Opskrifter til Hjemmelavet Skin Care Products til fedtet hud

Opskrifter til Hjemmelavet Skin Care Products til fedtet hud


Hjemmelavet hudpleje produkter til fedtet hud og bumser kan hjælpe din hud undgå en krise situation!

Den straf for under fedtet hud

Hvis du er en af ​​de uheldige individer forbandet med den daglige fedt og snavs af overaktive olie kirtler, du forstår behovet for at finde produkter stand til at holde din skærpende hud under kontrol. Mange mennesker oplever en overproduktion af olie går gennem den sædvanlige rutine for at spilde tid og penge at forsøge hvert produkt på markedet. Når de finder der ingen over skranken løsning, modløshed sæt i efterfulgt af fortvivlelse, at de aldrig vil være i stand til at slutte sig til rækken af ​​dem, der nyder at bære kosmetik uden dem absorberes i ansigtet 10 minutter senere.

Dette er grunden til opskrifter på hjemmelavede hudplejeprodukter til fedtet hud og bumser kan tjene som en så værdifuld rigdom af viden. Vide, hvordan man løse et problem på længere sigt i stedet for kort eller blot dækker det op, kan give dig mulighed for at opdage den sunde, glade hud, du altid har drømt om.

Hjemmelavet Skin Care Products til fedtet hud og bumser

Der er utallige hjemmelavede retsmidler for ud af kontrol hud og pletter. Nedenfor er blot nogle af de mest populære, hvoraf ingen vil kræve en masse udgifter, tid eller hjerne magt.

Fedtet hud

Strawberry & Lemon ansigtsmaske

Før du køber, at næste håndkøb astringerende, husk jordbær og citron er den naturlige svarer til de ingredienser, der findes i et sådant produkt. Guds oprindelige astringerende, kan disse frugter faktisk forbedre din fedtet hud tilstand uden at forårsage skade eller spilde penge. Til denne maske skal du bruge:

  • 1 spsk citronsaft (frisk presset eller koncentreret)
  • to æggehvider
  • to spiseskefulde honning
  • I kop mosede jordbær
  • omkring 4 dråber jojobaolie (tilgængelig på mange økologiske markeder, sundhedspleje butikker, og hudpleje websteder)

Bland ingredienserne sammen og straks finde anvendelse på ansigtet på omkring ti minutter. Denne opskrift vil gøre nok for mere end en maske, så planen om at dele med en ven på ansøgningstidspunktet. Behandlingen er mest effektiv, når den anvendes frisk, så modstå trangen til at nedkøle det ekstra til senere, hvis du har en makeover fest for en.

Almindelig yoghurt

Det kan være noget, du altid anset for at være en negativ del af en sund kost, men almindelig yoghurt kan gavne din hud meget mere end dine smagsløg. Anvendelse almindelig yoghurt hver dag enten som en sæbe eller som en efter-program kan hjælpe med at tørre op den overskydende olie findes i dine porer og du vil hurtigt observere forbedringer af huden. Gå til din lokale engros købmand og materiel op på almindelig yoghurt, da dette virker bedst som en daglig rutine og kan bruges på ubestemt tid.

Tea Tree Oil & Salt

Anvendelse tea tree olie blandet med havsalt kan hjælpe med at lette din fedtet problem hud uden at forårsage overdreven tørhed. Begge ingredienser kan normalt findes i en naturlig fødevarer butik. Mange håndkøb formuleringer indbefatter disse ingredienser, men at skabe dit eget hjem løgnehistorie vil give dig den reneste og ofte mest effektive version.

Blemish Solutions

Lemon Reigns Supreme

Ligesom citron er kendt for at tæmme olie kirtler, kan det tjene som en healer for bumser så godt. Du kan skære en citron og henvende sig direkte til din hud, hvis du er på udkig efter en hurtig måde at reducere rødme og hævelse med en mindre end velkommen skamplet. Gnav citronskal med en lille knivspids sukker på huden i mindst ti minutter kan hjælpe dig til at opleve mindre acne og hjælpe med at forhindre risikoen for Pocking og ardannelse samt.

Citronsaft kombineret med tomat juice kan også være gavnligt. Hold dette køle- og anvende blandingen på huden regelmæssigt. Dette kan bidrage til at reducere dine pletter samt fade andre facial pinligheder såsom ansigtsbehåring.

Orange Peel

Skift til en anden citrus afhjælpe, tørring appelsinskaller og danne dem til et pulver kan fungere godt som en bums preventer. Pulveret kan opbevares i yderligere anvendelser, at gøre en indsats for at tørre skaller og granulering dem værd. Du kan tilføje rose vand eller almindelig filtreret vand til pulveret for at danne en pasta på huden. Du vil finde din hudfarve mere ensartet og din acne udbrud mere sjældne med regelmæssig brug.

Holde din hud ser Great

Making hjemmelavet hudpleje produkter til fedtet hud og bumser kan være en sjov aktivitet for en piger nat i, eller bare en enkel og økonomisk måde at give din fedtet hud, der boost hjælp det har været trang.