Opskrifter for Hæklede Tørklæder

Opskrifter for Hæklede Tørklæder


Hæklede tørklæder gøre store nybegynder projekter, da du ikke behøver at vide meget mange masker, og de arbejder op hurtigt nok til at give hurtig tilfredshed. Tørklæder er også praktisk og attraktivt, og med dagens mode, du kan bære dem året rundt. Disse korte projekter er en god måde at øve avancerede færdigheder i lille skala.

Ternet tørklæde mønster

Når du er færdig enkelt hæklet (sc) fundament række, denne enkle, men elegante ternet tørklæde kræver kun dobbelt hæklet (DC) og kæde sting. Hvis du arbejder stingene stramt, kontrollen vil vinkel ind i en cat's-eye mønster som på billedet til venstre; hvis du arbejder stingene med mindre spænding, vil kontrollen slappe ind i en mere regelmæssigt mønster som vist på billedet til højre.

Hvis du har brug for hjælp at hente de printbare instruktioner, så tjek disse nyttige tips.

Materialer

 • Garn Worsted-vægt (tørklædet i billedet blev lavet ved hjælp af Caron Simply Soft garn)
 • Size "H" hæklenålen

Hæklet Mønster

 • Kæde 26 sting
 • Række 1: Sc i anden kæde fra nålen. Hækl 1 fm i hver kæde (25 fm). Kæde 3 og turn.
 • Række 2: Hækl 1 fm i hver af 3 første fm. Kæde 3 og springe 3 fm. * Arbejde 1 fm i ech næste 3 fm. Kæde 3 og springe 3 fm. Gentag fra * til sidste fm. Arbejde 1 fm i sidste fm. Kæde 3 og turn.
 • Række 3: Arbejde 3 st under kæden 3. Kæde 3 og springe næste 3 fm. Fortsætte med at arbejde 3 st under hver kæde 3, springer alle DC, indtil udgangen af ​​rækken. Arbejde 1 fm i mellemrummet mellem at kæde og sidste fm. Kæde 3 og turn.
 • Gentag række 3, indtil tørklædet er, så længe du vil.
 • Efterbehandling: Trim garn og væve i alle løse garn ender.

Opskrifter for Hæklede Tørklæder
Opskrifter for Hæklede Tørklæder

Hæklet Tørklæde Mønstre

Hæklede tørklæder kommer i et enormt udvalg af farver, stilarter, længder og vægte, og da du laver det skaber du er i kontrol af variabler såsom uld vægt og farve. Du kan hurtigt hækles et tørklæde til at matche din foretrukne hat i vinteren eller din pung i foråret. Du kan også ændre et projekts længde eller bredde ved at ændre antallet af sting i hver række, og at øge eller mindske antallet af rækker, du hækling.

Opskrifter for Hæklede vinter tørklæder

I mange dele af verden en vinter tørklæde er ikke bare et tilbehør, det er en nødvendighed. Kamgarn vægt er den mest almindelige valg for at skabe en varm, holdbar tørklæde.

 • Vinter Scarf Set: Denne enkle tørklæde, pandebånd og hue sæt er designet i vaskbar uld. Dens "nemme" færdighedsniveau er velegnet til begyndere, og den solide konstruktion er mere tilgivende for fejl end Lacy gennembrudt typisk er forbundet med hæklet ville være.
 • Skiftende ruderne Tørklæde: Du kan nemt tilpasse denne tørklæde ved at vælge et andet garn, eller gøre det gentaget mønster længere eller kortere. Det færdige design, som ligner en serie af Lacy ruderne og skodder spredt over tørklædet, arbejder smukt. Denne tørklæde kræver kun kendskab til nogle få grundlæggende masker, men efter de ændringer, mønster gør dette til en avanceret nybegynder eller let mellemliggende projekt.
 • Winters Sne tørklæde: En dejlig mønster for et stærkt pjusket tørklæde, der ser sværere end det er, men stadig rangerer som et mellemliggende niveau projekt.

Opskrifter til Summer Tørklæder

Mens iført et tørklæde i 90 graders varme kan ikke være den mest praktiske ting at gøre, det er unægtelig stilfulde. Da du er kunstneren skaber tørklædet, kan du vælge en let garn (eller endda hæklet tråd) og luftige design for at hjælpe med at holde dig kølig. Tørklæder tilføje et strejf af farve til en simpel bluse eller jakke.

 • Ella Hæklet Blomster Tørklæde: Den lette bomuldsgarn i denne avancerede-let projekt gør det en god sommer tørklæde, og de farvestrålende, tre-dimensionelle blomster på en grøn, vil grøn baggrund tiltrække komplimenter overalt du går.
 • Hoved Afdækninger: Tegn en af ​​disse hæklede hætter op over hovedet for at holde dig hyggelige, eller glider det ned rundt om halsen som et tørklæde. Den cowl mønster er nem at arbejde og kommer med flere sømme for at tilføje sort. Dit valg af garn gør dette til en sommer eller vinter projekt.
 • Crazy blandet op sømme Tørklæde: Denne varme-vejr tørklæde er den perfekte måde at pynte en t-shirt og jeans uden at miste din casual look. Det er rangeret som en nybegynder / let projekt, og du kan oprette en vinter version for dig selv ved hjælp tykkere garn.

Nyttige bøger

Mange boghandlere og biblioteker har en række forskellige mønstre at vælge imellem, hvilket giver dig endnu en mulighed for at finde den perfekte tørklæde mønster. Her er nogle titler til at prøve:

 • Hæklet Tørklæder! 16 Hip Projekter for Dressing Up Your Look tilbyder mønstre, én kunde revision beskriver som "ren sjov." Forvent sløjfer, blonder, og tre-dimensionelle dekorationer. Dette er især relevant for crocheters med nogen erfaring læsning mønstre.
 • Hooked Tørklæder: 20 Easy Hæklet Projekter lever op til sit navn, med 20 nemme mønstre til at holde begyndere hooked på scarfmaking. Fra mode tørklæder til vinter varme-ups og wraps, har forfatteren medtaget et alsidigt udvalg af mønstre.
 • Hæklet: Lær at hækle Seks Store projekter indeholder seks nemme mønstre, herunder en lang, Lacy tørklæde, der er godt for de fleste sæsoner.

Fra Hæklet begynder til ekspert

Selv hvis din første hæklede tørklæde er ikke perfekt, holde på det, eller i det mindste tage et billede af det, så du kan se tilbage på det i et par uger og forundres over, hvor langt du er kommet. Lidt praksis er alt det tager at få dig fra fumle med din første sting til trygt gøre kniplinger, eller endda tilpasse mønstre, der passer til din mode behov. Du kan endda begynde at designe dine egne tørklæder! Alt du behøver er en søm ordbog til at hjælpe dig med at vælge en søm mønster for kroppen af ​​tørklæde, eller du kan lave din egen søm kombination.