Opskrift: Køkken Tip Tips

Kodning Hvidevarer

Sæt en anden farvet prik neglelak på hver elektrisk ledning af flere apparater, der deler den samme stikkontakt.

Picnic sikkerhedsforanstaltninger

Madforgiftning er en reel fare på udendørs picnic. Sørg for at holde en fødevare du har planer om at tjene under 45 grader eller over 140 grader, så længe du overhovedet kan. Hold dine salater (især mayonnaise baseret salater) i køleskab indtil måltidet, og sørg for, at eventuelle grillede fødevarer er fuldt kogte og serveret varmt. Hvis det er muligt, holde dine kolde fødevarer i en cooler på alle tidspunkter, eller udskift i køleren, så snart der er tjent alle.

Holde Raw Meat

Placer råt kød på en plade eller gryde i køleskabet for at holde saft drypper på andre fødevarer.

Fik Milk?

Udløbsdatoer på mælk er normalt meget konservative. Hvis mælken korrekt lagres, bør det være fint at drikke op til en uge efter datoen på pakningen.

At holde Køkken Sanitære

Når håndtering af fødevarer, skal der så vidt muligt skabes ikke at sprede bakterier og bakterier. Vask altid hænder før og efter håndtering af enhver form for råt kød. Også rense ud alle områder, at den råt kød er kommet i kontakt med. Dette er især vigtigt, når du håndterer fjerkræ. Vask alt ned med varmt sæbevand, og følg derefter med en antibakteriel sæbe. Du kan ikke være for forsigtig i din håndtering af fødevarer.

Dousing Køkken Brande

Hvis du har en fedt brand, brug aldrig vand til at lægge det ud, fordi det vil sprede branden.

En måde at kvæle et fedt brand er at drysse bagepulver over ilden. Husk også at holde et tætsluttende låg til din pan tæt ved, så du kan dække panden, hvis en flamme bryder ud. Lad låget på plads, indtil gryden køler.

Hold altid en brandslukker i køkkenet, og lære at bruge det, før en brand opstår.

Crisp Selleri

Fugt en køkkenrulle, pak det omkring din selleri, og derefter wrap helt i folie. Det vil forblive sprød i køleskabet i mindst en måned.

Spice Opbevaring

Dine urter og krydderier vil holde for omkring et år, hvis du gemmer dem i en tæt lukket beholder, helst ud af lyset. De vil være sikkert at spise efter år er gået, men vil have mistet det meste af deres smag.

Lagring Bananer

Du kan gemme modne bananer til bagning senere, bare mos dem og fryse i de beløb, der er nødvendige for dine opskrifter.

Hvis du er kort tid bare sætte dem i fryseren, med skræl, og når du er klar til at bruge lade dem afrimning og skræl. Du næppe nødt til mos dem, fordi de allerede er meget blød.

Hold Selleri Fresh uger

Jeg fandt en måde at holde selleri frisk i 2 uger eller længere. Tag den ud af posen den kom i, skyl den med vand og pak det i alufolie. Dette vil holde det kølet og varede længere.

Revet ost

Put en teskefuld bagepulver i din beholder med revet ost. Ryst godt før frysning og din ost vil ikke holde sammen.

Formørket aluminiumskåle

Du kan rense formørket aluminium pander let ved at hælde i to teskefulde creme af tandsten blandes i en liter vand. Sted på komfur og koges i 10 minutter.

Reynolds Tasker

Madlavning tasker, såsom dem, der foretages af Reynolds, er fantastisk til fugtige madlavning og kan faktisk reducere tilberedningstiden. De har også i høj grad reducere det rod, der skal renses op bagefter!

Microwave Lugt

Placere et par ounces citronsaft og vand i en kop og opvarmning i mikrobølgeovn vil fjerne lugten af ​​brændt popcorn fra mikrobølgeovnen.

Organiser

Spar tid i køkkenet ved at gøre lagerplads arbejde for dig. Hold bagning produkter, mixer skåle, fade og målebægre i samme område af køkkenet. Spar plads ved at gemme kaffe, filtre og krus nær pot, fade og bestik nær vasken.

Komfur Top Safety

Sørg for at vende håndtag pander i, så de ikke stikker ud over kanten af ​​ovnen. Sørg også for at de ikke er i forhold til andre brændere.

Fjern lugt fra plast

Hvis dine plastik opbevaringsbeholdere har en resterende lugt fra opbevaring løg eller hvidløg, vaske beholderen, og derefter wad op et stykke avis og forsegle det i beholderen. I et par dage lugten vil være væk.

Rengøring dåseåbner

Den bedste måde at rense din dåseåbner klinge er at bruge en gammel tandbørste fyldt med anti-bakteriel opvaskemiddel og krat kraftigt. Din dåseåbner klinge skal rengøres jævnligt for at forhindre bakterier.

Oprydning pie spild

Hvis saften fra frugt tærter flyder, mens du bagning, drys lidt salt på udslippet. Saften vil derefter brænde til en skarp, hvilket gør det let at fjerne.

Frysning bær

Frysning bær er let. Spred bær ud på gelé roll pander i et enkelt lag, og sørg for bær er ikke rører hinanden. Frys indtil virksomheden. Når bær er helt frosset, fjernes fra panden og læg i fryseanlæg beholdere efter eget valg.

Frysning bær betyder individuelt, kan du fjerne det beløb, du vil, uden at have dem holde sammen.

Få organiseret!

Tilbring en rolig weekend organisere alle dine opskrift filer. Prøv opskrifterne, du har gemt, og kassér de opskrifter, du ved, du vil aldrig bruge. Husk, at skålen, der tager 3 dage at gøre? Slip af med det!

Stribefri Counters

Tør dit køkken arbejde overflader ned med fuld styrke eddike. Udover stribefri rengøring, vil det også forhindre mug.

Skillet rengøring

Rengøring af en stegepande efter brug er forenklet ved at tilsætte et par dråber flydende opvaskemiddel og lidt vand til at dække bunden af ​​gryden. Bring væsken i kog på toppen af ​​ovnen og vask efter vandet er kølet.

Piercing Food

Ved tilberedning fødevarer med enhver form af en hud eller membran, bør de være gennembrudt på forhånd at forhindre sprøjt. Steam bygger op inde i maden under tilberedningen. Æg, kartofler og hotdogs er gode eksempler.

Ost Opbevaring

1) Det bedste sted at opbevare osten i køleskabet, jo tættere på bunden af ​​bedre ... helst i vegetabilske skarpere.

2) Hårde oste vil holde i fryseren, tæt pakket i plastfolie og aluminiumsfolie, i to til tre måneder. Det er bedst ikke at gemme en blød ost i fryseren.

Undgå Burns

For at undgå forbrændinger, brug tykke, tørre grydelapper. Våde grydelapper vil tillade varmen at suge igennem.

I tvivlstilfælde

Når du er i tvivl om, at madrester er godt, smide det ud.

Fresh Fish

Den bedste måde at holde fisk virkelig fersk er at placere fisk i en dobbelt plastpose fyldt med vand og sted nær fryseren væg. Fisk bør aldrig genfryses.

Nødder!

Hvis jeg ikke planlægger at bruge nødder med det samme, jeg kan lide at gemme dem i fryseren for at bevare deres friskhed. De vil også knække lettere efter frysning.

Lagring Sauce

Placer ekstra sauce eller bouillon i en plastik isterning bakken. Når de er frosne, pop dem ud og sætte dem i en Ziploc pose til opbevaring. Hvis du måler ud sauce eller bouillon, før du fryse det, vil du ikke engang at afrime det, når du skal bruge det, bare smide det i gryden.

Kylling sikkerhed

Du bør altid vaske hænder, kniv og skærebræt grundigt i opvaskemaskinen eller meget varmt sæbevand efter opskæring eller flåning råt fjerkræ. Genbrug ikke kniv og skærebræt, indtil det er blevet grundigt rengjort.

Anbring aldrig kogt fjerkræ på samme plade, du har brugt til din rå fjerkræ. Hvis jeg tager kylling uden at grille, vil jeg dække en plade med folie, skal du placere den rå kylling på toppen af ​​det, og derefter fjerne folie til efter kyllingen er kogt.

Apple Opbevaring

Hvis æblerne er blevet gemt i dit køleskab, bør de være fint at spise i op til 2 måneder.

Hakket kød Sikkerhed

Hakket kød vil holde sikkert i køleskabet i kun 1 til 2 dage. Hvis du ikke har planer om at bruge den med det samme, sætte det i fryseren, hvor det vil holde i 3 måneder.

Tough Tomater

Opbevar tomater i en pose brunt papir eller lukket beholder. Tilføjelse af et æble eller pære til beholderen kan også fremskynde modning. Opbevar tomater i et enkelt lag og med stilken ender for at undgå beskadigelser.

Marinering: Sikkerhed

Læg ikke kogte kød i samme skålen, der holdt kød \ marinade det, når det var rå. Bakterierne fra råt kød kan forurene mad.

Pas Bacteria

Bakterier vokser mest hurtigt mellem 40 grader F og 140 grader F. Hold fødevarer over eller under dette interval så meget som muligt.

Brød i køleskab

Lad ikke brød gå til spilde. Brød vil holde op til 3 uger i køleskabet, hvis du pakke det i folie og gemme den på en lav hylde.

Stålvask

Brug eddike til at rense din stålvask. Det vil virkelig gøre det skinne.

Æg på gulvet

Hvis du taber et æg på gulvet, dække den med salt og lad det alene i et par minutter. Når du kommer tilbage, vil du være i stand til nemt at rengøre rod med et stykke køkkenrulle.

Oprydning Sølvtøj

Skyl fødevareprodukter off knive umiddelbart efter brug, især mayonnaise, som er en stærkt ætsende stof. Hvis der opstår farvning, bruge et ikke-slibende polermiddel at fjerne det.

Tangled Snore?

Brug tomme toiletpapir ruller til butikken apparat snore i. Det holder dem pæne, og du kan skrive på rullen hvad apparatet det tilhører ... ikke længere skal lede efter den rigtige ledning.

Vask hænder

Vask dine hænder ofte i varmt sæbevand før, under og efter du forberede dit måltid.

Kylling Sikkerhed

-Marinade Hvor rå kylling har iblødsætning bør aldrig bruges på fuldt kogte kylling.
-Thaw Frosne kyllinger i køleskabet, ikke på køkkenbordet.
-Freeze Stegt kylling, hvis det ikke skal bruges inden for 2 dage.

Agurk opbevaring

For at forlænge levetiden af ​​en agurk, når den er skåret op, pak det ind i et stykke køkkenrulle og holde det i grøntsagsskuffen i dit køleskab.

Lagring Tørrede Foods

Næsten alt kan bruges som en lagerbeholder for tørrede fødevarer, så længe det har en tætsluttende låg. Låg krukker og andre beholdere fungerer godt, samt opbevaring poser eller plastbeholdere. Sørg for at opbevare den tørrede fødevarer i et mørkt, køligt sted for at forhindre oxidation. Opbevar maden i små partier, og sørg for at tjekke om ugen for tegn på mug i de første adskillige uger.

Lagring Pasta

Opbevar Pastaprodukter i en tæt lukket emballage eller beholder på et køligt, tørt sted. Opbevar og bruge ikke-pasta med æg i op til tre år, og pasta med æg i op til to år.

Drain Cleaner

For at rense et afløb, blande en kop salt med en kop bagepulver. Hæld den tørre løsning i afløbet, og derefter tilføje en gryde med kogende vand.

Rengøring af ovn

For at fjerne fedt fra inde i din ovn, sætte en lille gryde af ammoniak i ovnen i aften, og luk ovndøren. Om morgenen, fjern gryden af ​​ammoniak. Fedtet inde i ovnen
tørres meget nemt.

Fjernelse bagt på mad fra din bagning retter ...

Skrab eventuelle løse bits af fødevarer. Læg et par spiseskefulde opvaskemiddel i skålen og tilsæt varmt vand. Opløsningen omrøres - en lille piskeris hjælper. Opløsningen skal være så tunge med rengøringsmiddel, at det ikke alle helt opløses. Lad det natten over. Morgen, vil bagt på mad har løftet lige fra overfladen af ​​skålen. Brug ikke denne metode på non-stick overflader.

Cup Cleaner

Lav en pasta ved at blande bagepulver og vand. Gnid let over pletter, og de vil forsvinde.

Oprydning Fedtet Dishes

At skære fedt og lugt på retter, tilføje en spiseskefuld eddike til din varmt sæbevand.

Krydderier madvarerne

Nedfrysning kan påvirke nogle krydderier, så det er en god ide at tjekke og re-sæson, hvis nødvendigt, når madlavning tidligere frosne fødevarer.

Microwave Oprydning

Når du har haft mad sprøjtede i mikrobølgeovnen, er det svært at rydde op. Bare koge 1/4 kop eddike med 1 kop vand i mikrobølgeovnen. Dette vil løsne splattered på mad og deodorize for nem oprydning.

To skærebrætter

Har to skærebrætter. En for råt kød, og den anden for klar til at spise fødevarer.