Oprettelse af en Spa Badeværelse: Baljer, brusebad, dræn og Vanities

Oprettelse af en Spa Badeværelse: Baljer, brusebad, dræn og Vanities

Opbygning af et nyt hjem eller remodeling et eksisterende skal være en sjov og spændende proces. Desværre, er det normalt ikke! Det er en masse hårdt arbejde - trods alt, er du nødt til at være opmærksom på alle detaljer, kommunikere med din arkitekt, hovedentreprenør og forskellige underleverandører, og generelt bruger en masse tid til at være sikker på, at dit hjem er præcis den måde, du vil det. Så hvis du kommer til alt dette besvær, du fortjener en plads i din egen, hvor du kan læne dig tilbage, slappe af og lukke ud i resten af ​​verden. Oprettelse af en spa badeværelse kan opfylde alle disse ønsker!

Følg med da jeg vise dig, hvordan du opretter en spa badeværelse, uanset om du er remodeling et badeværelse eller designe en ny, og søger efter ideer.

 1. Faciliteter. Det første område af overvejelse er at afgøre, hvad faciliteter vil gøre din spa badeværelse så afslappende som muligt.

  • Design omfatter den berygtede badekar, men når du opretter din perfekte spa badeværelse, er det tid til at se ud over det sædvanlige. Et absolut must for de fleste mennesker at sætte i et spa-tema badeværelse er et boblebad eller badekar. I betragtning af at denne type badekar er omkring fem til ti gange dyrere end en traditionel badekar, kan dette virke som en ekstravagance. Men hvis du kan komme hjem efter en stressende dag på arbejde, tilbringer en halv time i dit spabad, og føler alle de belastninger af dagen smelte væk, vil du beslutte på et splitsekund, at de er værd at hver øre! Nogle spørgsmål at overveje, når du vælger et boblebad til din spa badeværelse omfatter hvor mange jetfly, du ønsker, hvad rum karret skal passe ind i, og om du vil have din karbad, der skal opvarmes. Hvis du har plads, er det rart at sætte whirlpool i en lille, forsænket alkove eller på en forhøjning for at adskille den fra resten af ​​badeværelset.
  • Badeværelse remodeling er et glimrende tidspunkt at dreje væk fra de traditionelle brusere, der deler et karbad. Brusenicher er meget populære i spa-badeværelser. Disse er typisk fremstillet af keramiske fliser, skønt andre populære materialer omfatter naturlige sten, glas blokke, marmor eller glas fliser. De kan have et brusehoved, der er monteret i loftet over midten af ​​bruser. De kan også omfatte flere sidebrusere fordelt langs hver sidevæg.
  • En anden funktion, der er næsten obligatorisk i en spa badeværelse er en dobbelt forfængelighed. Efter alt, kan du ikke rigtigt slappe af, hvis du kæmper med din ægtefælle til vask plads! Vaske og forfængelighed kommer i hundredvis af stilarter og farver. En standard dobbelt forfængelighed er tres inches lang, men hvis du er villig til at betale lidt ekstra for specialarbejde, kan du have nogen længde (og form), som du ønsker. Efter at have separate badeværelse forfængelighed, vil du aldrig ønsker at dele en igen!
  • Hvis du skal dele din tilbagetog, kan du ønsker et toilet, der er adskilt af en halv væg, eller endda sin egen lille værelse. Dette vil undgå problemet med nogen barging ind i din spa at bruge offentligt toilet til praktiske formål!
  • Selvfølgelig opvarmet håndklæde barer er også en Oprettelse af en Spa Badeværelse: Baljer, brusebad, dræn og Vanities
   dejlig luksus at have i en spa badeværelse. Efter alt, der ønsker at komme ud af en dejlig, varm karbad og wrap op i et koldt håndklæde?
 2. Varme overvejelser. Der er en masse måder at sikre, at din spa badeværelse forbliver varm og Toasty hele året rundt. Her er en gennemgang af de mest populære:

  • In-gulv varme er en energieffektiv og praktisk mulighed, især hvis din spa badeværelse har keramiske fliser gulv. Med denne type af varme, også kaldet vandbaseret eller strålevarme, lange, indbyrdes forbundne rør er lagt på undergulvet og derefter forbundet til en vandvarmer eller kedel. Når varmt vand løber gennem rørene, det varmer gulvet. Dette er en langt mere effektiv måde at opvarme et rum, eller et helt hus, end en tvungen luft ovn, fordi den starter på det koldeste sted i et rum, der er gulvet, og varmer op. Det udstråler også varmen i alle retninger, i stedet for at skubbe det hele rummet, som med varmluft. Selvom strålevarme arbejder med enhver form for gulvbelægning, er det særlig godt med keramiske fliser, fordi flisen absorberer og holder varmen meget godt.
  • Opvarmning din spa badeværelse med en pejs kan virke lidt ødsel, da du vil sandsynligvis nødt til at bruge en ovn eller strålevarme til din primære varmekilde, men det kan være meget afslappende at sidde og se ilden, mens du proppen i karbad. Der er en masse af ildsteder, hvorfra man kan vælge, herunder gas, el og træ muligheder.
 3. Belysning. Mere end sandsynligt, du har brug for flere typer af belysning i din spa badeværelse. Du ønsker lyse, naturligt lys i området forfængelighed. Dette kan opnås med anvendelse af ovenlys eller med glødelamper monteret på hver side af forfængelighed, snarere end overhead. I spabadet område, vil du ønsker en mere indirekte form for lys - måske kan lys installeret i loftet med lysdæmpere, eller op-lys monteret på toppen af ​​frysere. Du kan også brug for en overhead lyskilde i brusebad at sætte yderligere belysning. Medtag så mange vinduer som muligt i dit nye badeværelse. Naturligt lys fremmer en positiv stemning, selv i de mørke og triste dage om vinteren.
 4. Decor. Det sidste trin i at skabe det perfekte spa badeværelse er at vælge farver, kabinetter og vandhaner, at støtte i din søgen efter afslapning. For mange mennesker, dæmpede farvekombinationer såsom fløde, bleg blå og grønne og lyse træsorter skabe den mest afslappende atmosfære. Men velkommen til at bruge, hvad farver du finde på at være mest beroligende. Vær sikker på at inkludere masser af skabsplads og reoler til din spa badeværelse, så du ikke behøver at vandre fra rum til rum i jagten på håndklæder, vaskeklude og andre fornødenheder. Du vil også ønsker at vælge VVS inventar, der er praktiske og smukke. Børstet rustfrit stål og nikkel inventar passe ind i næsten enhver form for udsmykning, og er dæmpet nok til at undgå at gøre opmærksom, men der er bogstaveligt talt tusindvis af andre muligheder, så vælg dem, du bedst kan lide! Endelig vælg dine badeværelsestilbehør klogt, da de vil tilføje prikken over i'et.

Opbygning af en spa badeværelse er en stor opgave. Dette er ikke en opgave for gør-det-selv. Du skal muligvis opgraderinger til dit elektriske system, varmesystem og VVS til at håndtere den øgede vandmængde, at dette projekt nødvendiggør. Hvis du er remodeling, kan det tage så lang tid at afslutte din spa badeværelse, som det undertiden tager at bygge et hus! Så vær tålmodig og huske, at når den er færdig, vil det endelige resultat være ventetiden værd!

Forsigtig:

 • Forsøg ikke eventuelle elektriske opgraderinger selv, medmindre du er en autoriseret elektriker!

Tips:

 • Du kan bruge en ubegrænset mængde af penge til at skabe badeværelset af dine drømme, så hvis du er på et budget, lave en liste over, hvor du er villig til at betale lidt ekstra, og hvor du kan spare.