Oplukker iPhone Case Søger Kickstarter Finansiering

Oplukker iPhone Case Søger Kickstarter Finansiering
Mobiltelefon tilfælde kan tjene en række forskellige formål. Mens den primære grund til, at folk får en sag for deres smartphones i første omgang er at beskytte dem mod skader, kan disse sager også tjene et fashionabelt formål at tilpasse udseendet af telefonen. Og virksomheder bliver mere og mere kreative med at tilføje mere funktionalitet til deres sager også, herunder nogle, der dræber bakterier eller fungere som batteri extendere.

Har du nogensinde haft oplevelsen af ​​at være til en fest og bliver afleveret en stor flaske øl, kun at have nogen måde at åbne flasken for at nyde, at perfekt kølet godhed? Snart kan du have den helt ny løsning: en mobiltelefon sag, der også kan fungere som en oplukker.

Den passende opkaldt Bottlocase er døbt "verdens første oplukker tilfældet for iPhone 5 / 5s & 6, der gør det muligt at tilpasse og udskrive dit eget design online."

Designet og udviklet i Europa af den techcessorise hold er bottlocase selv fremstillet af et holdbart termoplast, som derefter forstærket med en riflet bur. Det passende opfylder kravet om en mobiltelefon sag for at beskytte iPhone opstaldet inde. Tilføjelse til dette, kan bottlocase fuldt personlig med en brugerdefineret design på bagsiden. Du skal blot uploade dit billede af valg eller vælg fra eksisterende design biblioteket for at have en cool sag alle dine egne.

Selvfølgelig er det mest bemærkelsesværdige træk er den integrerede oplukker, som er placeret på bagsiden af ​​sagen, lige under hullet til bagudvendt kamera på iPhone. Metallet belagte oplukker beskytter telefonen fra ethvert pres, når du åbner flasker også. Den bottlocase hold siger, at deres produkt er den perfekte ledsager til fester, grillaftener, bar personale, rejser, ferie, camping og meget mere.

Bottlocase søger i øjeblikket finansiering på Kickstarter med et mål på 20.000 GBP (ca. $ 31000 US) med løfter indsamles fra nu af og 10. januar 2015. Pledge mindst 15 GBP for at modtage en bottlocase når de starter skibsfart i april 2015.