Opkøb Home Theater videoprojektorer: LCD og DLP projektorer

Videoprojektorer er en fantastisk løsning til at se et stort billede, uden den store TV. Hjem projektorer er kommet meget langt i de seneste år, dette betyder, at de ser bedre ud end nogensinde, har fjernet mange tidligere spørgsmål, og er faktisk forholdsvis overkommelig. Når det er sagt, at købe en hjemmebiograf videoprojektor er ikke noget at tage let på, da det kan være dyrt, alt efter om du vælger en LCD eller DLP projektor. Som enhver vigtig køb, du behøver at gøre dit hjemmearbejde, før du bruger dine penge.

Denne artikel vil lære dig at købe en hjemmebiograf videoprojektor.

 1. Det første skridt er at vide, hvilken type projektor, du ønsker. De to største og mest overkommelige teknologier er LCD og DLP projektorer.

  LCD projectectors har bedre farvemætning, lysstyrke og display langt mere detaljerede billeder. DLP, på den anden side viser mindre pixelering på skærmen, og er faktisk meget, meget mindre og mere bærbare. Afhængigt af, om du har planer om at flytte dit projekt ofte, som bør afgøre, om du vil have en DLP, eller en LCD-projektor.

  Imidlertid er der en tredje ny teknologi kaldet LCOS. LCOS giver meget højere opløsninger, men er også meget dyrere, og lampen liv er meget begrænset, hvilket betyder dyre udskiftninger.

 2. Opkøb Home Theater videoprojektorer: LCD og DLP projektorer
  Når du køber en projektor, har du også to meget vigtige ting at overveje: opløsning og lysstyrke. For lysstyrke, skal du bestemme, hvor mange lumen projektoren skal være. Dette kan variere fra hundrede til flere tusinde. Bestemmelse en god lumen tæller er en meget udfordrende proces, og noget, du bør spørge en professionel, fordi hver sag er anderledes. Imidlertid er lysere normalt bedre.
 3. Lysere projektorer giver dig mulighed for at se bedre, når der er mere eksternt lys i rummet. Hvis du planlægger at være i et lille kontor indstilling, vil du få ved fint med 1.000 lumen, men hvis du er i et stort rum eller skole auditorium, bør du være på udkig efter en projektor med, i det mindste, 3.000 lumen. Efter alt, for få lumen for en bestemt indstilling er typisk hvad giver projektorer et dårligt navn.
 4. Du bør også overveje vægten af ​​en hjemmebiograf projektor. Hvis du vil være at montere en projektor, og lade det, kan du sikkert gå til en tungere projektor vejer 8 eller flere pounds. Jo større en projektor, inden for rimelighedens grænser, betyder, at du vil betale mindre. £ 6 projektorer er også meget billige, og disse er sandsynligvis den bedste pris enheder til rejser med. Alt cirka 4 pounds eller mindre vil blive meget dyrt. 6 pounds er ikke for tung, og bør være meget let at bære rundt på en skuldertaske.
 5. Chancer er du vil have en projektor med et zoomobjektiv. Dybest set, vil et zoomobjektiv beløb på 1,3 oversætte til 30%. Du ønsker sikkert en projektor, der har en anstændig mellemstore zoom på mindst 50%. Dette vil gøre tingene lettere, når opsætning af din projektor og justerer det. Det vil også give din projektor til at være i tættere på selve skærmen i et lille rum.
 6. Endelig er et af de mest vigtige ting at overveje, er garantien. Mange mennesker springe dette trin, men du ville være klogt at overveje at købe en servicekontrakt. Projektoren er sandsynligvis vil være dyrt, så du behøver at vide, hvor længe ting vil vare, og hvor meget du kommer til at betale for dem, når de knækker. Projektor lamper, især kan og sandsynligvis vil bryde mindst én gang i livet af din projektor. Du skal vide, hvor længe din lampe skal vare, se, hvad slags garantier, du kan grave op, og også kontrollere at se, hvor meget det kommer til at koste dig at købe en ny.

Nu hvor du ved, hvad du er ude efter, og hvordan du kan købe en hjemmebiograf videoprojektor, shoppe rundt lidt. Når man ser, stick med kendte virksomheder, da disse vil give dig kvalitets projektorer til gode priser, og sandsynligvis vil have en mere sikker deal garanti. Check rundt i større detailhandler butikker, hvor de vil have mange projektorer til sammenligning, eller shop online for at se, hvis du ikke kan hente en brugt projektor til en god handel. Bare sørg for du ved, hvor længe den har været brugt, og hvor længe det vil være, før du vil være at købe en ny. At købe en hjemmebiograf projektor vil give dig, din familie og venner timers tv og video underholdning.

Forsigtig:

 • Vær opmærksom på lampens levetid og garantier, vil disse være den lange tid funktioner, der kan snige sig ind på dig og koster store penge at reparere.

Tips:

 • Lysstyrke og Opløsning er dine bedste venner, når du vælger at købe en projektor.
 • Du ønsker en anstændig mellemstore zoomobjektiv, medmindre du har en lang værelse.
 • Hvis du har planer om at være mobil, vælge en projetor i £ 6 rækkevidde.