Opfind din pension: Art Koff Interview

Opfind din pension: Art Koff Interview
Art Koff, forfatter til Opfind din pension og grundlægger af Pensioneret Brains.com

Filosofien af bogen, Opfind din pension ved Art Koff er simpelt: med de rigtige ressourcer, kan du forfølge mange nye interesser og skabe en givende, produktivt liv efter pensioneringen. Bogen dækker organisatoriske aspekter som at starte et hjemmekontor og beskytte dit kredit til større beslutninger, såsom ved valg af, hvor at gå på pension, og betydningen af ​​efteruddannelse.

Koff brugt mere end 35 år i national og international reklame, og er nu en efterspurgt taler om pensionsforhold for medier som The Wall Street Journal, Business Week, Money, Fortune, og New York Times.

Udover authoring Invent din pension, Koff er grundlægger af Pensioneret Brains.com, en hjemmeside, der giver detaljerede oplysninger for seniorer, især dem, der søger beskæftigelse. Webstedet hjælper folk matche færdigheder og personligheder til potentielle industrier, og tilbyder en jobportal som en fantastisk ressource for seniorer.

I denne LoveToKnow Seniorer interview, Koff taler om inspirationen til bogen, og tilbyder værdifulde tips for seniorer, der ønsker mere fra pensionering og beskæftigelse.

Opfind din pension: Art Koff Interview

Venligst dele din motivation for at skrive din bog.

Efter jeg blev pensioneret fra 35 + år i reklamer, grundlagde jeg Pensioneret Brains.com. Da stedet ikke tilbyder nok indhold, var det ikke at få en stor tilbagevenden besøgende, så jeg begyndte at forske indhold at tilføje til siden. Jeg fandt så meget værdifulde oplysninger, som jeg begyndte at dele det med venner, der kollektivt opfordrede mig til at sætte det i form af en reference guide.

Som du diskutere bogen med andre mennesker, hvad de fortæller dig, at de kan lide mest om det?

Hver person ser ud til at have en anden mening, alt efter hans eller hendes område af interesse. De fleste som mine optagelse af yderligere kilder, hvor de kan få mere dybdegående information. På det seneste synes jeg at få de fleste spørgsmål om kapitlet om hvordan man finder et job, og når jeg bedt om at tale offentligt, er dette emne mest efterspurgte.

Tror du dit råd har mere indflydelse, fordi du er en senior?

Jeg tror ikke, mit råd har mere indflydelse på grund af min alder, men jeg føler, jeg er bedre i stand til at fremlægge oplysninger på en måde, at ældre amerikanere lettere kan forstå.

Flere detaljer om Invent din pension

Bogen har et helt kapitel dedikeret til computerkendskab, et emne, der kunne have været en bog alle sine egne. Hvordan har du beslutter, hvad de skal dække?

Oprindeligt havde jeg ikke har planer om at dække dette område, men jeg blev opfordret til at gøre det, især ved seniorer, der brugte e-mail, men ikke havde nogen forståelse for computere eller internettet. Min søster-in-law hjalp mig sætte dette kapitel sammen, og jeg forsøgte at gøre det så enkelt som muligt.

Som jeg siger i vejledningen, bør seniorer stole på deres børn eller, endnu bedre, børnebørn, for at få hjælp på computeren.

Der er også en praktisk afsnit om ejendom planlægning, med en detaljeret skema med personlige oplysninger, der giver kontakt til overlevende til alt fra advokatfirmaer til snerydning. Hvorfor har du overveje dette vigtigt at udvikle?

Min mor døde, mens jeg skrev bogen, og jeg fandt, at jeg ikke har alle de oplysninger, jeg havde brug for at hjælpe familien og advokaten med hendes ejendom. Nogle af disse oplysninger var meget vanskeligt at opnå, og nogle jeg aldrig fandt, så jeg sat sammen denne liste til at hjælpe andre, der kan ende med lignende problemer.

Opfind din pension: Art Koff Interview

Tips til seniorer på arbejdspladsen

Hvad er de største udfordringer for seniorer, der ønsker at bo på arbejdspladsen, og hvordan kan de overvindes? Svaret på dette kunne være en lille bog i sig selv. Jeg vil bestemt råde alle, der nærmer sig pensionsalderen for at mødes med den menneskelige ressource afdeling i deres virksomhed og udtrykker deres interesse for at fortsætte arbejdet. Afhængig af jobbet, kan dette være let. I nogle tilfælde arbejder flekstid eller på projektbasis kan være en win-win for begge parter.

Mange virksomheder har udviklet planer for arbejdet fortsættelse for nogle af deres mere værdifulde medarbejdere. Selvfølgelig mindre organisationer generelt ikke har den slags planer på plads, og ofte den eller de personer, der håndterer spørgsmål om menneskelige ressourcer er også ledere eller ledere i en anden kapacitet. Under alle omstændigheder en åbenhjertig diskussion godt før din pension dato er vigtig.

Det bør helt sikkert overvejes at arbejde på deltid, midlertidige job eller projektopgaver for din arbejdsgiver eller for en anden arbejdsgiver enten i samme form for virksomhed, eller hvor dine færdigheder er overdrages. Interview med og registrere med en lokal vikarbureau er også værd.

Hvilke nye mål har du oprettet?

Jeg planlægger at fortsætte med at opdatere de oplysninger, der er på hjemmesiden mens forske og en liste over de former for indhold, som pensionister og folk, der planlægger pensionering ønsker at se.

Jeg håber at fortsætte med at arbejde, så længe jeg er mentalt og fysisk i stand til. Som jeg sagde i bogen, har en israelsk undersøgelse allerede bevist, at seniorer, der fortsat arbejder generelt lever længere end dem, der ikke gør.

Yderligere ressourcer

  • Bestil Invent din pension direkte fra Koff s Pensioneret Brains.com. Rul ned til det første emne på listen, "Resource Guide for pensionister", og klik der.
  • Behov for at opdatere dit cv eller få nye oplysninger om den aktuelle arbejdsmarked? Brug Pensionerede Brains 'karriere ressourcer center.
  • Søg efter job ved hjælp af webstedets job bord.

~ Tracey L. Kelley

Forfatteren fik en salgsfremmende kopi af bogen, "Opfind din pension" for at fuldføre dette interview.