Opdatere en marmor pejs

Opdatere en marmor pejs

Opdatering af en marmor pejs i stuen, alrum eller soveværelse og give hele rummet en ansigtsløftning.

Traditionelle marmor pejse

Marmor pejs omgiver skåret ud af et enkelt stykke af sten er en af ​​de mest almindelige pejs omgiver dag. Marmor har en skønhed og elegance, der ikke kan matches af udsatte mursten eller kampesten, der har gjort det til en populær surround i mange højere ende hjem.

Dagens pejs, er imidlertid mere end blot midten af ​​rummet; Det er centrum for rummets design. Så mens en tung, marmor pejs surround kan være smuk og elegant, kan den også kollidere med rummets indretning eller med din personlige stil. Hvis du ønsker at opdatere et værelse stil, kan du også ønsker at opdatere en marmor pejs i værelset for at skabe et sammenhængende design.

Opdatering af en marmor pejs til dag

Hvis du elsker den naturlige skønhed, elegance og polering af din marmor pejs surround, men den farve eller udsmykkede stil fungerer ikke med resten af ​​dit hjem, er der måder at oprette en ny marmor pejs surround ud af flise, der kan forbedre enhver se.

Moderne hjem Design

Hvis din stil er mere moderne end traditionelle, overveje at udskifte et stykke marmor surround med marmor mosaikker. Poleret mosaikker hver fange lyset individuelt, som kan give surround en funklende effekt, når brændkammeret er i brug. Næsten hver marmor fra klassisk, sort Nero Marquis til vilde og skimmeldannelse Breccia Pernice fås i mosaik ark, der kan supplere et moderne design.

Diskret Home Design

Hvis du er på udkig efter en klassisk pejs surround, der vil forsvinde i baggrunden af ​​lokalet, hvorfor så ikke overveje finpudsede marmor i en undergrundsbane flise? Honing giver marmor en flad, glat udseende, der viser off venerne og farver uden en masse flash. Subway fliser kan hjælpe med at give marmor som klassiske mursten look, der fungerer så godt på pejs omgiver, men med den ekstra skønhed, som kun marmor kan give.

Rustik Home Design

Hvis refacing din pejs surround i marksten er lidt for rustik for din smag, men dit hjem er i landlige omgivelser eller skovklædt indstilling, overveje tumlede marmor til din pejs surround. Marmor fliser er tumlede ved at placere dem i en tromle med klippestykker og bidder af cement og tumbling dem indtil kanterne og ansigt af fliserne er slidte. Stenens naturlige revner, porer og vener bliver fremhævet, mens farven på stenen svinder til en roligere udseende. Kendetegnet marmor fås i størrelser fra 5/8-inch mosaik op til 16-tommer firkantede fliser, og i næsten alle farver så godt, så du vil være sikker på at finde en størrelse og farve, der passer til din smag.

Klassisk moderne design

Hvis du elsker poleret marmor, men en tung surround er for udsmykkede for din smag, kan du prøve flisebelægning din surround i 12-tommer poleret marmor fliser. Kig efter usædvanlige sten med unikke vener eller farver, såsom Oasis Blue, Sahara Gold eller Green Fantasia at give surround et moderne look, mens den klassiske størrelse og finish af fliserne holder design jordet.Pejsen er ofte i centrum og omdrejningspunkt i et rum design. Overvej at opdatere en gammel marmor pejs til at sørge for, at fokus er fortsat sammenhængende med resten af ​​rummet, og er ikke en skurrende kontrast. For flere pejs inspirationer, så tjek disse pejs fotos og hjælpe med at give dit værelse design et helt nyt look.