Opbygning af et Firepit af natursten

Opbygning af et Firepit af natursten


Opbygning af en firepit med natursten selv måske aldrig har fundet sted for dig. Det kan gøres, men! Hvis du gør lidt forskning og beslutter, at du hellere vil ikke beskæftige sig med besvær, men du stadig elsker udseendet, der er butikker online, der vil sælge dig pre-made sten firepits, også. Du må ikke sige, at du ikke kan bygge den, selv om, indtil du læse hvordan. Det kan være nemmere end du tror!

Hvor-Tos af at opbygge en Firepit af natursten

Opbygning af en firepit med natursten vil give dig noget, du vil ønsker at forlade efter din camping område i din egen baghave, de improviserede camping ture under stjernerne bare fordi det sker for at være en nice aften. Denne procedure er ikke ligesom at bygge en brand i skoven og forlader den grundlæggende struktur bag, når du forlader. Det er heller ikke noget, du vil kunne lide at skulle oprette hver gang, og forestille sig den vægt, det vil tilføje til din belastning, hvis du var transportere sten til campingpladsen! Det er sagt, her er, hvordan du lyst din egen jord med en smuk firepit, du kan bruge igen og igen:

For at holde tingene enkle, vil du ønsker at afhente et sæt til indersiden af ​​den faktiske pit. Dette sæt består af materialer, du har brug for at antænde ilden, når du har den sten struktur på plads. Du kan gå til elektronisk tænding art eller kampen lit type i en rektangel, rund eller kvadratisk form. Den elektroniske form tænding er væsentligt dyrere, men det giver dig flere muligheder for placering af din firepit.

This Old House.com har en fremragende tutorial, der tager dig fra indkøbsliste til opbygningen af ​​din firepit. Det omfatter også et tværsnit diagram, så du ved præcis, hvad du får ind, før du går i gang.

Finde ud af, hvor du vil pit at være. Husk, det vil være permanent. Læg stenene i en ring form for at få en idé om, hvordan det vil se, så markere deres placering og tage dem væk. Hvis du lader det til gætteri, kan du finde dig selv at gøre det hele igen.

Grave det. Her kommer nogle opslidende arbejde. Du er nødt til at grave en grøft for stenene. Grave ned den ene fod, hvilket gør hullet så bredt som stenene, du vil bruge. I midtersektionen, grave seks inches ned, hvilket gør en flad skive-form i midten.

Dræning er vigtig. Fyld hullet op halvvejs med dræning grus, så pit ikke vil fylde med vand, når det regner. Sørg for at du har nok grus tilovers til at hælde mere senere, men.

Læg ned den første sten og sørg for at det er niveau. Skub den næste på plads ved siden af, foring op alle kanter, og sørg for, at også er niveau. Fortsæt på denne måde, indtil ringen er fuldført. Tøv ikke med at bruge en hammer til at lette stenene ind i et niveau position.

For det andet lag af sten, skal du have en fugepistol og murværk klæbemiddel. Når du lægger den lim på plads på toppen af ​​din første sten lag, center anden sten på langs på sømmen af ​​to nederste sten. Følge trop med de andre sten til dette niveau, at holde dem alle stramt arrangeret. Arbejde med et lille område ad gangen, fordi limen tørrer hurtigt.

Fyld 'er op med grus. Du skal nok til at hobe sig seks inches af grus ind i pit. Dette vil holde væggene konstant, mens du tilføje yderligere to lag sten omkring kanterne, som du gjorde før.

Sæt en stål lejrbål ring. Sørg for at det er endda med i toppen af muren og udfyld den ekstra plads med mere grus.

Sidste touch: Nu er det tid til at organisere nogle mere natursten. Dette vil være toppen af ​​omgivet væg.

Sikkerhedsforanstaltninger

Når du bygger et pit, du vil være sikker på du bruger det sikkert, selvfølgelig. De fleste af reglerne for anvendelse firepit er no-brainers. For eksempel, skal du sørge for du aldrig forlade det uden opsyn, mens ilden går. Også i de fleste tilfælde vil du nødt til at holde pit mindst fem og tyve meter fra dit hus eller andre brændbare materialer, du måtte have liggende. Husk, at branden ikke bør være for stor. Dit pit kan være så stor som du vil, men branden bør ikke overstige tre meter i diameter. Må ikke brænde behandlet eller malet træ, hvis du ender med at bruge en træ brændende pit.

Hvis du ikke ønsker at bygge det

Du kan købe din egen natursten brand pit uden at skulle bygge det selv. Det er gode nyheder for dem af os, der ikke dygtige til hands-on aktiviteter som bygning, eller dem, der er bare alt for travlt eller ikke kan lide at blive beskidt. Du kan bringe camping føler til din egen ejendom med disse kits. Her er et par dejlige, men stadig robust, designs at overveje:

Sierra Firepit og tabel fra Garden.com er, hvad Moder Natur ville skabe i sin fritid, hvis hun var i skulptur og bygning som hobbyer. De neutrale jordfarver er perfekte til at blande i med grønne og brune af udendørs. Denne firepit vil sætte dig tilbage omkring $ 2000,00

Den Prudenzia Firepit vil sætte dig tilbage omkring $ 800,00. Hvis du vil have designeren bordplade og låget og propan cover combo, kan du hente dem op på samme sted.

Tips til campingture

Du skal vide mere end, hvordan man opbygger en firepit at nyde en stor campingtur. Se disse informative slideshows til yderligere camping tips:


Opbygning af et Firepit af natursten
Backpacking Basics

Opbygning af et Firepit af natursten
Telt Camping

Opbygning af et Firepit af natursten
Vandreture camping Tips