Opbevaring: Pet Carriers Tips

Sherpa Pet Carriers

Leder du efter en stilfuld, funktionel, let bærer? Prøv Sherpa transportkasse s og du kan bare finde den rigtige måde at transportere din kat eller hund på en måde, der er behagelig for jer begge.

Sherpa kæledyr luftfartsselskaber kommer i fire størrelser: mini (£ 5, 12 "lx 7" h), lille (£ 8, 13 "lx 8" h), medium (16 £, 16 "lx 10" h), store (22 lbs, 18 "LX 11" h). Fordelene omfatter paneler på tre sider til ventilation, en ekspanderbar lomme, passer komfortabelt under kahyt sæde (påkrævet, hvis du rejser med kæledyr i kabinen), en justerbar skulderrem, en vaskbar faux lammeskind liner og top og sideindgang.

Dit kæledyr luftfartsselskab har brug for at holde i mange ture, så læse alle instruktionerne for rengøring.

Flyselskab-Godkendt Pet Carriers

Flyselskab-godkendte bløde-sidet kæledyr luftfartsselskaber er vandafvisende og godt polstret på mindst to sider. Polstringen vil højst sandsynligt blive nylon og bør have mesh ventilation.

Hvis du planlægger at holde dit kæledyr carry-on med dig i kabinen, den har brug for til at passe under sædet foran dig. Tjek flyselskabets hjemmeside eller ring for at være sikker. Hvis dit kæledyr vil rejse i lastrummet, så prøv ikke at planlægge din tur i meget varme eller meget kolde temperaturer.

Hård eller blød sider?

Hard-sidet hund og kat luftfartsselskaber er bygget til at være lækagesikker og flygte-bevis. Kontroller døren til kæledyr på rejser luftfartsselskab at være sikker på den lukker korrekt. De fleste flyselskaber godkendt kæledyr luftfartsselskaber vil have frigørlige kabelbindere, som bør knyttes til alle fire hjørner af kennelen døren.

Frem for alt andet, du vil have hund eller kat til at have evnen til at stå på plads, samt vende rundt og har nok ventilation.

Soft-sidet bærere er mere fleksible, men generelt ikke egnet til større kæledyr. Igen, skal du sørge for din hund eller kat har plads nok til at stå op og vende rundt inde.

Hund Carrier Punge

Hund carrier punge er perfekte til moderne rejse, uanset ud på byen eller møde andre hundeejere til selskabsdyr legeaftaler. De er generelt ikke egnet til hunde, der vejer mere end 10 til 12 pounds, så hvis det viser sig hvalpen er en del pit bull, stick med snore.

Mindre "tekop" hunde vil passe ind i en pose, der gør dobbelt told som en transportkasse og en pung. Stuve dit tilbehør-mobiltelefon, kosmetik, hund behandler - i indvendige og udvendige lommer.

Sørg for, at hunden luftfartsselskab pung har det søde "peek" valgmulighed, så du kan dele din dag med din hund - og din hund med dine venner!

Juicy Pet Carriers

Du må ikke være i stand til at rejse som Paris Hilton, men måske dit kæledyr kan rejse som hendes! Den Juicy transportkasse er omtrent lige så dyr som en fin håndtaske, men selvfølgelig kan man sige det er couture. Det er en blød velour transportkasse med kontrast læderindtræk og underskrift print foring. Disse couture kæledyr luftfartsselskaber kan generelt rumme kæledyr op til 15 pounds. De omfatter en top lynlås lukning og en ydre lynlås lomme, med håndholdte stropper.

Sjove mønstre, designs, og ordsprog pryder poserne. Dit kæledyr kan ikke være i stand til at læse dem, men du vil sætte pris på den søde hund luftfartsselskab!

Pet Carrier Basics

Kæledyr er vigtige for mange rejsende. Hvis du planlægger at tage et kæledyr på en luft rejse, det første skridt er at finde ud af de specifikke retningslinjer for dit flyselskab og fly transportkasse.

Når du køber online, vil tilgængelige kæledyr luftfartsselskaber sandsynligvis passer retningslinjerne for at flyve, men bare dobbelttjekke fordi folk bruger dyr bærere til hverdagsbrug og transport i bil, så godt. Ligeledes, hvis du planlægger at tage dit kæledyr i den samme bærer du bruger til at gå til dyrlægen, undersøge, om dette opfylder flyselskab standarder for størrelse og komfort.

Altid har en backup plan til bord dit kæledyr eller få en sitter under rejsen. Flyselskaber kan annullere et kæledyr reservation på grund af usunde temperaturer, eller fordi der er allerede for mange kæledyr på flyvningen.

Selv hvis du ikke forlader USA, kan der være karantæne restriktioner, der gælder for dit kæledyr, som der er i Puerto Rico og Hawaii. Tal med din dyrlæge om nødvendige vaccinationer og sundhedscertifikater.