Opbevaring: kufferter Tips

Kufferter af stjerner

Berømte mennesker har samme ting i deres kufferter som resten af ​​os - lidt penge, en ændring af tøj, måske noget medicin:

  • I 2004 prinsesse Martha Louise af Danmark og hendes mand, forfatteren Ari Behn, gik på deres bryllupsrejse med en kuffert fuld af kontanter til at undgå at blive sporet af tabloid journalister.
  • Hotelarvingen Paris Hilton er kendt for at rejse med et bjerg af uoverensstemmende bagage. Nogle kyndige bagage maker bør oprette en 11-mands bagage ligger lige for hende.
  • I årtier har berømtheder blevet busted med ulovlige stoffer i deres bagage, men det stadig holder sker. Senest blev sangeren Jimmy Buffett bagage viser sig at indeholde mere end 100 faner af klubben narkotika ecstasy, mens Sylvester Stallone blev anklaget importere ulovlige muskel-building steroider i Australien.

Kufferter Fremtidens

For et århundrede siden, en kvinde, der ejede 20 outfits og 10 par sko var velhavende faktisk. I dag er hun sandsynligvis stå foran hendes skab sige: "Jeg har intet at bære!"

Et faktum af dagens økonomi, er, at tøj og mange andre forarbejdede produkter er meget billige, relativt set, og er bredt tilgængelige, selv i tredje verdens lande. Dette, kombineret med presset fra flyselskaberne for at minimere brændstofforbruget og bære mindre bagage, betyder, at vi kan snart være lastet relativt lidt bagage på hver tur.

Et andet element i den fremtidige rejsendes taske kan være en eller flere radiofrekvensidentifikation (RFID) chips, som kan hjælpe med at automatisere og fremskynde processen med at få rejsende og deres kufferter på det rigtige sted på samme tid.

Endelig kan sikringssystemer identificere passagerer med deres biometri - f.eks scanne et fingeraftryk.

Vintage Kufferter

I den tidlige del af det 20. århundrede, folk brugte en masse bagage, og forventes at vare dem et helt liv. En masse af denne bagage er stadig med os, og med lidt omhu, kan denne bagage blive en værdifuld del af en antikviteter indsamling eller teatralske prop kassen.

Hvis du kører på tværs af en gammel kuffert i en kvist eller på et værft salg, chancer er det brug for rengøring. Bortset fra læder, kan de fleste bagage rengøres med en blød klud, fugtet og behandles med mild sæbe. Air-tør det - udenfor, hvis vejret tillader - at fjerne enhver lugt. For læder, bruge en creme læder renere (tilgængelig på de fleste skobutikker) og derefter følge op med en læder balsam for at genoprette naturlige olier.

Vintage bagage er sjovt at se på, men gør en upraktisk valg til moderne rejse. For én ting, er det normalt så tung, at det er upraktisk at bruge det, da nutidens flyselskab vægt restriktioner. Også var vintage bagage ikke designet til at passe under dagens flysæder eller i faste beholdere. Endelig betyder det ikke de praktiske funktioner som hjul og teleskopiske håndtag, der gør det så meget mere bekvemt at tage dine ejendele med. Desuden har du et stykke historie der - især hvis det er en familie stykke. Hvorfor udsætte den for den usikre behandling af TSA inspektører og flyselskab bagage håndterer?

I stedet gemme en restaureret vintage bagage stykke til udstilling, til lejlighedsvis bilture, eller for en funky accent som en del af dit hjems indretning.

Kufferter til Fun

For nogle mennesker, bagage betyde alvorlig sag, men for de fleste af os, at de staver én ting: ferie! Du har set frem til denne tur hele året - så hvorfor bringe en kedelig taske?

Går til Hawaii? Vælg en pose dekoreret med prikker i tropiske farver. Afsted til Florida? Hvorfor ikke en hård-sidet kuffert i strålende grøn? Ledes til Serengeti? Tag en leopard-print totalisatorspil og få en chance for at sammenligne den med de virkelige levende leoparder!

Kufferter til Mænd

Læder kufferter tilbyder en særlig maskulint look, og mange mænd foretrækker at bære deres tasker over skulderen i stedet for at bruge hjul kufferter. Så længe din rygsøjle kan tage det, det er fint.

Beyond læder, mange mænd foretrækker en atletisk udseende til deres bagage, men foretrækker Duffel tasker til traditionelle kufferter. Når de kan overtales væk fra traditionelle sorte, mange mænd også favorisere lyse farver, der er forbundet med sport.

Kufferter til kvinder

For nogle kvinder, stil er alt, og uanset om det er en lyserød kuffert med juvelbesatte bagage tags eller en flimrende guld rygsæk kuffert til flyet, kun kan du vælge den stil, der passer til dig.

Nogle kvinder, der rejser ofte på business, men har fundet, at mænds butikker tilbyder bedre valgmuligheder for robuste, fornuftige, erhvervsvenlige kufferter. Hvis du tager flere arbejdsrelaterede ture om året, kan det være værd at ofre feminine stil for den form for kvalitet, der overskrider køn.

Death By kuffert

Bagage, selvfølgelig, er normalt ikke ondsindet i sig selv, og i disse dage TSA sorterværk fjerne noget eksternt dødbringende (herunder hånd lotion, men pyt det). Der er imidlertid tilfælde, hvor kufferter har været impliceret i uheldige dødsfald.

Pop sanger Aaliyah, flyver fra Bahamas til Miami i 2001, døde sammen med otte andre, når flyet styrtede ned omkring 200 meter fra landingsbanen. Efterforskere sagde piloten var blevet bedt om at forlade nogle bagage bag, og skylden vægten af ​​flyet for styrtet.

I 1940, radio stjerne Tom Mix døde også takket være en kuffert, der hoppede på hans hoved, mens han kørte sin elskede roadster. Efterforskere sagde Mix havde ignoreret advarsler om en bro, der var ude på grund af vejarbejde. Den Arizona hulvej, hvor han døde blev opkaldt efter ham, og kufferten kan ses på Tom Mix Museum i Dewey, Oklahoma.

Samsonite Kufferter

Samsonite har rejst med den trætte rejsende i årevis. Den velkendte bagage selskab bryster sig af montering formular og mode i bagage, der passer enhver rejsendes behov.

Deres hardside jumbo farbe tilbyder en optrækkelige strop, fire rullende hjul til nem manøvrering, aftagelig tri-fold farbe (fantastisk til professionelle jakkesæt og fancy tøj), og et indre skilleplade og cross-stropper til at holde dine ting på plads. En ideel Commuter Tote til at ledsage det passer bærbare computere og filer og makeup. Transport Tote er perfekt til at tage med om bord og Ultravalet Garment Bag gør transport dragter let.

Samsonite kufferter markedsføres til at passe til længden af ​​din rejse: en til to dage, to til fire dage, en uge eller mere end en uge.