Ønsker du at bevare din vægt? 4 Udøvelse Tips

Når du har nået dit vægttab mål, er det næste skridt at arbejde for at bevare din vægt. Vedligeholdelse af nye vægt gøres bedst gennem en kombination af kost og motion. Du kan fokusere din indsats på den ene eller den anden, men de bedste resultater kommer fra at gøre begge dele. Her er nogle motion tips til at hjælpe dig med at vedligeholde din vægt, når du har kaste nogle pounds.

Tip One: Hit the Gym mindst tre gange om ugen

Når du har nået dit vægttab mål kan du skalere tilbage på at gå til gymnastik fire til seks gange om ugen. Medmindre du ikke spise en sund kost med en rimelig kalorieindtag, fortsat at udøve ihærdigt på daglig basis vil gøre dig tabe mere vægt. Men du ønsker at bo i vane med at udøve regelmæssigt, hvis du virkelig ønsker at holde vægten ned. Til formål at gå til gymnastik mindst tre gange om ugen og prøver at være aktiv i mindst 30 minutter hver dag.

Tip to: Walk Daily hvis Muligt

Hvis du leder efter noget aktivt for at gøre hverdagen til at holde dig i top fysisk form, begynder at tage ture hver dag. De er nemme at passe ind i din tidsplan, og kan være duelt produktiv: walking er en fantastisk måde at holde sig i form, og også hjælpe dig med at falde til ro efter en lang og stressende dag. Da ture typisk er ikke høje i intensitet, vil du ikke føle ravished bagefter. Jo mere vi arbejder ud, jo flere kalorier vores krop har brug for. Vi har tendens til at spise mere, når de arbejder ud næsten hver dag i ugen. Med ture, er vores krop ikke brug for disse ekstra kalorier til energi. Walks holde dig aktiv uden at rode med din appetit og kalorieindtag.

Tip Tre: Fokus på styrketræning

Mange mennesker fokuserer de fleste af deres opmærksomhed på hjerte-kar-aktivitet, når de forsøger at tabe sig. Til vedligeholdelse, overveje at gøre to af dine tre vedligeholdelse træningstyper styrke træning. Muskel forbrænder flere kalorier end fedt, så det giver mening, fra en vægt vedligeholdelse perspektiv, at fokusere på at opbygge muskler til at hjælpe dig mere effektivt forbrænde kalorier, når du har nået den vægt, du ville, hvor du gerne vil blive. Du kan løfte frie vægte et par dage om ugen eller tage en styrketræning gruppe øvelse klasse. Fokus på toning din krop i stedet for at gøre cardio hele tiden.

Tip fire: Find gange du virkelig nyde

Det er nemt at køre på løbebåndet i 45 minutter, når du arbejder hen imod at bære denne bikini, men når du når dit mål bliver det sværere at gøre dig selv fortsætte med din normale disciplineret rutine. Find fysiske aktiviteter, som du rent faktisk nyder så opretholde din vægt er sjovt. Tager et par sjov gruppe træningshold flere gange hver uge eller prøve nye workout dvd'er derhjemme vil holde dig fra bortfald. Du ønsker ikke vægt vedligeholdelse at føle sig som en opgave. Det vil ikke hvis du finder øvelser du virkelig nyder at gøre.

Igen kommer det bedste vægt vedligeholdelse resultater gennem en kombination af kost og motion. Følg disse tips og spise en sund kost, og du vil vedligeholde din vægt.