Ønsker at se dit Muskler Pop? Tage et hvil

Resten tid er en central del af en komplet styrke udviklingsprogram. Det er vigtigt at skabe en afbalanceret træning regime, der giver mulighed for tilstrækkelig hvile tid. Det er også vigtigt at bemærke, at for meget hvile kan resultere i muskelatrofi eller forringelse af muskelmasse på grund af langvarig inaktivitet. Udvikling lean muskelmasse i hele kroppen er et produkt af tre centrale komponenter: motion, ernæring og hviletid. Hver komponent kan enten øge eller mindske niveauet af effektiviteten af ​​din tilpassede styrke udviklingsplan. Forstå, hvor meget hvile tid er for meget i forhold til, hvor meget tid er for lidt kan hjælpe dig opretholde muskel gevinster.

Ønsker at se dit Muskler Pop?  Tage et hvil

Ingen undskyldninger for meget Rest

Nogle aktive gym-gængere bruger træthed i visse områder af kroppen, såsom bryst, skuldre og arme, som en undskyldning for at undgå vægt værelse på en efterfølgende dag. Mens hver større muskel gruppe i kroppen faktisk er indbyrdes forbundet med ledbånd, sener og blodkar, bør ømhed i overkroppen ikke afskrække dig fra at udøve din nederste del af kroppen efter en tilfredsstillende vægtløftning session. Dette er den primære årsag til, at du bør segment din ugentlige træning rutine i specifikke muskelgrupper, i modsætning til at udføre hele kroppen træning et par gange hver uge. Målretning af visse muskelgrupper i separate træning vil give dig mulighed for at lægge mere vægt på et bestemt område af kroppen, mens også gør det muligt at komme ind i gymnastiksalen flere gange om ugen uden at føle helt trætte.

Segmentering din træning tidsplan

Selvom hele kroppen træning kan være effektiv, vil opdele din træning tidsplan i segmenter begrænse mængden af ​​den samlede tid, du har brug for væk fra gym. For eksempel vil en vægtløftning session, der koncentrerer aktivitet på biceps, triceps, mavemuskler, quadriceps og kalve ikke forhindre dig i at udøve dit bryst og skuldre den følgende dag. Den største fordel ved at segmentere din træning tidsplan er at kunne hvile visse store muskelgrupper uden at undgå gymnastiksalen. Denne styrke gevinst strategi giver også mulighed for avanceret tilpasning, så du kan opbygge muskelmasse over tid. Kroppen vil naturligt blive mere vant til specifikke workout kombinationer efter ca. otte til 12 uger af gentagne aktivitet. Segmentering din tidsplan vil tillade dig at skifte op, hvilke muskler grupper, du træning på en given dag, og som ikke kan gøres, når konsekvent udfører hele kroppen træningsprogrammer.

Rest tid er ikke Couch Time

De fleste professionelle trænere vil fremgå, at anbefales mindst 48 timers non-vægtløftning aktivitet for den gennemsnitlige gym-goer hver uge. Denne generelle retningslinje bør ikke tages let, selv om det er også vigtigt at indse, at segmentere din træning tidsplan vil tillade visse store muskelgrupper i din krop til at hvile, mens du koncentrerer aktivitet på andre områder af din krop. Det betyder hviletid kræver ikke behov for eller ønske om at plante selv på sofaen natten efter nat. Resten tid er ikke sofaen tid. En komplet styrke udviklingsprogram skal omfatte mindst 4-5 vægtløftning sessioner om ugen, selv om de fleste individer er i stand til at opleve styrke gevinster fra mindst tre øvelser hver uge. Tillad dig selv ca. 48 timers hvile i mellem identiske segmenterede træning, men brug ikke træthed som en undskyldning for at undgå gymnastiksalen.

Ønsker at se dit Muskler Pop?  Tage et hvil

Grøften Gym! Bo på forsiden!