Online Video: Trænings Videoer til Extreme Atleter Tips

Hvordan til at anvende en Rear Naked Choke

I en verden af ​​blandet kampsport, den bageste nøgne choker er en indsendelse hæftning. Dette betragtes som en "blod kvalt" i modsætning til en "vind / luft choke." The manøvre er designet til at hindre blodstrømmen til hjernen ved at påføre tryk på arterierne i halsen.

Husk at kun praktisere dette skridt i tilstedeværelse af en uddannet professionel. Formålet er ikke at såre din modstander, men at gøre ham indsende. Sikkerhed er den første prioritet.

Fra bag din modstander, du ønsker at skubbe din hånd fra den ene side af halsen under hans eller hendes hage og på tværs. Med skurk af albuen presses under modstanderens hage, du ønsker at bruge den samme hånd til at få fat i din modsatte arm s biceps. Så bringe den frie hånd op og greb bagsiden af ​​dit modstanders hoved.

Fra denne position er alt du skal gøre er at læne skuldrene tilbage at lægge pres og tvinge en indsendelse. Hvis anvendelsen af ​​denne hold, mens på jorden, at en god måde undgå at din modstander undslippe er at pakke dine ben omkring hans talje, neutralisere hofter og enhver gearing han kunne kigge efter.

Det er vigtigt at huske, at disse besidder er ikke meningen at såre, men at fremsætte. Når du føler din modstander hanen ud (indsende) Slip hold. Dette vil give blodgennemstrømningen at genoptage. Bas Rutten giver kampsport klip online, der kan lede dig gennem denne manøvre trin for trin, så du kan se det anvendes korrekt.

Grip Strength

En meget vigtig men ofte overset område for uddannelse, når det kommer til bekæmpelse af sport er gribestyrke. De fleste atleter giver meget lidt opmærksomhed til deres hænder og underarme og fokusere mere på biceps og triceps.

Ved at øge styrken i dit greb, er du stramme musklerne i dine hænder. For boksere og blandede martial kunstnere, dette giver dig en langt hårdere slag end at gøre biceps krøller alene.

Græsk-romerske brydere i gymnasiet, gymnasium, blandet kampsport konkurrence eller OL vil være i stand til at opretholde en bedre kontrol over deres modstandere.

Brug modstand håndtag og træktove at forbedre dit greb styrke. Du kan gøre meget for at forbedre på dette område, mens på gym eller endda sidder på sofaen. Under stor overarm styrke vil ikke gøre dig noget godt, hvis du ikke kan bruge dine hænder effektivt.

Disse dage flere og flere mennesker er ved at indse betydningen af ​​gribestyrke. Der er mange gratis kampsport uddannelse videoer tilgængelige online, der fremhæver forskellige måder at opbygge dette vitale styrke.