Online Video: Sport og Fitness Tips og vejledninger Tips

Lateral bevægelse i tennis

Tennis kræver lige så meget fodarbejde som det gør evner med en ketcher og bold. For at holde trit med alvorlig konkurrence skal du være i stand til at bevæge sig sideværts (side til side). Det betyder hele din krop skal være i god form.

Øvelser som squats, ben presser og hoppe reb arbejde alle de muskler i benene. De vil øge hastigheden og styrken og gøre det nemmere at komme fra den ene side af banen til den anden så hurtigt som muligt.

Prøv at stå i et hjørne af den ret med benene spredt skulder-bredde og dine arme forlænges parallelt med jorden. Nu bevæge sig hurtigt hen over retten, krydser dine fødder over hinanden med hvert trin. Som du krydser den ene fod over den anden, vend dine arme og overkrop i den modsatte retning. Dette vil arbejde dine ben samt dine mavemuskler og forbedre lateral bevægelse.

Sørg for at bære sneakers, der giver dig den rigtige ankel støtte. Hvis du har dårlige ankler, der er tilbøjelige til valsning eller forstuvninger, eller du blot ønsker at være forsigtig, brug atletisk seler eller pressebøsninger for leddene at undgå skader.

Og altid sørge domstolen er tør, og der er ikke noget, som du måske falde over før gør disse øvelser eller spiller en modstander. Tjek nogle tennis instruktion videoer online andre metoder til at forbedre din lateral bevægelse.

Hvor ofte til at servicere din cykel

Servicering din cykel regelmæssigt er både vigtig for cyklen og for din egen sikkerhed. Hvad du gør med cyklen så langt som vedligeholdelse går, og hvor ofte du gør det, er en direkte afspejling af, hvordan og hvad du bruger cyklen til.

For eksempel cykel budbringere bruge deres cykler hver dag i lange perioder. I dette tilfælde bør disse cykler serviceres temmelig hver dag. Hvis du er mere af en afslappet rytter eller tage cyklen ud for en tur i weekenden, bør vedligeholdelse en gang om ugen tilstrækkeligt.

Det vigtige ting at huske er, at uanset hvad cyklen bruges til eller hvor ofte, tjek det før og efter hver tur. Sørg for, at gearene fungerer korrekt, cykelstyret er stramme, dækkene er på det rigtige niveau, bremserne er god til at gå, osv Denne type bør man være opmærksom med hver tur, mens andre mere dybdegående vedligeholdelse kan ske på længere intervaller.

Bike videoer på internettet skitsere de vigtigste ting at se til, og hvordan man kan gå om at løse dem på den rigtige måde.

Ved at kontrollere før og efter hver tur kan du bemærke ting, der måske har brug for fastsættelse. Lidt vedligeholdelse kan stoppe noget mindre fra at blive et stort problem, der kan resultere i en skade eller beskadigelse af cyklen.

Korrekt Batting kurs i Cricket

For en gærdespiller i cricket, alt starter med den rette holdning. Hvis den holdning er korrekt, kan den gærdespiller være klar til næsten hvad som helst, der kommer hans eller hendes måde. Levende cricket videoer online er en god måde at se den korrekte holdning i aktion, og hvor vigtigt det er at være en succes.

Den første ting, du ønsker at gøre, er at stå sidelæns, så din bly mund vender lige ud til banen. For en højrehåndet spiller betyder dit venstre ben skal være i front. Have din stærkere ben i ryggen giver bedre styrke og hastighed. Fødderne bør være cirka en fod fra hinanden på hver side af folden.

Hold dine knæ let bøjet og sætte din vægt på kugler af dine fødder. Dette giver mulighed for hurtigere responstid og bedre udvalg af bevægelse. Undgå at bøje knæ for meget, da dette vil skade din balance og mobilitet.

Din forreste hånd, når stående sidelæns skal hvile forsigtigt på indersiden af ​​låret af din bly ben som du venter på bolden. Fra denne position kan du ansætte et antal gynger afhængigt af hvor bolden kommer i.

Når du ser en cricket video, bemærk hvordan gærdespiller forbliver løs og afslappet, fordi hans vægt er på boldene af hans fødder, hvilket giver friere bevægelighed.