Online Video: Nu du ser det videoer til magiske tricks Tips

Magic Coin Trick

Magic tricks med penge er altid sjovt. Når dollars og cents er involveret, folk er meget interesserede, når de forsvinder. De er endnu gladere, når penge igen i deres besiddelse. Så hvordan gør du det? Start med en mønt (ligesom en fjerdedel), en tyve dollarseddel og en frivillig.

Hold op regningen for den frivillige at se. Så krølle det op og læg det deres hånd. Fortæl din villige deltager at gribe den krøllede regningen stramt. Tag derefter mønten og gøre det til at forsvinde. Fortæl dem at åbne deres hånd, og du vil opdage, at mønten er inde i krøllede regningen. Magic mønt trick!

Okay, så der er et par skridt i mellem. Når du holder regningen op for frivillige til at se, placere den mellem din langfinger og tommelfinger, så den side med tommelfingeren vender fremad. Presset mellem din langfinger og regningen er en identisk mønt til den, du vil vise dem i et minut.

Krølle regningen, så det skjuler mønten inde før du afleverer den til din frivillige. Mens regningen er stadig inde i deres hånd, tage en ny mønt ud og udføre lidt krumspring. Lav en løs knytnæve med venstre hånd, så håndfladen vender nedad. I stedet for at skubbe mønt i hånden, skub det med tommelfingeren på bagsiden af ​​din hånd, hvor du vil balancere det, så ingen kan se. Nu åben og vise, at det er væk.

Når du fortæller dem til at åbne deres hånd og folde tyve skubbe mønten på din hånd i en lomme hurtigt. Dit publikum tror mønten magisk optrådte i hånden, når de i virkeligheden var der en der hele tiden.

Mercury Fold Card Trick

Har du nogensinde hørt om Mercury Card Fold magi illusion? Nå lad os løbe gennem trinene til at trække denne Zanthor trick fra. Først vil du brug for nogle frivillige, et spil kort og en imaginær spil kort (det er rigtigt).

Start med rifling gennem kortene indtil en frivillig fortæller dig at stoppe. Sørg for at alle deltagere kan se det kort, du stoppet på, men du kan ikke. Glide Nu er din pinky finger ind i dækket ved punktet for det valgte kort uden dit publikum at se. Fra forsiden fremgår det, at kortene er sammen igen, men man kender forskelligt. Nu, når du klipper dækket, kan du sikre dig, at det valgte kort er på bunden.

Dernæst shuffle dækket på nogen måde, du kan lide, så længe du styrer bunden kortet og sørg for at det ender på toppen. Nu vende dækket over og gøre som om der er en smule magi sker. Hold den højt op i dit greb og brug den anden hånd pegefinger til subtilt folde det valgte kortet mod tommel- og skjule den i din håndflade.

Nu, at op ante, fortæl dine frivillige de kan holde dækket, mens du bruger en imaginær dæk for at finde deres kort. Cup dine hænder sammen, skjuler det foldede kort, og flytte dine tommelfingre hurtigt som hvis bladre gennem et spil kort. Har dem fortælle dig, når at stoppe.

Når de fortæller dig at stoppe, holde hånden med kortet skål og foregive at vise dem en imaginær kort med den anden hånd. Så gør et show af folde den imaginære kort et par gange og klappe hænderne sammen. Langsomt afsløre deres reelle kort foldet i din håndflade. Det er magisk!

Making en cigaret Disappear

Har du nogensinde undret dig over de magiske hemmelighederne bag at gøre noget forsvinder og derefter igen? Du ville blive chokeret over hvor nemt det egentlig er. Her er en måde at gøre en almindelig cigaret forsvinde og derefter igen:

Spørg nogen, hvis du kan låne en cigaret. Mens den frivillige tager en ud, slikke på bagsiden af ​​tommelfingeren, når han ikke ser. Da han hænder du cigaretten (ikke ryger det) bøje tommelfingeren frem og gribe den mellem pegefinger og bagsiden af ​​tommelfingeren, presning forsigtigt. Fugten gør cigaretten pind til tommelfingeren.

Bøj din arm ved albuen og bringe hånd med cigaret frem, tælle hver gang, indtil du kommer til tre. På den tredje gang, skal du blot åbne din hånd. Hvis du står lige foran personen tommelfingeren vil skjule cigaretten stikning det. Det synes at være forsvundet.

Nu hurtigt bøje albuen og bringe hånden fremad igen en fjerde gang og bringe cigaretten tilbage ved at bøje tommelfingeren og holde den med din pegefinger igen. Du har lige gjort det forsvinde og derefter igen nemt.

Dette er blot en af ​​de illusioner du kan mestre efter at have set gratis magiske tricks videoer online.

Billig Magic Props

Nogle magiske illusioner kræver en masse rekvisitter, som koster en hel del penge. Så hvad nu hvis du ønsker at fuske i magi, men mangler midlerne til at købe disse rekvisitter? Den gode nyhed er, at der er tonsvis af illusioner, der kan udføres med billige genstande som tændstikker, et spil kort eller mønter.

Start ud forsøger nogle af disse magiske tricks til at få dig i gang. Mange af de billige rekvisitter, du kan bruge enten findes i dit eget hjem eller kan købes for relativt få penge i forskellige typer af butikker.

For ideer til, hvad illusioner til at udføre, og hvilke typer af billige produkter kan anvendes, tjek gratis magiske tricks videoer online. Disse kan ikke kun fortælle dig hvad du skal bruge, men hvordan man bruger dem.

Når du får hænge af, hvordan disse husholdningsartikler kan bruges til magiske illusioner, prøve at oprette nogle af dine egne med andre simple elementer, som du kan få dine hænder på.

En stor del af underholdning er improvisation, og magi er ikke anderledes. Skab dine egne rekvisitter. Måske efter et stykke tid, kan du begynde at lave dine egne, hvordan man gør magiske tricks Videoer til internettet for at hjælpe andre spirende illusionister komme i gang.

Flygter fra A Straight Jacket

Mange mennesker huske at se Mel Gibson forskubbe sin skulder at flygte fra en lige jakke i blockbuster Dødbringende Våben 2. Men hvordan du udfører dette trick til underholdning for et publikum uden faktisk at forårsage legemsbeskadigelse til dig selv?

Tag en tur til en magisk butik. Disse butikker er fyldt med rekvisitter til at udføre magiske tricks og illusioner. Se om du kan opspore en "magisk spændetrøje." Det er ligesom den virkelige ting, bortset fra at de har lidt mere vrikke værelse indbygget i dem, end en standard spændetrøje. Men de ser rigtig nok.

Så rem dig selv i og lad theatrics begynde. Foregive at forskubbe din egen skulder ligesom Mel Gibson. Foregive pinen med dine ansigtsudtryk. Derefter langsomt løfte den ene arm over hovedet. Gør det til at ligne en rigtig kamp. Som den første arm får over hovedet, bliver den anden arm fri så godt.

Når dine arme er befriet du kan fortryde stropperne på bagsiden af ​​din hals og skub jakke over hovedet. Men det er altid sjovt at smide i en lille slapstick komedie, før det bliver dig selv fri.

Magic butikker og nyhed butikker er et godt sted at finde rekvisitter til dine illusioner, der ser ægte nok til at bedøve dit publikum. Gratis magiske trick videoer online kan fremvise disse emner og give dig et indblik i, hvordan man bruger dem overbevisende.

Illusion: Skydning en pil gennem et menneske

Et af David Zanthor mest berømte magiske illusioner, er, når han ser ud til at skyde en pil gennem en kvinde uden at skade hende. Hvad der rent faktisk sker, er meget anderledes end hvad der synes at ske.

Først pistolen, svarende til en standard riffel, er ikke reel. Dette betyder, at pilen aldrig forlader pistolen, så det ikke kunne have passeret gennem hans kvindelige assistent. I stedet han bruge en lille smule af pyroteknik at gøre det ud som om pistolen er affyret.

Omkring pilen er et løst oprullet bånd. Det bånd er knyttet til fiskeri wire, som ikke kan ses af publikum. Tråden bevæger sig hen over scenen og ind i et stykke kobberrør skjult under den forreste del af assistent skjorte. Røret rejser rundt til bagsiden af ​​trøjen og udgange, der sluttede i midten af ​​en bullseye.

En anden assistent gemmer sig bag målet og kaster en ny pil ud gennem centrum, efter at pyroteknik gå væk. Dette giver det indtryk, at den oprindelige pil rejste hen over scenen, når pistolens aftrækker blev trukket, gennem den første assistent og ind i målet.

Hvad der virkelig skete var båndet blev trukket hen over scenen via fiskesnøre, som blev trukket af en hastigt faldende sandsæk.

For at se præcis, hvordan de pyroteknik, farvebånd, fiskeri linje, falsk pistol, pile og sandsæk alle arbejder sammen om at skabe denne magiske illusion, være meget opmærksomme på David Zanthor gratis magiske tricks video.