Online spil: Spil online Toddlers Tips

Fisher-Price Online Spil

En af de mest betroede navne i buksetrold aktivitet legetøj og produkter har en omfattende samling af online spil, også. Fisher-Price online spil er gearet til enhver alder af dit barns udvikling, fra spædbarn til toddler og børnehaven. Disse spil er sjove, uddannelsesmæssige og gearet til at forbedre vigtige færdigheder i alle faser af tidlig læring.

Disse spil er designet til forældre og børn til at spille sammen, så du får en god fornemmelse af, hvad dit barn lærer og hvordan deres læring forløber som du spiller med. Nogle er spille sammen, mens mange af de spædbarn spil bruger farver, lyde og store bogstaver for at hjælpe med at undervise A, B, C-og andre simple koncepter. Spil sammen med dit barn og hjælpe dem med at få et forspring på læring og forståelse!

Farvelægning Online Aktiviteter til småbørn

Du er barn kan ikke få nok af farve? Du er heldig, fordi der er masser af online farve sites for at holde dit barn travlt farve og skabe ganske lidt! Du vil også finde steder, hvor du kan udskrive sider, så dit barn kan farve hvor som helst de gerne vil.

Nogle af disse farvestoffer spil inkorporerer læring, som at læse eller numre sammen med farvelægning aktiviteter, hvilket gør disse multifunktionelle online aktiviteter for småbørn. Hvis du har ældre børn i huset, der har brug for din opmærksomhed, kan du finde det vanskeligt at give dem den tid, de har brug for med et lille barn i huset. Brug nogle af disse online aktiviteter for småbørn at holde dem optaget og glad, mens du interagerer med dine ældre børn.

Online spil for førskole børn

De fleste online spil til førskolebørn hjælpe dem med at lære nye færdigheder - alt fra keyboarding til hånd øje koordination. Nogle er bare beregnet til at underholde, men så når du vælger et site for online spil for førskolebørn, kigge efter en med en god kombination af begge former for spil.

På den måde, hvis dit barn bliver træt af den instruktions-spil, de kan stadig finde et spil, der er engagerende og sjov, der vil holde dem underholdt og optaget. Husk, når du evaluerer spil, ikke se på dem for din egen underholdningsværdi, se dem med sindet af et barn til fuldt ud at vurdere, hvordan dine børn vil kunne lide dem. Hvis dine børn kan lide dem, vil de spille dem oftere og lære mere, også!

Gratis online førskole spil

Der er masser af gratis online børnehaveklasse spil, der vil undervise computerfærdigheder, anerkendelse, optælling og andre nødvendige færdigheder til din aktive preschooler. Nogle af de spil er gearet til forældre til at spille sammen, mens andre er beregnet til din preschooler at opleve alene, så de kan interagere med handlingen på skærmen, og opbygge nyttige færdigheder.

Gratis online børnehaveklasse spil bør holde dit barn er interesseret, så du skal kigge efter websteder, der tilbyder en bred vifte af spil. Hvis de keder sig, kan de bare vælge en anden, der ser interessant. Desuden ser for god kvalitet grafik og lyd, der ikke vil belaste små øjne og ører. Mange af dine foretrukne tv-shows, som Sesame Street, tilbyder deres egne gratis online førskole spil, så tjek websteder du har tillid til det bedste i gratis online børnehaveklasse spil.

Vælg Tegn-Driven indhold i dine gratis online Toddler Spil

Når du vælger gratis online toddler spil, kigge efter høj kvalitet websteder, der tilbyder dig mere bang for din "sorteper". Gode ​​steder vil tilbyde forældre information så godt, og giver dig tips om, hvad man skal kigge efter, når du vælger spil til dit barn. Mange kategorisere spil efter alder og interesse, så du ved præcis, hvad du skal vælge for dit barn.

Desuden kigge efter spil med tegn drevet indhold, så dit barn føler sig som de er en del af handlingen eller leger med en betroet ven. Mange af de spil, du ser, vil bruge engagerende karakterer, som bier, Barbie eller andre genkendelige figurer, der sætter dine børn på lethed og gøre det lettere for dem at virkelig komme ind i spillet. Spil, der distancere dit barn fra handlingen vil hurtigt blive kedeligt, så tage lidt tid at vælge de rigtige spil, før dit barn spiller, for at give dem den bedste oplevelse med gratis online toddler spil.

De bedste gratis online spil for småbørn

Nogle af de steder, der tilbyder de bedste gratis online spil for småbørn er:

  • Fisher-Price: http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=10&e=gamesLanding&mcat=game_infant,game_toddler,game_preschool&site=us Dette websted tilbyder en række læringsspil fra spædbarn gennem børnehaven.
  • Kneebouncers: http://www.kneebouncers.com/kneebouncers.html Dette websted har specialiseret sig i gratis online spil til småbørn, der engagerer og more dem.
  • Go Baby: http://disney.go.com/disneychannel/playhouse/gobaby/index.html Dette websted sponsoreret af Disney tilbyder charmerende lyde, musik og nogle meget toddler-venlige spil.
  • Sing-along-sange: http://www.niehs.nih.gov/kids/music.htm Lær dine børn sange, vil også lære dem om miljøet og naturen.
  • Orisinal: http://www.ferryhalim.com/orisinal/ de høje punkter i dette websted, er mange forskellige spil, det giver, og de fine, udsøgte grafik.

Disse er blot nogle af de steder, der tilbyder vidunderlige gratis online spil for småbørn!

Valg Online Spil til småbørn

Ikke alle toddler er skabt lige, som enhver lille barn mor kan fortælle dig! Nogle småbørn er fordybet med tal og bogstaver, mens andre kun vil have action, action, action! Du kan finde den helt rigtige online spil for småbørn ved at vurdere nogle af de øverste websteder og vælge spil, der inkorporerer dit barns interesser.

Ligegyldigt hvad dit barn nyder, fra dyr til fodbold og langt ud over, kan du finde spil, der er udstyret disse interesser på nogle af de øverste websteder. Mange af de spil er gratis eller kun indebærer simple downloads, som du kan sætte op, før dit barn spiller. De fleste af dem er subtile læring, der fører dit barn på en spændende rejse for at lære, at de ikke selv anerkender som læring på alle. Så lad dem lege med deres yndlingsfigurer i online-spil, og din småbørn vil lære og vokse lidt hurtigere!