Online Shopping Tips

Online Shopping Tips


Online shopping kan være hurtigt og sjovt. Det kan ikke kun give dig det bedste udvalg af emner, men også ofte de bedste tilbud. Der er nogle enkle tips til at holde for øje, der kan hjælpe dig med at finde de bedste tilbud på nettet. Selvom at købe varer online er ikke svært, sikkerhed er et vigtigt anliggende. Opmærksom på små detaljer kan hjælpe dig med at beskytte dine personlige oplysninger og aktiver, så du trygt kan handle online i sikkerhed.

Enkle tips til Online Shopping

Shopping online er populær blandt folk i alle aldre. Det er praktisk og giver dig mulighed for at søge en bred vifte af websteder uden at forlade dit hjem. Følg disse grundlæggende tips til at hjælpe med at gøre mest muligt ud af din online shopping oplevelse.

Find de bedste tilbud

Shopping online er populær, dels fordi det gør sammenligne priser på forskellige forhandlere så enkel og kræver ikke mere end browsing forskellige hjemmesider. Der er mange måder at finde et godt tilbud online, såsom:

 • Brug online-kuponer eller salgsfremmende koder. Websteder som RetailMeNot tilbyder uendelige salgsfremmende koder og kuponer og kan henvise dig til nogle af de bedste online tilbud. Disse websteder tillader både de handlende og forbrugerne til at sende de nyeste tilbud og kampagner for at bestå de besparelser til dig.
 • Sammenlign altid tilbud på forskellige steder. Du kan nemt finde ud af, hvad de handlende tilbyder incitamenter såsom gratis forsendelse, tilbud af dagen, eller en vis procentdel off køb. Disse faktorer kan hjælpe dig med at spare på indkøb og kan resultere i dramatiske besparelser. Du kan tjekke et websted som NexTag eller Shopzilla til sammenligning shop alle på ét sted. Du skal blot indtaste det element, du søger efter at få en liste over forhandlere og deres priser.
 • Tilmeld dig på en butiks websted for at modtage kuponer og salg information via e-mail. Mange forhandlere vil give dig en rabat, hvis du tilmelder dig på deres site.
 • Shop på et websted som eBay for et godt tilbud på sidste sæson merchandise eller afviklede elementer. Du kan ofte finde nye emner til en brøkdel af prisen på eBay.

Stay Safe Online

Online Shopping Tips

Steve Watts, SecurEnvoy

Holde din identitet sikker, mens shopping online er en af ​​de største bekymringer shoppere. Steve Watts, sikkerhedsekspert hos SecurEnvoy forklarer, hvordan man bevæger sig sikkert samtidig med at indkøb online. Han understreger, at det er vigtigt at "blive sikkerhed-kyndige." Det betyder, at du har brug for at "se ud for den lille hængelås nederst i en webside, når du tjekker ud, og se, om hjemmesiden bruger en sikker side (https: //) for transaktionen, i stedet for blot http: // ".

Nogle andre sikkerhed tips, som Watts aktier omfatter:

 • Vær på udkig efter "symboler som VeriSign Secured kryds."
 • Når du går til kassen siden, "websteder, der har en grøn adresselinje, viser, at de bruger den højeste grad af kryptering."
 • Websteder, der bruger ekstra sikkerhed "som Verified by Visa gøre det så meget sværere for en transaktion, der skal begås af en person, der har stjålet dine kortoplysninger."
 • Brug altid forskellige adgangskoder til hver shopping site, du besøger, Watts tilføjer, at "en smart måde at gøre dette kunne være at bruge de få breve fra det sted, efterfulgt af fire let huskede cifre."

Watts noterer sig også, "Hvis en aftale online lyder for godt til at være sandt, er det sandsynligvis er." Han tilføjer: "Nogle kriminelle oprette falske websteder, der tilbyder tv eller andre high-værdi god til en lavere pris end andre steder, at lokke forbrugerne til at give deres kortoplysninger." Watts påpeger, "Kortet er ikke opladet, og TV aldrig afsendt. Måske forbrugeren er at vide, det ikke er på lager, så de ikke umiddelbart mistænkeligt, men den kriminelle har vandrede væk med kortoplysninger, som er værd at endnu mere. "

Hvis du vil tilføje en ekstra sikkerhedsforanstaltning, når shopping, Watts foreslår at "have et kreditkort, du bruger bare for shopping online, som ikke giver dig en stor kredit grænse." Han bemærker også, at du skal "kontrollere din bank og kreditkort erklæringer regelmæssigt og flag eventuelle mistænkelige transaktioner med det samme."

Gøre din forskning

Ud over at sammenligne forskellige steder til de bedste priser, kan du gennemgå retur, refusion, og shipping politikker. Da du er shopping online ikke personligt, kan du ønsker at være forsigtig med kravene til returnering eller udveksle et emne, der ikke er præcis, hvad du troede det ville være.

Du vil også ønsker at forske det websted, du har planer om at købe en vare fra. Da næsten alle kan åbne en online butik, er det vigtigt at holde et par væsentlige shopping tips i tankerne. Det er vigtigt for forbrugerne at kontrollere, at enhver købmand de gør forretninger med er hæderlige. Mens der er ingen garantier, der er ting, du kan tage for at beskytte dig selv.

 • Vælg etablerede og velrenommerede online forhandlere.
 • Vælg sælgere med verificerbare adresser og telefonnumre.
 • Kig efter handlende, der regelmæssigt sælger den type produkt, du køber.
 • Kontroller, at den handlende er en autoriseret sælger af produktet.

Bed om hjælp

Hvert online butik skal have en kundeserviceafdeling. Hvis du har et spørgsmål eller bekymring om et element, som du planlægger at købe, skal du ikke tøve med at sende og mail eller ring, før du gennemfører din bestilling. Mange websteder tilbyder endda instant chat, hvilket gør det muligt at få svar hurtigt.

Forsendelse Bekymringer

For at sikre en sikker levering af din vare, er der flere ting du kan gøre. Hvis du er bekymret, som du måske ikke er hjemme, når din pakke er leveret, anmode om, at afsenderen modtager en signatur, inden de forlader pakken. Du kunne også have dine emner leveret til en arbejdsadresse, hvis du er et andet sted i løbet af dagen.

Sørg altid for, at du udskrive bekræftelsen rekord for dine køb. Denne rekord vil omfatte et referencenummer og et tracking nummer til dine forsendelser. Bekræftelsen rekord gør det muligt at finde din ordre med lethed.

Undersøg dit køb

Når din vare ankommer til din dør, er det vigtigt at se ud over dit køb omhyggeligt. Sørg for, at du får hvad du har bestilt, og at alt er i pakken. Hvis du opdager et problem, skal du kontakte sælgeren så hurtigt som muligt.

Smart Shopping

Det er let at blive sikker og finde de bedste priser online sikkert ved at følge nogle få grundlæggende tips. Du skal blot bruger sin sunde fornuft og ikke stole på tilbud, der synes for godt til at være sandt, kan hjælpe du kan shoppe smarte samtidig med at finde gode tilbud.