Online Shopping: returneringspolitikker Tips

Fælles tilbagesendelsespolitik Erklæringer

Der er mange forskellige ting at være opmærksom på med hensyn til tilbagevenden politikker og online forhandlere. Her er nogle almindelige:

* Nogle butikker accepterer ikke afkast-periode.
* Nogle vil betale returportoen for dit afkast.
* Nogle forventer du at betale returportoen for elementet.
* Nogle forventer du at betale returportoen og betale en bestemt procentdel som en "udsætning gebyr".
* Nogle vil acceptere ting til kun udveksling.
* Nogle vil kun give dig gemme kredit for afkast.
* Nogle vil kun behandle en angivelse inden for en begrænset periode.
* Nogle vil kun acceptere vender tilbage, hvis varen er defekt.

Læs altid tilbagesendelsespolitik før du foretager et køb.

Brug en sporbar Mailing Metode

Ved returnering enhver merchandise sørge for, at du bruger en mailing service, der giver sporingsoplysninger. Eksempler er UPS sporing og United States Postal Service prioriteret post med bekræftelse levering.

Metoder til at løse

Sommetider tingene ikke altid går som planlagt, selvom du følger alle regler for afkast.

Her er nogle ideer, der kan hjælpe dig med at løse problemet:

Sørg for at dokumentere enhver kontakt med virksomheden, om det er via telefon, fax, web eller mail. (Når jeg siger dokument, mener jeg opbevare kopier af fakturaer / kvitteringer, tracking numre for mailing tilbage poster, og holde en opkaldslog med det fulde navn på selskab repræsentant, du har kontaktet, herunder tid, dato og information drøftet.)

Hvis du ikke får tilfredshed fra den første virksomhed kontakt, bede om deres vejleder. (Du skal være selvhævdende, holde går op kommandovejen, hvis du skal til opløsning).

Hvis du har betalt via kreditkort, skal du kontakte kortets firmaets kundeservice for at få hjælp til at få afgiften tilbageføres fra din regning. Du bliver nødt til at udfylde en tvist formular til dette.

Du kan indgive en klage til Better Business Bureau online.

En stadig mere almindelig måde at løse problemer på internettet er at udnytte de gratis tjenester af en feedback-selskab som UgetHeard eller PlanetFeedback. Du kan forklare din situation og dokumentere en klage. Tilbagemeldingerne website kontakter den relevante afdeling af virksomheden med din klage. Mange gange en dårlig situation, vil blive vendt rundt ved denne metode som mange virksomheder ikke ønsker den negative omtale. Denne metode også advarer virksomheder, der er bekymrede over service til problemer inden.

Retur Politikker

Når du køber online, skal du sørge for du ved hvad forhandlerens tilbagesendelsespolitik er. Se efter et område med titlen FAQ, Retur, eller kundeservice, og læse det med småt. Hvis du ikke kan finde noget om emnet, skal du e-mail-kundeservice. Det er bedre at finde ud før tid, i stedet for køb og løber ind i problemer senere.

Dokument

Når du handler med et selskab Sørg altid for at dokumentere hver kontakt, om det er via telefon, fax, web eller mail.

Dokumentation betyder at opbevare en kopi af fakturaer, kvitteringer, trackingnumre til mailing tilbage elementer, og en opkaldslog med det fulde navn på selskab repræsentant, du har kontaktet, herunder tid, dato og information drøftet.

Hvis du ikke får tilfredshed fra den første virksomhed kontakt, bede om deres vejleder. Du skal være selvhævdende, holde går op kommandovejen, hvis du skal til opløsning.

Du skal bruge disse oplysninger, hvis du planlægger at gå til yderligere foranstaltninger over for en virksomhed.