Online Shopping: mobiltelefon Kuponer Tips

Åbn / Unlocked Telefoner

Når du hører ordet "åben / ulåste telefoner" Det betyder, at telefonen vil arbejde med enhver tjenesteyder, der bruger et SIM-kort. SIM-kortet er lille og tynd, endnu mindre end hukommelseskort til digitale kameraer. Den glider typisk ind i en telefon under batteriet.

SIM-kortet er, hvad der gemmer dine personlige oplysninger såsom fakturering og dit telefonnummer. Du skal blot pop kortet ud af én telefon, og ind i den næste, derefter ringe dit nummer og den nye telefon vil være den, der ringer.

Visse selskaber, som T-Mobile for eksempel bruger SIM-kort. Nogle andre virksomheder gør ikke. Hvis din tjeneste gør bruge denne metode, kan du købe en hvilken som helst "åben / ulåst telefon" fra en forhandler og placere dit SIM-kort i den. Nu har du en ny telefon. Der er tonsvis af mobiltelefon tilbud til rådighed fra forhandlere for disse typer af telefoner, da de kan arbejde med flere forskellige selskaber.

Sørg for at du er sikker på, at din telefon bruger denne teknologi, før du foretager et køb. Hvis den ikke gør det, er der ingen måde at overføre din tjeneste til den nye telefon. I dette tilfælde er du nødt til at købe en telefon, der er beregnet specielt til din udbyder.

Sørg tilbud er Current

Når du bruger trådløse kuponer online, altid sørge for, at de er aktuelle promotions og ikke forældet. Cingular Wireless kuponkoder findes online, for eksempel, kan ikke arbejde, da dette selskab er nu en del af AT & T. Der kan stadig være kuponer, der er gyldige, at bruge navnet Cingular, dog. Det kan være fra en tredjepart tilbyde kuponer der bruger dette navn til kunder, der havde Cingular tjeneste, før de blev en del af AT & T.

Mobiltelefon virksomheder fusionerer og / eller ændre deres navne på lejlighed. Så det er vigtigt, at du være opmærksom på mobile kuponer for at sikre, at den aftale, du vil faktisk eksisterer og er en mulighed i øjeblikket tilgængelige for dig.

Hvis du er usikker på, om et tilbud er stadig gyldig Prøv at ringe til kundeservice telefonnummer på udbyderens hjemmeside. De bør være i stand til at fortælle dig om en forfremmelse er i gang, og give dig en liste over alle de aktuelle tilbud til rådighed.

Mobilselskaberne udrulle nye kuponer og særlige tilbud temmelig regelmæssigt for at forblive konkurrencedygtige og bringe nye kunder om bord. Brug disse tilbud for at få tilbud på telefoner og service, men sørg for, at virksomhedens service er et godt match for dig på lang sigt, ikke kun for de kortsigtede besparelser.

Pingo udlandsopkald Besparelser

Hvis du gør en masse rejser til andre lande, men stadig nødt til at bruge din telefon til at foretage internationale opkald, du ønsker disse opkald til at være overkommelige. Det samme princip gælder, hvis du har venner og familie, der bor i et andet land, og du ønsker at tale med dem i stedet for kun handel e-mails. Der er en måde at gøre disse opkald til en overkommelig pris.

Pingo er en international gerning udbyder, der sparer kunderne enorme summer på opkald i udlandet. Med en Pingo telefonkort, hvad ville normalt være flere dollars for et par minutter vil være en brøkdel af prisen. Hos Pingo.com kan du vælge det land, du er i, og det land, du ønsker at ringe til, og det vil give dig de nuværende satser, du ville blive opkrævet. Hvis satserne er forskellige for mobil- og fastnettelefoner det vil give dig de detaljer som godt.

Ringer op, kan spare op til 90 procent af det, de normalt ville betale med standard internationale opkald. Trådløse kuponer er også tilgængelige for første gang kunder også. Så næste gang du planlægger en tur ud af landet, afhente en Pingo telefonkort og se, hvor meget du sparer på internationale opkald.

Værdsatte kunde Opgraderinger

Du kan opleve, at din trådløse udbyder tilbyder rabatter til sine værdsatte kunder over tid. De fleste virksomheder tilbyder en gratis eller nedsatte telefon opgradere hvert år eller to, at du forbliver en kunde. Dette kan især være nyttigt, hvis du har tendens til at falde eller "slå op" din telefon lidt i løbet af et år.

Når den tid kommer, at din udbyder tilbyder dig en aftale som denne, er der store besparelser at hente. Gennemsøge internettet for trådløse kuponer, som du kan kombinere med rabatten den trådløse virksomheden allerede giver dig.

Nu, hvis din nye telefon ikke ville være fri allerede, det bare kan være, når du anvender kuponer. Tilføjelsen af ​​de trådløse kuponer kan også gøre det muligt for dig at opgradere til en endnu bedre telefon end den, du oprindeligt blev tilbudt.

Mange mennesker er ikke klar over, at de er berettiget til disse tilbud og betale fuld pris for hver telefon, de køber, når de ikke behøver at. Så næste gang du ønsker at købe en ny telefon, se om du kan få en rabat for at være en værdsat kunde. Kast nogle kuponer i blandingen og få en helt ny, slank og stilfuld mobiltelefon, der er pålidelig også.

Gratis service Aktivering

Der er måder omkring de irriterende aktivering eller start-up gebyrer, som folk typisk bliver ramt med, når de tilmelder dig med en ny tjenesteudbyder. Hvorfor skal du betale $ 40 eller $ 50 i tillæg til prisen af ​​mobiltelefon og service kontrakt, når du måske ikke behøver at?

Kig efter trådløse kuponer online, der udslette at aktivering gebyr. De er derude, hvis man ser hårdt nok. Hvis du er utilfreds med din nuværende service virksomhed, du kan prøve at spørge en anden udbyder, hvis de vil give afkald opstart gebyr, hvis du skifter til deres selskab. Du ville blive overrasket over, hvordan de vil gerne have lejlighed til at få en ny kunde.

En anden mulighed, der kan netto du nogle store besparelser ville være at købe en ny telefon fra en forhandler, der tilbyder gratis aktiveringer med dit køb. Få nogle udskrives kuponer fra internettet og bringe dem med dig for at reducere den samlede pris på telefonen og eventuelt tilbehør, og derefter få en gratis service aktivering. Flere og flere forhandlere tilbyder denne mulighed nu, og der er potentiale for en masse besparelser.

Håndfri muligheder

At tale på din mobiltelefon under kørslen er blevet et stort problem i de sidste par år. Med mobiltelefoner og køresikkerhed være et stort problem, er det et spørgsmål, der bliver mere opmærksomhed. Det er endda ulovligt i mange stater nu at køre, mens du bruger en håndholdt mobiltelefon enhed.

Men taler med nogen i telefon under kørslen, kan ikke være mere farligt end at tale med en passager i bilen, hvis det gøres ordentligt. Når du bruger en mobiltelefon, mens man kører, skal en af ​​to ting ske:

Først, kan du sætte telefonen på højtaler. Der er specialiserede holdere, der kan placeres på din tankestreg eller ved siden af ​​din plads. Hold telefonen i en af ​​disse, og du kan nemt tale med hvem du vil på vej til din destination.

Den anden mulighed ville være at få et håndfrit headset. Dette kan sluttes til din telefon med en ledning, eller det kan være trådløs som Bluetooth headsets. Med en af ​​disse muligheder, pointen er at have hænderne fri til at styre rattet. Ulykker sker ikke bare fordi føreren er at have en samtale, men fordi en telefon tager en hånd væk fra hjulet.

Prøv at kigge efter mobiltelefon tilbehør kuponer og bruge dem til at hente en af ​​disse håndfri muligheder. Du, sammen med alle de andre bilister på vejen, vil være sikrere for det.

Ikke alle telefoner skabt lige

I modsætning til mennesker, ikke alle telefoner er lige. Nogle telefoner er bygget bedre end andre. Det er derfor, det er vigtigt at få lidt feedback, før du køber en ny telefon. Mens indretningen kan se slank og køligt, betyder det ikke garantere du vil føle på samme måde om dens ydeevne.

Tjek bruger anmeldelser online, skrive-ups i fagblade, eller endda bede en, du kender, der ejer denne model af telefonen, inden du køber den. Find ud af, hvor pålidelig den er. Er skærmen lyse nok. Kan du faktisk føler telefonen vibrerer i lommen, når du sætter det i lydløs tilstand? Er det holdbart og det får god modtagelse?

Disse er alle ting, du ønsker at finde ud af, så dine penge er givet godt ud. Undertiden den telefon, du får gratis med en ny servicekontrakt er ikke meget pålidelige, og nogle gange er det en stor model. Også bare fordi en model er dyrt betyder ikke, det er bedre end andre billigere dem.

Når du har alle de oplysninger, du har brug for og er sikker i dit valg, se hvad rabatter eller kuponer bliver tilbudt af mobiltelefon virksomheder til den pågældende telefon. Kan du få en procentdel-off tilbud, eller en gratis Bluetooth headset med dit køb?

Cell Phone tilbehør Kuponer

Mobiltelefon tilbehør kuponer er over det hele i disse dage. Dette er en af ​​de mest almindelige tilbud derude for mobiltelefon kunder. Og det er en kilde til en stor del af online opsparing i forbindelse med trådløse tjenester og udstyr.

Tjenesteudbydere, producenter og forhandlere tilbyder tilbud på tilbehør, når du køber fra dem. Virksomheder som T-Mobile eller AT & T kan tilbyde en gratis sag eller bælteklips med køb af en ny telefon. Forhandlere som Sony Style kan tilbyde en procentdel rabat på tilbehør, når du køber en bestemt model af mobiltelefon.

Disse mobiltelefon tilbud kan dog være betinget af visse ting, så sørg for at kontrollere. Nedsatte tilbehør hos en butik kan kun komme med visse modeller af telefoner. Hvis du køber fra en tjenesteudbyder, kan det kræve, at aktivering af en særlig plan, som de tilbyder, eller en aftale om en bestemt kontrakt længde.

Uanset tilbehør, du leder efter, er der sandsynligvis en trådløs kupon eller et tilbud, der vil få det for dig på en rabat, hvis ikke gratis. Det samme gælder for tjenesteydelseskontrakter. Næsten enhver plan du finde vil blive ledsaget af en slags aftale om tilbehør til din telefon.