Online School Tips

Online School Tips

Uanset om du tjener en MBA eller tage en klasse for personlig berigelse, overvejer et par online skole tips, der vil gøre oplevelsen meget mere givende.

Computer Viden

Hvor fortrolig er du med computere? Sørg for at have den nødvendige tekniske viden, før du anvender til skoler online. Forsøger at lære at bruge computeren, mens også forsøger at beherske emnet for en klasse vil kun resultere i unødvendig stress. For at blive mere dygtige, kan du finde det nyttigt at tage en indledende edb-klasse, før indskrive i enhver online program.

Måske er du behageligt at arbejde med en computer, men der er et par edb-programmer, som du ikke ved, hvordan man bruger. Online kursusbeskrivelse skal fortælle dig, hvad applikationer vil være nødvendigt for at fuldføre opgaver i løbet af klassen. Uanset om du bliver bedt om at skrive dine svar som websider eller input forskningsdata i et regneark, gøre dig bekendt med de nødvendige programmer, før den første dag i klassen, så du kan fokusere på klassen emnet og ikke softwaren.

Nødvendig udstyr

Før du tilmelder dig i et online skole, kigge over de tekniske krav. Er din webbrowser ajour? Har du brug for nogen speciel software? Da din computer vil være både din lærer og dit klasseværelse, er det vigtigt for det at være i topform. Medmindre du tilmeldt et grafisk design eller computerstøttet udarbejdelse program, behøver du ikke en state-of-the-art system, men du skal være i stand til at udføre grundlæggende online funktioner som upload af dokumenter med lethed. Du bør også alvorligt overveje muligheden for at deltage i en online skole, hvis du ikke ejer en computer. Det kan synes indlysende, men nogle elever tror, ​​de kan nemt bruge computere på arbejde eller biblioteket, uden at indse, hvor svært det bliver at gennemføre opgaver og svare drøftelserne i den ønskede tidsramme.

Det er ikke en traditionel klasse

Før tilmelding til en online-klasse, er klar over det vil være en anderledes oplevelse end de klasser, du er vant til at deltage i et klasseværelse. En stor del af læring vil være selvstyret, og når du gør interagere med lærere og klassekammerater, vil det være gennem e-mails, chatrum og opslagstavler. Nogle studerende trives på at give og tage for diskussion klasseværelse, og en online-klasse er måske ikke det bedste miljø for dem. Andre foretrækker at nøje overveje et problem før diskutere det, og den forsinkede karakter af en online forum kan være den ideelle måde for dem at engagere sig i læring. Du skal også overveje, hvordan selvmotiverende du er. Har du brug for den frist på en ugentlig klasse møde for at fuldføre dit arbejde?

Få tid til online skole

Mens fleksibilitet er en af ​​de største fordele ved online skoler, skal du stadig gøre tid i din tidsplan for at fuldføre opgaver. Med så mange andre aktiviteter tigger om din tid, kan det være alt for let at udskyde arbejde på din online opgaver. Bare fordi du ikke har klasse på tirsdage og torsdage fra 6 til 9 betyder ikke, du kan ignorere dit engagement. Uanset om du afsætte en blok af tid hver uge eller du beslutter dig på et vist antal timer for at studere hver dag, gøre tid fra den første uge af klassen, så du ikke falder bagud.

Må ikke skjul

Da du ikke behøver at stå over for instruktøren eller de andre elever, kan det være meget lettere at falme i baggrunden af ​​en online skole, end det er i en traditionel klasseundervisning. Faktisk kan det være så nemt, sidst du kan beslutte, det er i orden at springe en læsning eller ikke deltage i et online chat. Efter alt, der vil bemærke? Afhængig af klassen, kan deltagelsen indregnes i din endelige karakter, og du kan blive overrasket over, hvad professorer varsel. I sidste ende, selvom du kun snyder dig selv ud af en uddannelse, hvis du afviser at deltage fuldt ud i klassen.