Online Marketing: PPC Tips

Hvorfor bruge PPC Search Engine Promotion

PPC søgemaskine markedsføring giver en annoncør mulighed for at nå flere forbrugere i en mere rettidig og omkostningseffektiv måde. I stedet for at skulle skabe en helt separat annoncekampagne, PPR søgemaskine markedsføring giver annoncørerne mulighed for at præsentere et link, der omdirigerer web bruger og forbruger til en ny web destination tilbyder annoncørernes produkter og / eller tjenesteydelser. Resultaterne af en PPC søgemaskine markedsføring er også let måles som betaling er baseret på dens effektivitet og resultater optalt via web klik. PPC søgemaskine internet markedsføring giver annoncørerne en meget synlig, økologisk metode til at drive trafik til en e-handels drevet landing eller sted. I betragtning af den naturlige præsentation af linket (i modsætning til et påtrængende reklame) samt omkostningseffektive natur, PPC søgemaskine markedsføring har vist sig som et værdifuldt valg for de fleste annoncører at overveje.

PPC Advertising Hindringer

Mens en pay-per-klik-program kan være ideelt for nogle, er der stadig hindringer, der skal overvejes. Enhver vellykket pay per click program skulle bruge en effektiv PPC udbyder til at maksimere resultaterne. Den pay per click program bliver nødt til at parre med en PPC udbyder, der kan bedst sikre PPC program baseret på deres unikke behov. Vellykkede PPC-programmer vil også bruge en betalingsmetode (enten fast beløb eller konkurrencedygtige), der bedst passer til deres budget og behov. PPC-annoncering og pay per click programmer kan også have statistikker pillet via svigagtig software og ondsindede brugere at skabe et stort antal "klik" på en annonce. Statistikker viser et stort antal klik, en annoncør vil ofte derefter betale for resultaterne kun at have deres produkter, tjenester eller websted uset. Den bevidst forårsager af vildledende klik statistikker er ofte strafforfølges.

Fordele ved Search Engine Marketing

Søgemaskine reklame er en metode, hvor et link til stedet (som har gennemført PPC tjenester af en PPC selskab) er præsenteret i en søgemaskine. Et link præsenteres efter en forbrugers søgning ved hjælp af en traditionel søgemaskine er ofte gange betragtes som mindre indgribende end en traditionel, obstruktiv reklame. En søgemaskine link er mere subtile og kunne anses for at have tillid til mere af dem, der er afhængige af søgemaskiner til at give dem deres web destinationer.

Søgemaskine markedsføring er også omkostningseffektiv, hvis en PPC-annoncering model der vælges ... en reklame er stadig synlig for forbrugerne, selv om de vælger ikke at klikke og følg linket. Dette skaber synlighed på nul omkostninger til annoncøren. På grund af populariteten af ​​forbrugerne afhængige af søgemaskiner, en PPC søgemaskine markedsføring er en af ​​de mest produktive og omkostningseffektive strategier et websted eller virksomhed kan gennemføre for at hjælpe drive trafik til deres websted.

Finde en PPC Provider

Pay Per Click (PPC) er en metode til søgemaskine annoncering, der skaber indtægter for et websted baseret på antallet af klik en annoncørs annonce får, mens placeret på værtens hjemmeside. Afgøre, hvad ppc selskab at bruge, er det første skridt til at gøre efter at have besluttet at bruge pay-per-klik-tjenester til at markedsføre et websted. Der er mange PPC udbydere at vælge imellem til at håndtere webstedets PPC management.

Selv om der er mange PPC udbydere for et websted for at vælge fra, kan behovene i hvert websted er forskellige og overvejelser bør ske på de unikke behov i hver enkelt byggeplads. Et websted vil være nødvendigt at afgøre, om en fast sats (hvert klik betales en aftalt beløb) eller et beløb baseret på bud (gjort med annoncører byde på pletter baseret på søgte nøgleord). Også, er PPC udbyder i stand til at opfylde behovene i dit websted / firma? Større ppc selskaber ikke nogle gange at være lige opmærksom på mindre sites.