Online klasser: sygepleje programmer Tips

Online sygepleje grad

Opnåelse en online sygepleje grad gøres meget lettere i dagens verden af ​​højere teknologi. I mange tilfælde, hvis du har din LPN grad allerede, og er i øjeblikket ajour på alle dine sygepleje krav vil du have mulighed for at studere online for at nå et højere sygepleje grad.

Der er mange online sygepleje grader at vælge imellem, herunder LPN til RN, RN til MSN og MSN til BSN. Det blev i en nylig undersøgelse viste, at den gennemsnitlige løn for en LPN var $ 38,000, men da hun gjorde forpligtelsen til at studere online for at opnå sin næste grad af en RN den lønsats sprang til $ 45,000, hvilket er en betydelig lønstigning for et år med at vende tilbage til college for en højere grad. Den næste online spring ville være fra en RN til en MSN og lønforhøjelsen gik fra $ 45000 for en gennemsnitlig løn for en RN til en forbløffende gennemsnit på $ 54000 for MSN grad. Næste har du MSN til BSN grad, der tager et stort engagement for nogen at opnå, men hvis du sætter dit sind til det alt er muligt. Med undersøgelsen efter endt BSN grad den gennemsnitlige BSN kandidat gjorde mellem 62 tusind dollars og $ 85,000.

Sundhedsområdet har altid været en fantastisk mulighed for alle, der nyder at hjælpe folk, og vil helt sikkert belønne dig for dine præstationer.