Online Invitationer

Online Invitationer

Som tidsplaner får mere hektisk, mange mennesker vælger online invitationer til parterne snarere end at tage sig tid til at udskrive, skrive, adresse, stempel og mail personlige invitationer. Før blot at sende ud en e-mail eller et virtuelt kort, er det vigtigt at vide, hvordan til at konstruere en "Evite", så det passer partiet samt giver alle de vigtige oplysninger.

Typer af Online Invitationer

Personer, der vælger at invitere part gæster elektronisk har flere muligheder til rådighed:

  • Individuelle emails: En personlig besked er en af de letteste typer af elektroniske invitationer, men det kan være trættende at skrive og sende noter til et stort antal gæster. Postlister kan anvendes i stedet, men det er muligt, at meddelelser med et stort antal modtagere kunne misdirected i en spam-mappen eller opfordring og ved et uheld slettet, især hvis vedhæftede filer er inkluderet.
  • Evites: I stedet for at bruge din egen e-mail-konto til at sende invitationer, overveje at bruge en gratis elektronisk invitation system som evite.com eller pingg.com. Disse tjenester er gratis og nem at bruge. De giver en enkel mekanisme til at sende opdateringer event og spore hvem der har svaret.
  • Virtuelle kort: Virksomheder som Blue Mountain tilbyder gratis online kort, der kan bruges til invitationer komplet med musik, animationer og farverige billeder til polterabends, ferie, og andre populære temaer. Det er vigtigt at bemærke, at det som regel ikke muligt at maile kort til en lang række modtagere, og sender hver for sig kan være tidskrævende.
  • Websider: Med minimal kendskab til HTML eller andre programmeringssprog, er det muligt at skabe en tilpasset webside til at fungere som en fest invitation, og en hurtig e-mail til gæster kan give dem anvisninger til, hvordan man kan få adgang til siden. Pas på ikke at lægge følsomme oplysninger på siden (adresser, for eksempel), medmindre side vil blive beskyttet mod ubudne gæster.

Det bedste invitation er en, der kan få vigtige oplysninger til gæsterne bekvemt. Da mange mennesker kontrollere deres e-mails flere gange om dagen, ved hjælp af en online metode til at invitere gæster til en fest sikrer, at de har de oplysninger, så hurtigt som muligt uden besvær for bortkommet post, ulønnet porto eller lemlæstede kuverter.

Planlægning Online Invitationer

Bekvemmelighed planlægge en online annoncering eller invitation kan også være et problem. Det er meget let at glemme vigtige oplysninger eller at overse andre detaljer. Hvorvidt invitationen er på papir eller sendes elektronisk, sikrer omhyggelig planlægning en fejlfri og organiseret begivenhed.

Information

Online invitationer bør omfatte alle de samme oplysninger som de traditionelle invitationer, herunder:

  • Dato og tidspunkt for begivenheden
  • Arten af ​​den part, herunder temaer
  • Kørselsvejledning til placering, herunder et kort hvis det er nødvendigt
  • Gæst krav, såsom potten held bidrag eller en dress code
  • RSVP oplysninger og frister

Hvornår du vil sende

Online Invitationer

Da online invitationer ankommer næsten øjeblikkeligt, mange mennesker sende dem ud senere end de ville traditionelle papir invitationer. Mens der er et vist spillerum til rådighed for sådanne frister, er det vigtigt at sende invitationer, så gæsterne får dem med masser af tid til at beslutte, om de vil være i stand til at deltage. De fleste invitationer sendes 1-3 uger før tid. Længere leveringstider er passende til formelle begivenheder, ferie parter, når andre familiemæssige forpligtelser kan forstyrre eller hvis rejser vil være nødvendige.

Påmindelser

Mange modtagere kan nemt overse e-mails, eller disse meddelelser kan uforvarende være tabt eller slettet. Derfor er det vigtigt at sende påmindelser til gæsterne før festen. En hurtig note eller telefonopkald tre eller fire dage før begivenheden er tilstrækkelig til at minde gæsterne om festen, samt at kontakte nogen, som måske ikke har reageret.

RSVP

Elektroniske invitationer bør altid indeholde oplysninger respons og kontakt, så gæsterne kan acceptere eller afvise invitationen. Mens en tilbagevenden email er den hyppigste valg, bør værter også give et telefonnummer og postadresse i tilfælde gæster har svært ved at svare online.

Når Online Invitationer ikke er hensigtsmæssige

Online invitationer er generelt afslappet og er ikke egnet til enhver situation. Ekstremt formelle begivenheder såsom bryllupper eller enhver grandiose begivenhed (forplejning frokoster, kunstfærdige jubilæum parter, etc.) kræver traditionelle invitationer, selv om der kan bruges e-mail-SU'er og påmindelser. Værter bør også være opmærksomme på, at ikke hver gæst kan få øjeblikkelig adgang til online-formater, og de traditionelle invitationer er en mere sikker måde at sprede ordet om en kommende begivenhed.

Er Online Invitationer det rigtige valg?

I denne alder af elektronisk bekvemmelighed, online invitationer - e-mails, e-vites, virtuelle kort og websteder - er hurtige og nemme måder at lade gæsterne vide om en kommende fetere. Så længe invitationer er nøje planlagt og tilbyde gæsterne de samme oplysninger som et helt almindeligt format, kan de være nyttige for de fleste arrangementer, udlejning værter og gæster forbinde hurtigt uden besvær konventionelle invitationer måtte frembyde.