Online Grocery Shopping

Online Grocery Shopping


Fra mælk og æg til eksotiske frugter og vine, online dagligvarer er en stor mulighed for den travle forbruger. Måske du hader de overfyldte gange og lysstofrør i din lokale købmand, eller er frustrerede over udsolgte emner eller svære at finde delikatesser. Måske din travle tidsplan og stadigt stigende pendler gange holde dig fra supermarkedet. Eller måske andre faktorer, såsom et handicap eller en enlig forælder husstand, gør det svært at finde tid til at shoppe for dagligvarer. Heldigvis har du online muligheder - både dit nabolag købmand og online købmandsforretninger er tilgængelige til at tage stress og komplikationer ud af dagligvarer - for et symbolsk gebyr, selvfølgelig.

Tager Shopping til det næste niveau

Du har handlet til beklædningsgenstande, abonnementer og forbrugsgoder online, så hvorfor ikke tage det til det næste niveau med online dagligvarer?

  • Mange nabolag dagligvarer er begyndt at tilbyde online-mulighed. For eksempel har nogle Kroger butikker såsom kong Soopers, Safeway og andre lokale butikker har online shopping mulighederne i nogle områder.
  • Endnu bedre, er små specialbutikker såsom delikatesseforretninger, vin butikker og bagerier tilbyde flere og flere online muligheder, og kan give dig mulighed for at bestille dagligvarer til levering online.
  • En simpel Google-søgning efter navnene på de lokale butikker vil opdrage deres hjemmesider og online, hvis sådanne findes.
  • Husk på, at ikke alle områder har adgang til online shopping - nogle butikker stadig afprøve deres online-programmer eller ikke forgrenet ud på World Wide Web.
  • Være rede til at være ude af stand til at vælge individuelle elementer såsom de ripest æbler og appelsiner uden et besøg i butikken fysiske placering.
  • Visse mærker kan have begrænset online tilgængelighed, og mange butikker har en krævede minimum køb beløb for online ordrer.
  • Andre valgmuligheder omfatter alle-online dagligvarer tjenester, såsom Netgrocer, der leverer dagligvarer via FedEx. Denne service tillader dig at huske tidligere ordrer eller placere en stående ordre om nogle varer, og er tilgængelig overalt, hvor FedEx skibe.
  • Hvis du foretrækker at lade en anden gøre den madlavning, kan du overveje en online måltid forberedelse og shopping service såsom DineWise, som giver klar til kokken entrees og sider for travle arbejdende familier.
  • Der er tusindvis af specialkemikalier købmænd på nettet - en simpel søgning på nettet vil afsløre alt fra russiske delikatesser til Texan hot sauce, til klar bestilles til din næste potluck eller familiesammenkomst.

Uanset disse advarsler, fordelene ved nem, tidsbesparende online dagligvarer ofte opvejer begrænsningerne af disse ydelser.

Ting at vide

Før du forpligte sig til at handle online, skal du sørge for at sætte dig ind i virksomheden og dens politik. Hvis det er muligt, skal du vælge en butik, som du kender og stoler på. Et kvarter storefront tilstedeværelse tillader dig at have fred i sindet og tale med en manager i person, hvis det er muligt. Imidlertid bør online-butikker altid har en klage linje eller gratis nummer at ringe i tilfælde af et mix-up eller ændre i din bestilling. Bare fordi du placere din ordre online betyder ikke, du skal gå på kompromis med friskhed, kvalitet eller nøjagtighed ved bestilling online dagligvarer. Kend din leverandør klage og tilbagesendelsespolitik og vær ikke bange for at bruge det. Sørg for at beskytte dine personlige oplysninger, når de handler online - kreditkortoplysninger kan være sårbare, hvis din online butik ikke giver kryptering såsom Secure Socket Layer (SSL) teknologi. Skriv ned planlagte leverancer i din kalender for at sikre, at din mad bliver leveret friske og til tiden.

Fremtiden for Online Grocery Shopping

Tendenser synes at være førende i retning af lokale virksomheder, der tilbyder leveringsservice som kan bestilles online, hearkening tilbage til de "gode gamle dage" af mælkemanden og købmand mand. Indtil virtual reality giver forbrugerne mulighed for at udvælge hver frugt og grøntsager, og angiv størrelse og kvalitet, er det usandsynligt, at online dagligvarer vil være nummer et valg for noget, men tørre hæfteklammer. Men online shopping har dog et stort potentiale for forbrugerne, at fjerne endnu en opgave i et klima af høje gaspriser og stigende arbejdstid. Prøv det - du kan opleve, at shopping for dine dagligvarer online frigør dig for en besværlig ærinde og frigør nogle kostbare tid til at tilbringe sammen med familie og venner.