Online CPA MBA og Masters of Beskatning Programs

Online CPA MBA og Masters of Beskatning Programs


Online CPA MBA og mestre i beskatning programmer giver studerende mulighed for at udvikle grundlæggende business-færdigheder, og derefter forbedre dem med kursusaktiviteter i regnskab, skat og business administration. Flere skoler tilbyder disse kandidatuddannelser online, som giver en praktisk alternativ til campus-baserede programmer.

Fordele

Færdiggørelse en CPA, mestre i beskatning eller MBA-program online har flere fordele. En af de største fordele er fleksibilitet. Studerende, der ønsker at forfølge graduate grader i erhvervslivet har ofte job i faglige organisationer, der ikke giver dem mulighed for at deltage i undervisningen på campus. Afslutning af et program online eliminerer behovet for studerende at deltage i undervisningen på en traditionel college campus. Fjernundervisning giver også de studerende at gennemføre deres kurser, når de har tid. For en person, der arbejder i løbet af dagen, dette efterlader aftentimerne for kursets afslutning. Hvis nogen arbejder nathold, kan han fuldføre sin kurser i løbet af dagen. E-mail, online messaging bestyrelser og andre teknologiske værktøjer gør det nemt for de studerende at kommunikere med hinanden og undervisere.

Afslutning af en af ​​disse programmer online reducerer også drastisk de udgifter forbundet med at forfølge en campus-baseret program. Hvis du ikke behøver at deltage i undervisningen på campus, du reducere udgifterne forbundet med at købe benzin, vedligeholdelse af din bil eller købe passerer at ride bussen, letbane eller metro. Du også mindske nogle af de udgifter, der er forbundet med traditionelle kurser, såsom udskrivning gebyrer og teknologiske gebyrer. Hvis du bruger dit eget udstyr og forsyninger, vil du ikke nødt til at betale et universitet eller at bruge deres.

Ulemper

Tager klasser online også har nogle ulemper, hvis du har svært ved at læse eller lære materiale på egen hånd. Hvis du foretrækker at lære direkte fra et foredrag eller præsentation af en lærer, på campus klasser kan tilbyde flere fordele for dig. En anden ulempe ved online grad programmer er, at du mister fordelen ved at møde lignende mennesker og netværk med dem. Møde mennesker under on-campus-programmer ofte fører til networking og forretningsmuligheder, når du har afsluttet din uddannelse. Hvis du allerede har et solidt fagligt netværk og har ingen problemer med at læse og forstå information uden nogen til at forklare det for dig, så en online grad kan være rigtige for dig.

Online CPA MBA og Masters of Beskatning Programs

Flere universiteter tilbyder online CPA MBA og mestre i skattemæssige programmer. Strayer University og Post University tilbyder online CPA program. Programmet på Strayer tilbyder de studerende specialiseret uddannelse, som forbereder dem til regnskabsmæssige karriere i almennyttige organisationer, private virksomheder og statslige organer. Programmet forbereder også eleverne til at sidde for certificering eksamener inden for certificeret offentlige regnskaber (CPA) og internt regnskab (CMA). Eleverne kan vælge mellem flere specialer, herunder kontroludøvelse, beskatning, offentlige regnskaber og bogføring informationssystemer. Færdiggørelse disse programmer garanterer ikke, at en studerende vil passere certificering eksamener. Forberedelse til og færdiggøre disse eksamener held påhviler kandidater fra Strayer. Post University program giver de studerende mulighed for at lære principperne for ledelsesmæssige og offentlige regnskaber. Eleverne skal tjekke CPA krav til deres individuelle stater før indskrive i et af disse programmer.

Flere skoler tilbyder online MBA-programmer. Disse skoler omfatter Capella University, Ashford University, University of Phoenix, Baker College Online, Walden University og Kaplan University. Kravene til MBA-grad varierer fra skole, men alle de online MBA programmer omfatter centrale kurser i business administration, markedsføring, finansiering, økonomi og ledelse. Nogle skoler tilbyder koncentrationer, som giver studerende mulighed for at forfølge øverste niveau kurser i et bestemt område af koncentration. Nogle af de koncentrationer til rådighed omfatter finansiering, økonomi, ledelse, markedsføring, fast ejendom og lederskab. Disse koncentrationer involverer avancerede kurser og praktiske læringsmuligheder.

Florida Atlantic University tilbyder en Masters i beskatning program helt online. Denne to-årigt program omfatter kursusaktiviteter i skattemæssige begreber, godser og trusts, selskabsbeskatning, skat forskning, partnerskaber og særlige skatteregler emner. Disse kurser tilbyde de studerende undervisning i lovgivning og retspraksis, der påvirker den praksis skat forberedelse og skatteret. Dette program forbereder også studerende til forskning skatteproblemer ved hjælp af casestudier og hands-on undervisningsmetoder. Studerende vil forlade programmet med muligheden for at finde information forskning, forstå oplysningerne og anvende oplysningerne til virkelige verden skattemæssige problemer.

Valg af program

Valg af et program i en af ​​disse discipliner tager tid og kræfter. Du skal først vælge et område af koncentration, om det er offentlige regnskaber, business administration eller beskatning. Koncentrationen du vælger, afhænger af dine færdigheder, interesser og tidligere erfaring fra erhvervslivet. Når du har indsnævret et område af undersøgelsen, skal du gennemgå kravene i de enkelte programmer. For eksempel, hvis et program har en omfattende skriftligt krav og du ikke nyde eller udmærke sig ved at skrive, skal du måske finde et program med færre skriftligt krav. Du bør også vælge et program, der passer til din baggrund. Nogle programmer kræver færdiggørelse af specifikke bachelorkurser. Hvis du ikke har gennemført disse kurser, vil det koste dig mere tid og penge til at færdiggøre dem og derefter tilmelde sig en kandidatuddannelse. Når du har valgt et program, følge anvendelsen instruktionerne for hvert kollegium for at forbedre dine chancer for accept.