Online Auction Tips

Online Auction Tips


Online auktioner giver en spændende markedsplads for alt fra den nyeste mode til obskure samleobjekter. De tilbyder brugerne mulighed for at finde emner, der måske ikke er let tilgængelige i de lokale butikker eller butiksfacader. Disse auktioner også muligt for kunderne at finde tilbud, der er mere fintunet til deres budget.

Finde Online Auktioner

Der er flere hjemmesider, der tilbyder online auktion tjenester. Den mest populære online-auktion website er eBay. eBay har sat standarden for online auktionshuse at følge. De fleste steder er sat op på en lignende måde. OnlineAuction.com eller OLA er en anden brugervenlig online auktionshus. UBid.com er en hjemmeside, der tilbyder mange brugervenlige genveje såsom spring til auktioner lukker snart, populære produkter, dollar starte auktioner og en unik Power Hour, der tilbyder varme produkter med lave åbning bud på en time hver dag. Du kan finde penny auktion på steder såsom QuiBids.com, Beezid og BidCactus.

Online Auction Tips

Der er blot et par tips til at huske på for en fornøjelig og sikker online-auktion oplevelse.

Se nøje

Læs auktion beskrivelser og se på eventuelle billeder leveret, så du ved præcis, hvad du byder på. Ud over at læse produktbeskrivelsen grundigt, sørg for at læse igennem eventuelle vilkår og betingelser, der er fastsat af sælgeren for at finde ud af, hvilke betalingsmidler der accepteres, hvordan og hvornår varer sendes og andre vigtige detaljer. At sige, at du ikke har læst sælgerens vilkår vil ikke hjælpe dig, hvis du finder et krav ubehagelig efter du har vundet auktionen.

Vær opmærksom på, når auktionen slutter, især hvis du vil have en chance for at komme i sidste øjeblik bud.

Stil spørgsmål

Hvis du har spørgsmål om et produkt efter at have læst beskrivelsen, skal du kontakte sælger. Dette vil forhindre skuffelse og kan holde dig fra at købe noget, du ikke virkelig ønsker.

Watch Out for forsendelsesomkostninger

Når du regne ud, hvor meget du ønsker at byde på en vare, så glem ikke at indeholde nogen forsendelse og ekspeditionsgebyrer, når beregne din endelige pris. Når det kommer til skibsfart, skal du læse det med småt, og aldrig antage noget.

Forsendelse og ekspeditionsgebyr kan variere meget. Varer, der kræver bobleplast, vil en robust kasse og forsikring ofte kræver højere forsendelsesomkostninger end elementer, der let kan sendes i en foret kuvert. Hvis disse gebyrer ikke synes at være i overensstemmelse med det produkt, kan du overveje at kigge efter en anden sælger. Der er sælgere, der forsøger at gøre ekstra fortjeneste fra "ekspeditionsgebyrer" på bekostning af kunden.

Nogle af de værste syndere med vilje starter auktionerne en lav pris for at trække i sidevisninger, men de hæfte på ublu forsendelse og ekspeditionsgebyrer. Du tror måske, du har fundet en skjult skat, når du støder på en dvd sælger for en krone, men så du er klar over forsendelse og håndtering på elementet er så meget eller mere end den i butikken kostpris. På eBay, er der tale "gebyr unddragelse", da sælgerne betale gebyrer baseret på salgsprisen for en vare på forsendelse og ekspedition, og det er imod webstedet politikker. Der er så mange auktioner på eBay, selv om, at disse typer af auktioner slippe igennem systemet hele tiden.

Følg Through

Hvis du vinder en auktion, kommunikere med sælger og betale med det samme. En auktion bud er en bindende kontrakt. Ikke alene er en ikke-betalende tilbudsgiver en irritation for sælgere, men hvis du ikke følger op på dit engagement, du løber risikoen for at blive udelukket fra auktionen site helt.

Watch Out For forfalskninger

Online auktioner undertiden bringe de seedier element, der ønsker at gøre en hurtig sorteper på ulovlige produkter. Når du tænker på "falske" du måske tror af antikviteter og andre dyre genstande, men auktion sælgere er mere tilbøjelige til at forsøge at passere off falske designer tøj og bootleg cd'er og dvd'er. Hvis en Prada taske er sælger for 49,99 dollar, det er nok ikke den ægte vare. Hvis et "bokssæt" af dine foretrukne tv-serie kommer på en mistænkeligt lille antal dvd'er, er det sandsynligvis en piratkopi. Hvis du er uafklaret, se nøje på sælgers feedback, for at se om nogen købere har nævnt potentielt forfalskede produkter.

Dit bedste forsvar mod at købe en ulovlig vare er at være en oplyst forbruger, uanset om du køber bakelit eller Barbie-dukker. Kend dine produkter, og være forsigtig med "for godt til at være sande" tilbud.

Kend dine priser

Må ikke få så fanget i at byde, du betaler mere for en vare, end det er i øjeblikket sælger i online forhandlere eller mursten og mørtel butikker. Sikker på, det bliver sendt direkte til din dør, men er, at bekvemmelighed værd at betale $ 20 mere, end du ville betale for et stykke legetøj på clearance på Target? Tjek pris sammenligning websteder som Froogle og Shopping.com at få en idé om den nuværende salgspris for noget, du måske ønsker at købe.

Igen, så glem ikke at inkludere udgifter til forsendelse og ekspedition i den endelige pris på en vare. Det gør ikke gøre dig noget godt at spare $ 3 på en nederdel kun at betale $ 5 mere i forsendelsesomkostninger.

Have Fun

Bliv ikke afskrækket af de potentielle faldgruber auktioner. Være en smart shopper, og du kan have det sjovt at udforske verden af ​​online auktioner.