One Size passer ikke alle

Uddannelse - Hvis du ønskede at læse op på et bestemt emne vil du bare få fat i en bog af hylden? Sandsynligvis ikke. Du ville spørge de indviede, som de kan lide og respekt i et bestemt område eller emne område. Du ville google emnet, check amazon og måske gennemse et par muligheder på en boghandel, før der træffes beslutning om den bog, du mener kan oplyse dig. Jo mere forskning udføres før valget resulterer i en bedre ressource i sidste ende.

Ernæring - Vil du samle 19 af dine nærmeste venner og hver sat i $ 10 at få en skræddersyet ernæringsmæssig plan fra en diætist? Dette er sandsynligvis ikke ville fungere meget godt for dig, når du overveje forskelle i allergi, smag, madlavning evner, tidsplaner, rejser og mål. Nogle af dine venner ville være ok med ingen chokolade, mens andre ville gøre noget for at holde dette i planen.

Medicin - Hvis et par venner var alle, der lider af de forskellige forkølelser, der går omkring denne tid af året ville du gå sammen og købe noget medicin i løs vægt? Der er ingen måde nogen nogensinde ville overveje at gøre dette. Recepter er meget specifikke for den enkelte, deres helbred, alder, størrelse og dosis og er egnede til én person.

Som med de ovennævnte eksempler, vi ønsker at sikre, at din træning er specifik for dine evner og mål. Vi tager os tid til at bestemme, hvor du har tidligere skader og kompensationer og ordinere passende øvelser til Re-tilpasse og stabilisere kroppen. Som du fremskridt gennem uddannelse vi variere belastningen, resten intervaller, omfanget og hyppigheden af ​​uddannelse til at fremkalde de bedste resultater for din indsats. Vi anerkender nogle af jer går ind og foretrækker nogle øvelser og elevatorer frem for andre, så vi forsøge at finde balancen mellem det og det, vi ved at være effektiv. Gennem hele processen vil vi sikre, at du bruger en optimal teknik og arbejder på at lige under grænsen, lever lidt i tanken i den næste.

Så husk at foretage valg, der er så specifikke for dig som muligt at få den bedst mulige helbred.

Ser frem til en stor uge. Håber du har et bedre.

Chris
www.okanaganpeakperformance.com
250.212.2972