One Night Stand Regler

Hvis du ikke ønsker, at en nat står til at efterlade en dårlig smag i munden, eller efterlade dig med en følelse af skam og afsky for dig selv, er du nødt til at følge nogle få enkle regler.

One Night Stand Regler

Vær forsigtig

For ikke at komme ind i problemer, tage et nærmere kig på den person, som du har besluttet at tilbringe denne aften. For at forstå hvem der er foran dig, så spørg ham de samme spørgsmål i forskellige tid. Hvis der ikke er uoverensstemmelser i hans svar, han formentlig forfølger de samme mål som dig. Derefter kan du velkommen til at invitere ham hjem - af sikkerhedsmæssige grunde vil det være bedre at ske på dit websted.

Prævention

Vi er alle voksne, og vi ved behovet for beskyttelse, men når tiden kommer, disse tanker øjeblikkeligt forlade vores hoved. Må ikke falde for tricks. Et kondom er noget, uden hvilken du bare ikke kan gå i seng, periode!

Dette er blot en night stand

Du bør ikke værner tanken om, at han vil falde i kærlighed med dig og beder dig om at gifte sig med ham. Tag det som en hobby, ikke mere. Du må ikke berolige dig selv, at ikke blive skuffet.

Slap

Forvent ikke himmelske lækkerier - ikke alle kan opnå orgasme med en ny partner.

Må ikke lide

Du skal ikke føle brugt. Du må ikke opføre sig som et offer, føler sig som en sejrherre.

Efterlad yndefuldt

Sig farvel uden sentimentalitet eller sætninger som "Måske vil vi se hinanden?«. Du ønsker ikke at blive skuffet, når du hører svaret, gør du? Hvis du føler, at han er ved at sige, at det er tid til at forlade, gå foran og sige det først.

Hvis du gør det rigtigt, vil denne aften længe være en af ​​dine mest behagelige erotiske minder. Men det bedste råd er at tænke to gange, hvis det er det rigtige for dig.