Omsorg for og Beskæring Apple Trees: Apple Tree Care

Omsorg for og Beskæring Apple Trees: Apple Tree Care

Æbletræer er sjovt og spændende at have. Ligesom med noget træ, pleje og beskæring er nødvendig for at bevare sundheden af ​​træet. På denne måde træerne vil løbende producere sunde pulserende æbler.

Her er nogle tips til æbletræ pleje og beskæring.

 1. Grundlæggende Vedligeholdelse: Et æbletræ kan lide sol og behov god dræning for korrekt vækst og produktion. Det vil også brug for en god, rige jord. Supplere et næringsstof eller afbalanceret gødning kan tilføjes i de første år for at hjælpe med at opretholde en sund vækst af træet. Æbletræer har brug for en hvileperiode for at producere bedre og mere frugt. Hen mod slutningen af ​​den hvilende periode, i løbet af den sidste måned af vinteren eller det tidlige forår, kan anvendes en olie kaldet hvilende olie. Hvilende olie hjælper æbletræet producere sundere fruit.Once frugt sæt, skal du sørge tynde ud i frugt, der er på hver gren. Typisk en eller to frugter pr gren er tilstrækkelig. Dette tillader at frugten modnes hurtigere og sundere. Omsorg for træerne kan synes som en masse arbejde, men du får bedre frugt, hvis du følger disse trin.
 2. Hvornår og hvordan at beskære æbletræer: Omsorg for og Beskæring Apple Trees: Apple Tree Care
  Beskæring vil være nødvendigt på et tidspunkt i æbletræet liv. Når træet er vokset nogle, eller hvis du opretholder et æbletræ, der allerede er etableret, kan beskæring af træer til at skabe et sundere, mere effektivt at producere træ. Beskæring er normalt gøres i det tidlige forår, forhåbentlig inden knopperne dannes. Dette giver mindre chok for træets system. Filialer, der rører andre grene, herunder andre træer, skal skæres. Hold træet som naturligt udseende som muligt for den sundeste og mest produktive æbletræ.
 3. Cuts: Du skal foretage nedskæringer så tæt som muligt på det punkt, hvor filialen vokser fra træet. Hvis du beskæring en forlængelse af en gren, klippe det nærmest filialen det er tændt. Du ønsker ikke små stumper stikker ud som, der kan forårsage mindre filialer fortsat vokser på den pågældende filial. Det kan give problemer i det lange løb. Skær mindre grene først, derefter arbejde på større grene. Skær den mindste mængde af grene, som du kan. Sørg nedskæringer er rene, uden bark ripping. Du skal hverken top træet eller afskåret alle grene men helt i top. Dette er unaturligt og kan påvirke produktionen af ​​æbletræet.
 4. Nødvendigt værktøj: Til anlæg, pleje og beskære dit æbletræ du skal bruge følgende værktøj.

  • Skovl: Skovlen vil blive brugt til at plante æbletræet.
  • Tree grensaks: Denne sakselignende værktøj anvendes til at skære større grene, op til 2-1 / 2 inches rundt.
  • Tree Saw: Et træ sav bruges til større grene, træet grensaks ikke kan skære.
  • Beskæresakse: beskæresakse er meget ligesom træet grensakse, men de kun skære mindre grene op til en tomme i diameter. Alle disse værktøjer kan findes på de fleste hjem og haven butikker i havearbejde sektion. Spørg butiksansatte om hjælp, hvis du har brug for det til at finde de rigtige værktøjer. Hjemmet og haven butik kan endda have et træ beskæring guide, som du kan bruge til at hjælpe dig med at beskære og vedligeholde din æble tree.Be sikker på at beskære hvert år som nødvendigt for at holde trit med efterspørgslen af ​​den voksende træ. Beskæring og pleje af dine æbletræer kan øge levetiden af ​​træerne og give dig mere produktivitet i det lange løb.

Nu kender du det grundlæggende i voksende æbletræer. Komme ud og begynder at lægge!

Forsigtig:

 • Lad grene nær enhver elledninger til el-selskab.
 • Brug sikkerhedsbriller, når der skæres grene for at undgå øjenskader.

Tips:

 • Brug handsker til at hjælpe dit greb med grensakse eller beskæresakse.