Omsorg for kære med angstanfald

Omsorg for kære med angstanfald

Pleje af kære med angstanfald kan være svært og udmattende. Går gennem en angst angreb er en skræmmende oplevelse, ikke kun for patienten, men også for deres kære vidne til overvældende frygt og rædsel personen går igennem.

Omsorg for kære med angstanfald

Forstå, hvordan man passer en person, der har angstanfald kan hjælpe dig med at holde ro og være så støttende som muligt under et angreb. Selvom du ikke kan være i stand til at håndtere hver episode perfekt, gør det bedste du kan være god nok i at hjælpe din elskede.

Følgende er måder at hjælpe din elskede før og efter en angst angreb.

Hvad skal man gøre, før en angst angreb

Panikanfald typisk forekommer uden varsel, men du kan tage skridt, der kan hjælpe med at forhindre nogle episoder opstår.

Del afslapning teknikker

Praksis afspændingsteknikker til at lære, hvilke af dem hun finder det mest effektive til at sænke hendes angst. Har hun være opmærksom på ikke kun humør, men også fysiologiske processer. Spørg, hvis hendes muskler er afslappede, og hvis hendes vejrtrækning er langsom og stabil. Ideer til afspændingsteknikker omfatter stress relievers, og du kan lære at undervise stresshåndtering til at yde støtte og vejledning.

Hjælp Person Undgå Triggers

Tal om triggers forbundet med sine angstanfald. På denne måde kan du hjælpe hende undgå dem. For eksempel, hvis broer gøre hende ivrig, så prøv at undgå at køre over dem, og i stedet tage en alternativ rute. Alternativt, hvis der er ingen måde at undgå en udløser, kan du og hende begynde at øve afslapning teknikker samtidig med at gå over broen for at forhindre en angst angreb. Hvis der er en specifik trigger, der konsekvent bringer på episoder, kan det være nødvendigt at tale med en læge om fobier.

Lær Tegn, at et angreb er begyndt

Afslapning teknikker er langt mere effektiv, hvis du kan starte dem ved det første tegn på et angreb. Sammen med din elskede, taler om de tegn på, at en episode er ved at begynde, så kan du både se ud for dem. Når du eller hun opdager tegn, kan du minde hende til at gøre dem og gøre de afspændingsteknikker med hende.

Support Behandling

Opmuntre din elskede til at søge behandling og følge op med rådgivning eller konsultation medicin aftaler. Må ikke være anmassende eller insistere på, at du slutte sig til hende ved udnævnelser, bare være støttende og lytte til hende, hvis hun ønsker at tale om det.

Du må ikke minimere problemet

Angst angreb er reelle reaktioner på oplevede trusler. Hendes sind tror virkelig noget vil såre hende, og hun er virkelig bange. Derudover har kroppen psykiske svar på intens frygt, som kan forværre situationen. Det hjælper til at anerkende, at den person, går gennem angrebet har hjertebanken og vejrtrækningsbesvær, som kan gøre hende til at føle, som om hun skal dø.

Empati med hende og give sympati. Hun har brug for at føle, at du forstår, og at hun kan stole på dig, når hendes krop og sind er ude af kontrol.

Få professionel hjælp

En person, der konsekvent lider af panikanfald brug for professionel hjælp. Kom en korrekt diagnose kan føre til at få den rigtige behandling. National Institutes of Health tilbyder ressourcer, der kan hjælpe dig med at finde tjenester og få professionel vejledning er nødvendig for diagnose og behandling af panikangst.

Sådan Care til din elskede Under en angst angreb

Bevare roen

Når din elskede er midt i en angst angreb, hun er rædselsslagen. Hvis du viser også, at du er bange, vil personen blive endnu mere ked af, fordi du bekræfter hendes opfattet trussel. Tag en dyb indånding, og hvis det er muligt, trøste den lidende og gentage, "Alt bliver okay ... der er ikke noget at være bange for ... det vil passere snart."

Din elskede måske ikke ud som om hun lytter på grund af hendes optagethed af fysiologiske reaktioner og racing tanker. Den beroligende ro af din stemme, vil dog hjælpe hende sind og krop indse, der kan ikke være en trussel til stede efter alle.

Fjerne noget, der kan skade din elskede

Din elskede kan thrash eller falde af en seng eller sofa under et angreb. Det er bedst at flytte eventuelle genstande, hun kan falde ned, der kunne såre hende. Giv en pude for komfort, hvis hun er på gulvet.

Coach hende gennem afslapning teknikker

Det kan være svært at huske at bruge afspændingsteknikker når en forhøjet tilstand af angst. Mens din elskede er at have en angst angreb, minde hende om de mest effektive afspændingsteknikker og gøre dem med hende. Dette vil hjælpe dig med at holde ro og hjælpe hende flytte gennem angrebet meget hurtigere og nemmere.

Tænk over, hvad du ønsker

Når omsorgen for kære med angstanfald, så tænk på et tidspunkt, hvor du var meget bange for noget. Hvad er det, du ønsker en elsket at gøre for dig? Tænk over dette ofte og husk at behandle din elskede, som du ville af ønskede at blive behandlet på den tid.