Omsorg for en forladt Kitten

Omsorg for en forladt Kitten


Enhver kat, der har brugt tid opgivet kan have nogle problemer, selv kærlig pleje vil tage nogen tid at helbrede. En besøgende har nogle spørgsmål om omsorg for en forladt killing.

Om pasning af en forladt Kitten

Jeg har taget sig af en vildfaren killing, der blev opgivet på mit hus. Jeg fodre den regelmæssigt, men det holder meowing non-stop og gnide mine fødder. Jeg troede, det kunne stadig være sulten, men det er ikke. Hvad er det prøver at gøre? Hvordan kan jeg stoppe meowing?

Ekspert Svar

Først, lad mig rose dig for din venlighed i redning denne stakkels lille skabning. Du har sikkert gjort forskellen mellem liv og død for det.

Jeg har brug for lidt mere information. Har du nogen idé om, hvor gammel killingen er, og hvor længe har du været fodre den? Er det en mand eller en kvinde? Hvis det er mindst 16 uger gammel og kvinde, så der er en chance, det er i brunst. Dette ville forklare meowing og ekstra hengivenhed. Under hendes steriliseret når det er overstået vil løse dette problem.

Hvis vi taler om en meget yngre killing, så ovenstående info ville ikke. Denne killing blev opgivet, og dette kan forårsage psykiske traumer. Den meowing kunne være et forsøg på at finde moderen katten og eventuelle søskende det kunne have haft. Gnider mod dine fødder vil være naturligt, men hvis det er konstant, så det er en anden tegn denne killing er desperat søger den slags tæt socialisering det ville have haft med det feline familie.

Du er nødt til at beslutte, hvor dedikeret du er til sygepleje denne killing sammen. Det vil brug for masser af kærlighed og kæle tid fra dig. Hvis det er yderst ung, og du er flaske fodre den, vil du også nødt til at tørre det endetarm og kønsdele med en våd varm klud til at hjælpe det potte.

Jeg synes også du skal tage killingen til en dyrlæge for at sikre, at der ikke er noget fysisk galt, måske noget moderen fornemmede, fik hende til at efterlade det. Medbring en afføringsprøve, så dyrlægen kan tjekke for orm.

Jeg håber, at alt fungerer for dig ~~ Kelly

.