Omsorg for baby tænder

Omsorg for baby tænder
Dr. Jennifer Salzer

Huller i tænderne er en meget almindelig børnesygdom, men forældre undertiden overse betydningen af ​​omsorgen for baby tænder. Dr. Jennifer Salzer, mor til fire og en tandlæge, der for nylig talte til LoveToKnowBaby om vigtigheden af ​​tandpleje til babyer og småbørn.

Om pasning af baby tænder

LoveToKnow (LTK): Fortæl os om dig selv.

Jennifer Salzer (JS): Jeg er uddannet fra Duke University i 1993 og modtog en Doctor of Dental Surgery grad fra New York University i 1997. Jeg gik på at få bevis for Ortodonti fra New York University i 1999. Nu, jeg øve på Park Avenue på Manhattan, og jeg er en mor til fire dejlige børn!

LTK: Hvornår skal forældrene først blive optaget af deres barns tandpleje?

JS: Forældre bør sikre deres barn besøger tandlægen med sin første fødselsdag til at vurdere risici og dental udvikling. En god tommelfingerregel er "Første besøg ved første fødselsdag."

Tips om Omsorg for baby tænder

LTK: Hvad dental problemer kan opstå til babyer?

JS: Med babyer, bør forældre fokusere på at udvikle gode sengetid vaner, herunder følgende:

  • Tandbørstning og undgå anvendelse af fodring som et signal for seng, som kan udsætte tænder sukkerholdige drikke som formel eller juice.
  • Derudover at forebygge huller i tænderne, børn bør ikke falde i søvn med en flaske, der indeholder andet end vand.
  • Efter fodringer (bryst eller flaske), bør forældrene tage forholdsregler ved forsigtigt at tørre en babyens gummer med en blød, ren klud.
  • Når en babys første tænder kommer i, så brug en tandbørste, der er specielt designet til at børste babyens gummer og tænder, ligesom Oral-B Stage 1.

Tandproblemer til småbørn

LTK: Hvad dental problemer kan opstå for småbørn?

JS: Som børn flytte ind i buksetrold år og blive mere uafhængige og til tider udfordrende, vedligeholdelse passende forældreinddragelse og forsikring tilstrækkelig mundhygiejne kan blive langt mere udfordrende. Børn bliver introduceret til slik, sodavand og juice, og kan fortsætte med at bruge en flaske eller Sippy kop - som alle kan forværre orale sundhedsproblemer. Smerter forårsaget af karies og infektion kan resultere i udvikling af dårlige spisevaner og manglende evne til at spise komfortabelt.

  • I denne alder, bør forældre børste tænder regelmæssigt med de rette værktøjer til at hjælpe med at forhindre hulrum.
  • Til at overvinde modstand mod tandbørstning typisk i denne fase af udviklingen og gøre den daglige opgave sjovere og accepteret, forældre kan vælge en tandbørste designet til at appellere til et lille barn, der er ved at lære at børste, og hvis baby tænder vokser i, ligesom den mundtlige -B etape 2.
  • Fra en alder af to, bør børn bruge en ært-størrelse mængde fluor tandpasta for at forhindre forfald som deres tænder fortsætte med at udvikle.
  • Forældre bør overvåge deres børstning indtil gode vaner er etableret.

Tandproblemer for mindre børn

LTK: Hvad dental problemer kan opstå for ældre børn?

JS: Som børn bliver ældre og ramte deres "tween" år, begynder de at udvikle deres egen personlige stil i tøj, musik, mad, hobbyer - selv deres mundhygiejne. Oral sundhed er et vigtigt spørgsmål især for børn, især da huller i tænderne stadig er anerkendt som den mest almindelige kroniske sygdom, der påvirker børn i USA, mens 51 millioner timers skole er tabt hvert år på grund af dental-relaterede sygdomme. At bidrage til at fremme sunde mundhygiejne vaner, kan forældrene vælge produkter deres børn vil ønsker at bruge, ligesom den nye Crest og Oral-B Pro-sundhed FOR MIG kollektion, der kommer i velsmagende varianter (ikke alt for krydret, Not- alt for søde) og sjov emballage det er cool nok til tweens.

Huller i tænderne og dit barns sundhed

LTK: Hvordan kan huller i tænderne påvirke et barns sundhed?

JS: Huller i tænderne er den mest almindelige, kroniske børnesygdom, og hvis venstre ubehandlet, kan føre til mere alvorlige former for gummi sygdom. Mange forældre er ikke klar over, at der ud over smerte og infektion, kan ubehandlet oral sygdom hos børn medføre distraktion fra leg og læring, samt mistede skoledage for tandlægebesøg.

LTK: Har du nogen andre tips eller råd, du gerne vil dele om omsorg for barnet tænder?

JS: Selv babyer lærer ved at se ... tage sig af dine egne tænder, og børnene vil lære ved eksempel!

LTK: Hvor kan vi læse mere om dig?

JS: For mere information om oral sundhed for børn og for at få flere tips fra mig, kan forældrene besøge Crest Pro Sundhed eller for at finde ud af mere om min praksis, kan du besøge Dr. Jennifer Salzer.com.