Omsorg for akrylnegle

Omsorg for akrylnegle
Korrekt akryl vedligeholdelse er vigtig.

Enhver, der nogensinde har slidt dem ved, hvor vigtigt omsorg for akrylnegle er. Sure, akryl kan være noget af en redningskrans for dem, der har en dårlig vane med at bide deres negle, eller som bare ikke kan synes at holde deres egne negle naturligt længe. Men opholder sig oven på dem og sikre, at de altid ser deres bedste er en prioritet, hvis du ønsker at drage fordel af dem.

Om Akryl Negle

Acryl negle er bundet til den oprindelige søm med en blanding af søm lim, akryl pulver og flydende blanding. Neglene er formet med en fil, buffed at skinne og belagt med klar neglelak. Resultatet er normalt en ren, fejlfri udseende, hvis du har valgt hvide spidser (eller det traditionelle franske manicure). Andre valgmuligheder omfatter den lidt tammere amerikanske tip, solide farver eller livlige, retoucheret design. Sidstnævnte er som regel ganske fed valg.

Omsorg for akrylnegle

Naturligvis sådanne præcise anvendelsesmetoder fra manicurist kræve lidt vedligeholdelse på bærerens side, også. For at nyde disse akryl i deres bedst mulige tilstand, skal neglene ordnes på en regelmæssig basis. Dette sikrer, at de ikke vil være lige så tilbøjelige til at blive løs eller chip, enten. Hvis det sker, selv om der er midler til at løse problemet.

Første ting først: Forkæl dine akryl, ligesom du ville dine reelle negle. Følge værdifulde råd af din negl tekniker og bruge de anbefalede produkter for at bevare deres integritet over tid. Selvfølgelig, hvis du normalt bide dine rigtige negle, glem alt om at gøre det med akryl - disse negle er meget stærk og temmelig vanskeligt at tygge eller bide i. Dette gør akrylnegle en fantastisk løsning for kroniske søm biter.

Dernæst forstår, at iført acryl negle også kræver en vis forpligtelse fra din side - et hver anden uge engagement, at være helt nøjagtig. Hver anden uge, skal du gå tilbage til salonen og har dine negle genopfyldes. At undlade at gøre dette kan resultere i fuldstændig brud eller revner. I endnu værre scenarier, kan vand blive fanget under acryl negle og danne en svamp i varme omgivelser mellem den og din naturlige negl. Fyld er afgørende, hvis blot for at undgå at udsætte dine negle til forskellige luftbårne bakterier og fugt. Disse forekommer som et resultat af "løft", som sker, når akryl overlay adskiller fra din naturlige negl plade.

Dette er endnu en grund til at undgå at gøre akryl derhjemme, især hvis du er ny til processen. Intet kan træde i stedet for en professionel ekspert touch. Det er dog ikke alle Negle skabt lige, så det er vigtigt at gøre din forskning, før du besøger en salon. Læs anmeldelser for at sikre, at borgerne er tilfredse med deres behandlinger, og har ikke behandlet hygiejne spørgsmål i salonen.

Efterhånden som du får dine negle fyldt, kan du også få tips afkortes, hvis dine negle tendens til at vokse hurtigt (eller hvis du bare tilfældigvis foretrække en kortere fingernegl).

Løse Nails

Hvis din acryl negle sker for at løsne, ikke ærgre sig. Selvom rutinemæssig vedligeholdelse af dine akryl vil hjælpe med at mindske sandsynligheden for at det sker, kan der være den ulige lejlighed, når det sker alligevel. I så fald det bedste reparation indebærer fjernelse og udskiftning. Dette er afgørende, fordi en løs søm er en grobund for bakterier at sive gennem åbningen mellem overlay og din naturlige negl. Du ønsker at undgå svampevækst enhver pris, naturligvis, så det er vigtigt at tage sig af dette, så snart du opdager det.

Fjernelse af Akryl Negle

Du har måske hørt skrækhistorier om kvinder, hvis negle er blevet ødelagt ved at forsøge at fjerne akrylnegle derhjemme. Selv om det er bestemt muligt at gøre, er det normalt bedst at få det gjort af negle tekniker, især hvis du er ny til acryl i første omgang. Korrekt fjernelse er en vigtig del af omsorgen for akrylnegle.

Holde et vågent øje

Hvis du er ny til akrylnegle, så sørg for at pleje huden omkring dine negle, også! Hold godt øje med rødme eller peeling, da disse kan være tegn på kontakteksem, som kan skyldes en reaktion på de kemikalier, der anvendes, når de anvender akryl. Hvis dine negle simpelthen synes ikke at håndtere akryl godt, ophøre med at bruge og vælge regelmæssige manicure stedet - disse ser lige som at blive, men kræver langt mindre vedligeholdelse!

.