Omsorg for afrikanske Violets

Omsorg for afrikanske Violets


Omsorg for afrikanske violer kan synes lidt tricky, når du først begynder at dyrke dem, men du vil finde i gang, at de er dejlige stueplanter, der vil belønne din indsats med sarte blomster.

Hvad er en afrikansk Violet?

Afrikanske violer (også kendt som Saintpaulia) er en familie af blomster oprindeligt fundet i Tanzania og Kenya. Anlægget slægten navnet kom fra den person, som "opdaget" anlægget og sendt frø fra planten til Tyskland.

Der er mange forskellige sorter af afrikanske violer, men de deler fælles deres runde eller ovale, let hårede blade og fem-petaled blomster, der normalt vokser i klynger på samme stilk. Blomsterne kan være lilla, blå, hvid eller naturligvis violet i naturen, og nogle af de 2.000 sorter, der er blevet udviklet udvide farveområdet til pink, gule og grønne blomster, såvel som "dobbelt" planter, der har blomster med mere end fem kronblade. Planter normalt varierer i størrelse fra ca. to til seks inches høj og to til 12 inches lang, hvilket gør dem en god indendørs valg til boliger og lejligheder i alle størrelser.

Tips til Omsorg for afrikanske Violets

Der er en følelse hos mennesker, der ikke holder afrikanske violer, at omsorgen for afrikanske violer er svært, men virkelig, hvis du bare holde et par ting i tankerne, du vil være i stand til at vokse store planter, der blomstrer næsten hele tiden og bringe farve til dit hjem hele året.

First off, er det en god ide at købe eller genplante din afrikanske violet til en fladere pot end den traditionelle urtepotte. Enten en plast eller terra cotta pot er fint, men det skal have drænhuller, fordi den bedste måde at vande en afrikansk violet er fra bunden, som du vil lære i et minut.

Hvis du plantning din afrikanske violet, løst dække drænhuller med småsten, før du tilføjer jorden. Sæt gryden i en dyb tallerken og fyld med lunkent vand. Lad det sidde i vandet i cirka en time, derefter dræne overskydende vand og sæt underkop tilbage under anlægget.

Lys

Afrikanske violer vil gøre bedst, hvis de får masser af lys, men ikke direkte sollys. Husk, det er planter fra regnskoven gulvet, så de er vant til dappled lys. Dit anlæg vil gøre bedst i et øst- eller nordvendt vindue, hvor lyset er mindre barsk.

Du kan også dyrke afrikanske violer under vokse lyser. Vælg 40-watt lysstofrør og placere dem 12 til 15 inches over planterne. Lad lysene på for så meget som 12 timer om dagen (du kan endda gå så højt som 16 timer for nogle planter), forlader lyset slukket i mindst otte timer, før du tænder den igen.

Hvis dine planter ikke får nok lys, vil de fortælle dig, fordi de vil ikke blomst. For meget lys vil resultere i brune blade.

Vand

De fleste afrikanske violette eksperter siger, at blomsterne aldrig skal vandes ovenfra, fordi vand sprøjt på bladene vil forårsage pletter. Det er også en god ide at lade vandet, du bruger til at vande dine planter komme op til stuetemperatur før brug.

Den bedste måde at vande afrikanske violer er at sætte deres potter i et stort bassin og fylde det med en tomme eller deromkring af vand. Lad planten i en time, og derefter fjerne det overskydende vand.

Kontroller altid, at dit anlæg har brug for vand, før vanding det ved at stikke fingeren en tomme eller to ned i jorden. Hvis jorden stadig føles våd, ikke vand.

For at gøre dine African Violet planter ekstra glad, efterlade dem i en bakke eller tallerken, der er fuld af klipper. Placer plantens pot på toppen af ​​klipperne og sætte vand i bunden af ​​bassinet, men ikke så høj, at det vil berøre potten.

Dette giver et mere fugtigt miljø for anlægget, som vil gøre det lykkeligere end det ville være, hvis du bare vandes det når det er nødvendigt.

Omsorg for afrikanske violer er ikke så svært, når du får hænge af det meget enkle regler, og de vil belønne dig med smukke blomster hele året.

.