Olympiske Vinterlege for Kids

Olympiske Vinterlege for Kids


Hvordan kan du bringe liv Olympiske Vinterlege til børn? Med hjælp fra nogle online ressourcer og lidt fantasi, uanset hvor du bor, kan den olympiske ånd kommer til dine børn.

Kulde Victory

Den olympiske ånd er baseret på konkurrence. De olympiske lege er ikke om at vinde, i sig selv, men på at forsøge, som er en meget værdifuld lektie for ethvert barn til at lære. Den trosbekendelse siger ". ..den Vigtigste i livet er ikke triumfen, men kampen", og med den slags vægt, kan hvert barn føler sig godt om at deltage i deres egen version af de olympiske vinterlege.

ABCTeach er en ressource primært til lærere, men alle kan downloade printbare ark for både farve og læsning aktiviteter. Aktivitet Village har også en meget omfattende sæt af links vedrørende spil, herunder traileren til en af ​​de bedste Vinter-OL film nogensinde, Cool Runnings.

CyberHunting OL

A "cyberhunt" er som en skattejagt, der finder sted online. Børn får gåder og spor og forsøge at passe sammen brikkerne de finder online for at løse problemerne. Forfatter og dramatiker Gail Skroback Hennessy skabt en meget grundig cyberhunt baseret på Vancouver Vinter-OL 2010. Det blev ved den olympiske komité faktisk valgt at fremhæve på den officielle hjemmeside.

Mens selve siden er kun en række spørgsmål, links det fører til åbne døre til helt forskellige emner. Med fokus på de olympiske maskotter, for eksempel, eller canadisk geografi, eller blot at lave et spil ud af Winter Olympic trivia kan hjælpe med at bringe en allerede spændende begivenhed mere i fokus for børn.

Det officielle Vinter-OL site

Der er en masse af websteder, der er tema omkring Vancouver 2010 begivenhed, men det bedste er det officielle site med titlen Vancouver 2010. Sitet har flere elementer:

  • Det vigtigste har optegnelser over alle de medaljevindere, sport og endda videoer af visse begivenheder.
  • Den Mascot Page er designet specielt til børn.
  • Der er en video om baggrunden for Vancouver olympiske stadion, som fortalt gennem tegneserie narrestreger maskotter.
  • Hver maskot har også deres egen side, sammen med et link til en quiz for at lade børnene finde ud af, hvad de har til fælles med hvert tegn.
  • Endelig er der flash-baserede videospil, der kan holde både børn og voksne underholdt, da de spiller hockey, flyve gennem luften, eller skændes genanvendeligt sammen med maskotter. Hvert spil er relateret til enten en olympisk sport eller stedet for OL i Vancouver.

Olympiske Vinterlege for Kids Offline

Mens de aktiviteter og printables er helt sikkert en nem måde at få børnene involveret mentalt med de spil, kan nogle mere kinæstetisk lærende ønsker at få deres hænder og fødder involveret. Hvis du befinder dig et sted, hvor vinter aktiviteter er til rådighed, kan det være lige så nemt som at tage børnene udenfor og timing sled racer eller skøjteløb relæer. Snowman-building konkurrencer eller sne-engel hold er gode muligheder for yngre børn.

Hvad hvis du ikke har udendørs områder til rådighed, uanset om wintery eller ej? PBS Zoom har en hjemmeside dedikeret til at få børn væk fra computeren og ind i Winter Olympic-tema aktiviteter. Med miniaturiserede versioner af bobslæde, slalom, og selv kunstskøjteløb, stedet er et godt sted at starte for at kombinere aktiviteterne med ånden i Vancouver i 2010 eller Sochi, Rusland i 2014. Du kan også bruge nogle af de nye full-krops- motion video spil som Wii og Xbox Kinect til at bringe billeder af vintersport i faktiske bevægelse.

Med så meget materiale om de olympiske lege til rådighed, den bedste måde at bringe sportsbegivenheden til livet er at lade børnene finde deres egen favorit aspekt af de spil og fokusere på det, så længe de vil. Så længe de grundlæggende principper om fair konkurrence og forsøger dit bedste fremhæves, vil ånden i OL være i live uanset hvad aktiviteten sagen.