Olivenolie Drops i øret

Olivenolie Drops i øret

Hvorfor ville du nogensinde sat oliedråber olivenolie i øret? Olivenolie øredråber er et naturligt middel mod en række øre lidelser. Placering af et par oliedråber olivenolie i øret kan være en sikker og naturlig måde at behandle øre forhold.

Behandling øre problemer med olivenolie Drops

Denne enkle, hjem afhjælpe kan hjælpe dig med at behandle en række øre betingelser. Brug af olie dråber olivenolie i øret kan være en blid og effektiv måde at behandle en bred vifte af øre betingelser.

Behandling ørepine

En anvendelse til olie øredråber oliven er at behandle ørepine. Ved brug af olivenolie til behandling ørepine, kan du bruge olivenolie i sig selv eller bruge den som et luftfartsselskab olie for andre essentielle olier, såsom lavendel olie, som er blevet kendt for at lindre ørepine. Dette er en særlig almindelig husråd til behandling af spædbørn og småbørn, der lider af ørepine.

Øre ømhed generelt er resultatet af inflammation i øret. Inflammation ikke nødvendigvis at være relateret til infektion. Andre ting kan forårsage betændelse så godt, såsom irritation, fanget vand, skade og mere. Når inflammation er til stede, det forårsager smerte, varme, hævelse og rødme. Olivenolie - enten alene eller i kombination med andre naturlige ingredienser - kan bruges til at mindske ørepine hurtigt, blidt og effektivt.

For at bruge olivenolie til at behandle ørepine, prøv en af ​​følgende løsninger.

  • Placer et par dråber opvarmes forsigtigt olivenolie i de ramte øre. Følg op med en varm komprimere.
  • Bland fem dråber lavendel olie med en spsk olivenolie og forsigtigt varme olien. Til babyer, dyppe et stykke vat i olivenolie / lavendel olie og gnid omkring ydersiden af ​​øret. Ældre børn og voksne kan have et par dråber olie løsning dryppet i det berørte øre, efterfulgt af en varm komprimere.
  • I en lille gryde, varm olivenolie og revet løg. Placer et par dråber af den opvarmes forsigtigt opløsningen i de ramte øre. Følg behandlingen op med en varm komprimere.
  • Kog fem fed hvidløg med tre spiseskefulde hvidløg. Afkøl olie, stamme ud hvidløg stykker og placere et par dråber af olien i de ramte øre.

Reduktion Ear Wax

Olivenolie kan også anvendes til at hjælpe med at forhindre ophobning af ørevoks. Ørevoks i sig selv er ikke en dårlig ting. Den beskytter det indre øre og beskytter øre hud mod fugt. Den bygger op naturligt i det menneskelige øre; Men nogle mennesker opbygge ørevoks hurtigt, mens andre næsten aldrig akkumulere megen voks i deres ører. Ikke kun det, men der er et par forskellige typer af ørevoks, der er genetisk forudbestemte - vådt ørevoks og tør ørevoks. Genetik bestemmer også tykkelse og sammenhæng i ørevoks. I nogle tilfælde kan voks ophobning bliver for stor. Overdreven ørevoks kan føre til impaction, hvilket kan resultere i tab af hørelse, fanget bakterier, en følelse af oppustethed i ørerne, kløende ører, og selv høreapparat funktionsfejl. Hvis du vil fjerne eller reducere øre voks med olivenolie, varme nogle olivenolie til at varme (ikke varmt) i en lille gryde. Lig på din side med det berørte øre op og har nogen dryppe tre eller fire dråber olivenolie i øret. Fortsæt liggende på siden i et par minutter, således at olien til at smelte ørevoks. Dernæst vippe hovedet til siden med den sygdomsramte øre ned, og lad olien løbe naturligt ud på et håndklæde. Opfølgning ved vanding øret med rent vand eller en øre skylning løsning.

Behandling øreinfektioner

Øre infektioner er almindelige hos børn. De kan være smertefuldt for barnet. Olivenolie kan bidrage til at behandle mindre infektioner i det ydre øre. At behandle en ydre øre infektion ved hjælp af olivenolie, forsigtigt opvarme olien (gør det varmt, ikke varmt), og derefter placere et par dråber af den opvarmede olie i øret efterfulgt af en varm komprimere. For mere alvorlige øreinfektioner, indre øre infektioner eller øreinfektioner involverer feber, skal du kontakte din læge.

Advarsler og forsigtighedsregler

Mens olivenolie er generelt sikker, altid opmærksom på følgende forholdsregler:

  • Brug aldrig olivenolie i en bristet trommehinden eller i en trommehinden, som du mener har bristede.
  • Kontroller omhyggeligt temperaturen af ​​olien, før du sætter det i øret. Olie skal være varm, men ikke varmt.
  • Hvis du har mistanke om en indre øre infektion, eller hvis symptomer vedvarer eller forværres, skal du kontakte din personlige læge.

Olivenolie er en sikker og effektivt middel mod ørepine

Olivenolie dråber kan anvendes sikkert og effektivt at behandle ørepine, infektion og ørevoks. Det er en blid, billig behandling, der kunne bidrage til at gøre din næste øre ache meget mere tålelig.