Olive-tonet hud Problemer og løsninger

Mænd som kvinder med oliven hud. Ja, de er mystisk, ønskeligt og så varmt! Pale-flået skønheder klager ofte over, at de sydlige piger sjældent har tør hud, irritation og rødme ... Men mørklødede kvinder har deres egen skønhed problemer. Vi giver et par tips om hvordan man skal håndtere dem.

Olive-tonet hud Problemer og løsninger

Mørke rande under øjnene

Dette problem påvirker ikke kun oliven-flået piger. Imidlertid er det mest tydeligt i dem. Det er muligt for disse kvinder at slippe af med mørke rande under øjnene, men de har brug for mere end blot anvender skiver af agurk.

For de østlige og sydlige piger, et par dråber concealer er ikke nok til at skjule bluishness. Sund søvn og sund mad hjælper ikke enten. Selv 6-årige skønheder har disse mørke rande.

Løsning:

Indrøm, at du ikke kan kæmpe genetik og fuldt slippe af mørke rande, og du bliver nødt komplekse foranstaltninger. Må ikke begrænse dig selv til ét produkt. Du kan få brug en hel linje, i modsætning til kvinder med bleg hud.

Køb et lysere øjencreme. Den skal indeholde vitamin C, opstrammende peptid kompleks, beroligende planteekstrakter. Peptider reducerer markant rødme og bluishness, øge hudens tæthed og styrke blodkar. Lakridsekstrakt er et velkendt stof, der reducerer hævelse, og C-vitamin stimulerer collagen cellevækst og reducerer pigmentering. Påfør lysere øjencreme om natten og om morgenen før makeup.

Brug to typer af den concealer: væske og stok. Major arbejdes med et flydende produkt - det anvendes på mørke rande i et tyndt lag. Vent absorberet. Så skjule blålige områder med en pind. Spred produktet med fingrene. Du bør bemærke, at reglen om at vælge en concealer en tone lysere end din hud ikke virker for oliven-flået piger. En concealer af en lysere nuance vil se Ashy. Du bør vælge en concealer, der falder sammen med din egen hudfarve.

Monoeyebrow

Hvor mange gange har oliven-flået piger hørt vittigheder af deres øjenbryn! Hvis du har hørt dem, ville du næppe misunde dem, der har oliven hud.

Løsning:

Heldigvis tykke øjenbryn er i en tendens (tak til Brooke Shields og Cara Delevingne), og nu er det ikke nødvendigt at fjerne meget hår. Derfor er der to mest effektive måder:

Pincet. De er nyttige, hvis du ikke har så mange ekstra hår.

Voks. Køb et specielt sæt til øjenbryn voksning. Det er meget bekvemt at bruge. En sådan voks har en sart lyserød eller blå farve for dig ikke at lave en fejl. Det giver en god og langvarig resultat. Ind imellem waxings, kun du nødt til at løse øjenbryn form med en pincet. Det er ikke nødvendigt at ændre øjenbryn tæthed radikalt - det er dit visitkort. Desuden tykke øjenbryn er et tegn på ungdom.

For mørke øjenbryn

Øjenbryn pleje er ikke begrænset til at rette deres form. Piger med oliven hud har stærkt pigmenterede øjenbryn, og ofte ønsker at blødgøre den mættede carbon farve. Men for lys øjenskygge eller øjenbryn blyant gør øjenbryn grå. Voks, tværtimod gøre dem sort. Hvad skal du gøre?

Løsning:

Voks er ikke egnede til tætte øjenbryn - de blænding og henlede opmærksomheden. Dit produkt er øjenskygge. Det vigtigste er at vælge skyggen ordentligt. Undgå kølige farver, der giver en Ashy effekt. Den mest succesfulde løsning er mørk brun øjenskygger (løs, ikke cremet dem!). Pre-kam øjenbrynene, og derefter anvende øjenskygge med et hjørne børste.

Hud pigmentering

Pigmentpletter er et fælles problem. Heldigvis kan det blive løst.

Løsning:

  • Konsultere en hudlæge, der vil udpege den bedste behandling: fra laserbehandling og bio dermabrasion til lightening cremer.
  • Sørg for at bruge en solcreme, på trods af at mørk hud ikke er så modtagelige for solskoldning. Det vil bidrage til at forhindre fremkomsten af ​​mørke pletter. Problemet er, at solcremer efterlade mærker og pletter på mørk hud. Men der er en hemmelighed - brug en daglig fugtighedscreme med SPF 30 til 50.
  • Påfør gule eller grønlige concealers spidst, skygge med en pensel, og anvende makeup på toppen.

Foundation

Det er meget svært at vælge grundlaget for en medium skygge. Det kan se godt ud i en flaske, men ligner en maske på huden.

Løsning:

  • Vær selektiv med produkter til mørk hud. Mørke nuancer kan omfatte grøn, guld, gul eller oliven. Din hånd hud kan være forskellig fra ansigtshud, så prøv fundamentet kun i ansigtet.
  • Find disse mærker, der specialiserer sig i en bred palet af fundamenter. Maybelline New York, L'Oreal Paris, Rimmel London har en bred vifte af fonde. Hvis du ikke kan vælge en farve, skal du kombinere flere fonde.