OL: Wild og Crazy American Ski Enthusiast Bode Miller

Bode Miller er en amerikansk olympisk downhill skiløber, som da han isnÂ't undskylde for hans bemærkninger om at drikke, formår at makulere sneen til bits, når han tager til pisterne. Sidste år den 28-årige fra New Hampshire tog guld i sine første fire løb: det ned ad bakke, super G, slalom og storslalom. Han var også Amerikas første mandlige Downhill verden Alpine Champion fra Bormio, Italien.

Men Bode Miller har en meget specifik fitness rutine, der indeholder nogle ting, som ingen ville have troet. Ting som trillebør skubbe, slap foring, og rock hopping for at nævne et par stykker, og helt sikkert brug ikke falde i den regelmæssige fitness regiment. Men Bode Miller overbevist om, at hvis du er en seriøs ned ad bakke skiløber, kan du tror to gange om disse skøre metoder til uddannelse. Han bruger dem ofte og helt ærligt, hvis jeg ønskede at blive en mere alvorlig skiløber, ville jeg også.

Så Bode Millers 'downhill træner John McBride og manager amerikanske olympiske Ski Team Super G gled ud nogle af deres uddannelse hemmeligheder, Bode bruger til at holde sin skiløb på en fordel.

1. The Wheel Barrow: for udholdenhed styrke og kontrol, skubber han 50 pounds i en trillebør ad bakke.

2. Slack For: det samme som stramme reb walking; anvendes til balance, og sker på et tyndt reb.

3. Rock Hopping: dybest set du hopper fra sten til sten; anvendes til kraft og smidighed.

4. nedstigning: med en rygsæk fyldt med 30 pounds, gåtur eller joggingtur.

5. Single Lad Squats: om magt og balance; squat med og uden ski poler.

6. TV sidder: for isometrisk magt; gøre squats med ryggen mod muren.

Nu vil Bode Miller unikke øvelser kommer igennem til ham i hans næste kamp for guld? Jeg gætter vi bare nødt til at vente og finde ud af!