OL: Mand Vandsport tage kage som den hotteste Atleter ved OL i Beijing

Som vi tage et kig på nogle af de flotteste atleter konkurrerer ved OL i Beijing 2008, er det ikke svært at se, at de mandlige atleter er involveret i vandsport ikke kun ser godt ud, når de er i deres speedos. Så hvis du er på udkig efter nogle eye candy, vores afstemning er, at puljen er det bedste sted at få den.

Selv om vi kan stå inde for de fleste olympiske svømmere blive kategoriseret som varmt, har vi indsnævret en liste over de øverste 7 hotteste mandlige atleter ved OL i Beijing.

Her er de i nogen bestemt rækkefølge:

1. Ky Hurst - australske Long Distance Swimmer - Denne 25 år gammel atlet startede sin svømning karriere i en alder af 15, hvor han vandt 3 årlige titler efter hinanden. Siden Ky største bedrift har været berettiget til OL i Beijing 2008. Han blev født i Nambour, Queensland og fik øgenavnet "killer" på grund af hans motivation. En luns for at sige det mildt, Ky ligger på 182cm høj, og har en fantastisk krop.

2. Matt Ryan - australske Rower - Denne høje mørke og smuk 23-årig roer startede sin karriere som ung junior atlet vinder yderligere succes i sin kamp for at vinde olympisk status. Han står på 6 fod 4 inches høj, og vejer 198 pounds - af muskler.

3. Ryan Lochte - US Swimmer - Denne 23-årige er en verden rekordindehaver flere, og en guldvinder. Han er en OL guld mester i 200m freestyle, sølvmedaljevinder i 200m Medley, og i 2008 mester i 200m rygsvømning og freestyle, og bronze medaljevinder i 400m og 200m Medley. Født i New York, Ryan ligger på 6 fod 2 inches høj, og vejer 192 pounds.

4. Kenrick Monk - australske Swimmer - Denne blond hår blåøjede stud muffin er ikke svært for øjnene. Stående på 6 fod 4 inches høj, og vejer 209 £, denne 20 år gamle youngin "vil gøre dig i.

5. Eamon Sullivan - australske Swimmer - Kendt som verdens hurtigste mand, brød Eamon Alexander Popov fra 2000 verdensrekord med 21,56 i 50 m fri stil. Han er en to tid Olympian, 23 år, og sød som en knap. Mørkt hår, og en morder smil, denne svømmer er 6'2 og vejer 180 £.

6. Anthony Martin - australske Vandpolo Player - Denne 22-årige fra Queensland, Australien ligger på 6'4 og vejer 207 £. Han har mørkt hår, mørke øjne, og saftig læber. Han begyndte at spille vandpolo i 1997, fordi han var træt af svømning, og endte med at vinde en bronzemedalje ved World League i 2007.

7. Alexandre Despatie - canadisk Diver - Denne 23-årige franske charmetrold er absolut øverst på listen. Han har mørkt hår, mørke øjne, og et smil sødere end sin svømmetur. Han er fra Laval, Quebec, og er en del af 2008 canadiske olympiske Diving hold.