OL: Kina tager Hjem flest medaljer

I et kapløb for at afslutte De Olympiske Lege 2008 i Beijing, lykkedes Kina at komme ud på toppen at tage hjem 51 guldmedaljer; det højeste antal guldmedaljer. Selv om USA vandt 36 guldmedaljer, de vandt flest medaljer i alt (110, mens Kina havde i alt 100), hvilket medfører en debat om, hvilket land der skal have den øverste hund status.

IOC giver ære til det land, der i sidste ende har den højeste antal guldmedaljer, hvilket giver Kina regeringsperioder på sejren dog; Der er ingen officiel system til at angive, hvem der kommer ud som den øverste hold. Så hvor amerikanske borgere regner tabellerne herunder alle medaljer guld, sølv og bronze til at give dem honorære status, Kina er ved at blive mindet på toppen med den mest guld.

Den fantastiske del er, at dette har været Kinas Olympiske Lege siden faklen blev tændt i Beijing. I 1908, ved legene i London, Kina havde ikke engang en olympisk team - og de har formået at bevise sig selv lige siden. De har overhalet Rusland, og er på halen af ​​USA, at to hold, der er blevet kendt klare sig godt på hver Olympiske Lege.

Selv i deres svageste sportsgrene ved OL i Beijing, Kina havde enorme gennembrud. For windsurfing, tog Yin Jian hjem Kinas første guld; til dykning Kina tog hjem 7 guldmedaljer, herunder kvindernes 3M Springboard endelige vinder Guo Jingjing; og begge Dan Lin, og Ning Zhang, tog guldmedaljer for mænd og kvinder singler i badminton. Men disse er kun et par sejre at sige det mildt. Det mest spændende sejr var nok, da Kina overraskede verden i gymnastik konkurrence. Generelt domineret af amerikanske Team, Kina tog hjem medaljer for både mænd og kvinder Teams, overhaling nogle af verdens bedste sportsfolk.

Selvom Kinas atleter ikke at blive anerkendt i den kulørte presse helt så ofte som vores amerikanske superhelte atleter, Kina er stadig på vej til toppen. USA kan altid have deres favoritter som Michael Phelps - en fænomenal svømmer og sandsynligvis den mest anerkendte atlet fra OL i Beijing 2008; basketballspillere Kobe Bryant, LeBron James, og Dwayne Wade; og selvfølgelig kvindelige gymnast Shawn Johnson & hende godt elskede holdkammerater Alicia Sacramone, Samantha Peszek, og Chellsie Memmel; men i sidste ende, anerkendelse ikke altid får du guld.

Nu er der denne nye olympiske essens til stede, der er ledet af Kina, uanset hvilken vej man ser på det. Alle lande er i ærefrygt for, hvor godt Kina gjorde på OL dette års, og finder det bemærkelsesværdigt mængden af ​​fremskridt Kinas atleter har haft gennem årene. På trods af at der er et land, der finder uvidenhed løbet nederlag: USA kan bare ikke synes at bøje sig for Kina besejre deres olympiske titel. Selv om USA vandt det samlede antal medaljer, det er guld, der virkelig tæller, og i virkeligheden Kina tog hjem flest medaljer.