OL: eftervirkningerne af canadiske Gold Medal Spil Champions

Det var en sidder på sædet på din stol slags øjeblik for både amerikanske og canadiske hockey fans i går, da den amerikanske Mena s hockey hold tog på canadierne i guldmedalje spillet til ende Vinter-OL 2010. Efter allerede slået canadierne i en tidligere spil, kom klubben USA på isen allerede smage den guldmedalje, som med dyb skuffelse til amerikanske hockey fans måtte de spytte ud.

Ved starten af ​​spillet, du havde at pin dine ører til dit fjernsyn højttalere for at høre hockey etageindikatorer på dette menneskemængde brølende stadion. Canadiske hockey fans blev sat og klar til at slå deres største hockey rival, Team USA. I den første periode af spillet Canada scorede og skøre tegn og glimt af røde og hvide genlyd over hele stadion. Selve spillet var temmelig ren, med få sanktioner samt konkurrencepræget tiltag som foretaget for en perfekt atmosfære til finalen af ​​2010 Olympiske Vinterlege.

Ind i anden periode både Canada og Team USA scorede 1 mål, hvilket gør det en 2-1 føring for canadierne. Den canadiske forsvarsspillere spillede godt, og støttede deres hjemby målmand Roberto Luongo, der havde en overgår mængden af ​​pres på ham til at trække igennem for ikke kun hans land, men for hans die hard Canuck fans.

Endelig nåede den tredje periode med ingen mål scoret, og en panik Team USA kalder for en tid ud; millioner af canadiske fans steg til deres fødder håber, at 2-1 sejr mod amerikanerne ville ske på blot et spørgsmål om sekunder. Men med 24,4 sekunder tilbage i spillet, og den amerikanske målmand Ryan Miller trak fra nettet, lykkedes Team USA til at trække det sammen og score at gøre det en 2-2 uafgjort.

I denne tie breaker situationen en 20 minutters overarbejde periode skulle spilles, og den første til at score et mål tog sejren. Så dette spil ophidset endte med en kamp på gør eller dør mellem amerikanerne og canadierne. Heldigvis den canadiske Nova Scotia super stjerne Sidney Crosby eller som canadierne henvise til ham som "Sid the kid", formåede at glide den gennem målmand Ryan Miller ben for at vinde spillet.

Fans fra hele nationen, herunder Gretzky egen Toronto bar, og de udvendige gader downtown Vancouver, jublede højere end nogensinde før for denne olympisk øjeblik i historien.

Canadierne vandt guld i både Mena s og Women hockey, en sport, de opfundet, og en sport, de kalder deres egen. Men, ikke kun gjorde canadierne formår at vinde guld i hockey, de tog hjem 14 guldmedaljer, og brød rekorden for det land, der har vundet flest guldmedaljer på noget OL i historien.

Måde at gå Canada!