Oktoberfest Kostumer til kvinder

Oktoberfest Kostumer til kvinder


Leder du efter en Oktoberfest kostume? Uanset om du deltage i en Oktoberfest festival eller blot på udkig efter en sjov kostume til Halloween eller en anden lejlighed, er du sikker på at nyde dressing op som en bayersk bar i en sød dirndl kjole.

Hvad skal Wear til Oktoberfest

Den bedste mulighed for kvinder, når udklædning til Oktoberfest er en dirndl stil kjole. Den grundlæggende dirndl er en kjole med en tætsiddende kjole og fuld nederdel samledes i taljen, normalt omkring knæet-længde. Materialet er farverige og kan slående mønster, ofte med fed detaljer som fletning og rørsystemer. Overdelen er slidt over en frilly bonde bluse, som regel hvide, og skørtet er dækket på skift af en farverig forklæde.

At være virkelig traditionelle, kan kvinder også bære en stiv flip, der er udstyret med en Edelweiss vedhæng. De kan endvidere accessorize med halskæder, der er dækket i jagt præmier, såsom en hjort horn eller bjørn klo.

Køb Oktoberfest Kostumer

Der er en række online-forhandlere, der bærer kostumer passende til Oktoberfest fester.

Oktoberfest Produkter

Hvis du er bayerske, eller ønsker at klæde den del i et kostume, der er traditionel, gå til Oktoberfest Produkter, hvor du finder et stort udvalg af dirndls i alle størrelser, samt smykker og andet tilbehør til Oktoberfest kostumer til kvinder. Nogle af priserne er lidt stejle, som kan forventes, når du går den mere traditionelle rute. Men de fleste lavet af utraditionel polyester, hvilket gør det lettere at pleje.

German Import House

Et andet site for store traditionelle kostumer er tysk Import House. Tøjet er hånd-designet, og hver dirndl er farverigt broderet. Du kan vælge mellem en række forskellige bluser, dirndls og forklæder. De sælger også dirndls for små piger.

Bavarian Shopping Mall

Du kan også prøve den bayerske Shopping Mall, hvor dirndls er alle i fuld længde, men meget vellavet og klippe og 100 procent bomuld.

Amazon

Hvis du vil have dit kostume enklere og mere sexet, kan du også handle på Amazon, der har sådanne sjov kostumer som Sexy Fraulein, som omfatter en off-the-skulder top, lace-up kjole, kort grøn nederdel og skørt, som ingen andre synes at tilføje. Amazon har også flere valg af Beer Garden Girl kostumer, som alle er meget sexet og har miniskørter.

Realiseringen Oktoberfest Kostumer til kvinder

Oktoberfest Kostumer til kvinder

Bavarian Dirndl

Hvis du vil have et kostume, der ser godt ud og er unik, prøve at lave en selv. På denne måde kan du bruge bomuld eller linned og mikse og matche farver og trim, som du vælger. Du kan bruge sidesten trimme at designe din egen medaljon, også. At finde et mønster, men kan være en vanskelig opgave. Kig efter vintage mønstre for bar kjoler, pirat tøs kostumer og sigøjner påklædning. Et par mønstre, som du kan være i stand til at finde i din størrelse er:

  • Butterick 3906: Dette mønster er designet til at skabe bonde eller værtshus pige outfits og kan nemt tilpasses til en Oktoberfest outfit.
  • Simplicity 2847: Dette mønster er designet til at blive brugt til sigøjner, pirat tøs, skærising og prinsesse kostumer, men kan nemt bruges til at skabe en bayersk barpige kjole.

Hvis du ikke kan finde en af ​​disse specifikke vintage mønstre, søg ebay for "bar maid mønster" for at se, hvad andre muligheder kan være tilgængelige på det tidspunkt, du har brug for at oprette din kostume.

Overvej Søgning efter en Secondhand Costume

Glem ikke vintage shopping når du søger efter dit kostume. Sommetider kostumer, der blev brugt i skuespil eller festivaler bliver solgt på sparsommelighed butikker, sending butikker og online auktion websteder, og de kan ofte være af bedre kvalitet end noget andet i de billigere kostume butikker. Selvom der ikke er nogen garanti for, at du kan finde noget, der vil arbejde, det er helt sikkert værd at bruge tid til at se.

Nyd Oktoberfest

Uanset om du vælger at købe eller gøre din Oktoberfest kostume, er du sikker på at have en stor tid bærer det. Du vil helt sikkert lyst til at nyde et udvalg af tyske fødevarer og drikkevarer, mens du har det på. Hvem ved? Måske vil du endda danse polka!