Økologiske madvarer

Økologiske madvarer


Økologiske madvarer bliver mere populære som efterspørgslen efter økologiske fødevarer fortsætter med at vokse med stormskridt. Butikkerne kan have startet ud som en tendens, men i dag er de en stor forretning. Der ventes fortsat vækst som flere økologiske produkter lagerføres i traditionelle butikker så godt.

Økologiske fødevarer er findes mange steder, fra en traditionel landmænd marked til de super købmandsforretninger, der er blevet så populære i dag. Mange områder har specialiseret naturlige og økologiske fødevarer butikker så godt. For dem, der ikke har adgang til denne type butik, internettet giver tusindvis af økologiske fødevarer til at vælge fra.

Nationale kæder af Økologiske madvarer

Nationale kæder af økologiske fødevarer butikker kan være en stor ressource for at købe økologiske varer din familie har brug for.

Whole Foods

Whole Foods Market har over 300 butikker i USA og Storbritannien tilsammen. Med hovedkvarter i Austin, Texas denne store kæde er tilgængelig i de fleste stater i USA.

Det har en fremragende udvalg af økologiske og naturlige fødevarer, skønhedsprodukter, vin, øl og helseprodukter. Det ser meget den samme som din konventionelle købmand og inkluderer bageri og deli afdelinger. Nogle af de større helhed Foods butikker har endda caféer og kurbade vedlagt.

Wild Oats Marketplace

Wild Oats Marketplace var en af ​​Whole Foods top konkurrenter indtil 2007, hvor Whole Foods købte selskabet for 565 mio dollars. Selskabet havde at kæmpe med FTC i købet, men vandt og afsluttede buyout i august 2007. I juli 2008 vendt amerikanske appelret afgørelsen og Whole Foods solgt Wild Oats i 2010. Butikkerne er meget ligesom Whole Fødevarer og er placeret overalt i USA. På tidspunktet for dette skrives, er der ikke et operativsystem website for Wild Oats.

Trader Joe

Trader Joe er en anden national kæde. Det bærer nogle konventionelle fødevarer samt naturlige og økologiske fødevarer. De er kendt for at bære usædvanlige produkter, og mange af de ting, de sælger, er det Trader Joe brand. Selskabet forsøgte at kilde elementer lokalt, så ikke alle produkter vil være tilgængelige alle steder.

Spirer

Spirer, ligesom Trader Joe, bærer både økologiske og konventionelle fødevarer med fokus på friske, lokale emner. De bærer bulkvarer, naturkosmetik, og en række kød samt producere, dåse, og frosne varer.

Selvstændige butikker

Hvad hvis du ikke har en stor organisk købmand i nærheden af ​​dig? Du behøver ikke at handle hos de store kæder at have en stor shopping oplevelse. Prøv disse websteder til at hjælpe dig med at finde en økologisk købmand i nærheden af ​​dig:

  • Green People.org er et online bibliotek sat sammen for at hjælpe dig med at finde miljøvenlige produkter og tjenester. Webstedet har en liste med tilstand af økologiske fødevarer butikker.
  • Lokale Harvest er det bedste online ressource til at finde økologiske og lokalt dyrket mad. Grundlagt i 1998, Local Harvest har nu over 9.000 medlemmer, og det fortsætter med at vokse. Brug deres locator til at finde købmandsforretninger og kooperativer i nærheden af ​​dig, der sælger økologiske produkter.
  • Den organiske Consumers Association har også en locator værktøj til at hjælpe dig med at finde de produkter, du ønsker i dit område. Du skal blot indtaste dit postnummer og vælg, hvor mange miles du er villig til at rejse og de produkter, du søger fra rullemenuerne. Klik på "GO", og du vil være shopping på ingen tid.
  • Spørg de lokale landmænd marked også.

Hvis du køber ind i butikker, der bærer økologiske og naturlige fødevarer, kan du tror, ​​du vil ikke være i stand til at bruge kuponer. Men mange af de økologiske fødevarer virksomheder tilbyder kuponer og andre besparelser for deres kunder. Mange af dem sende kuponer regelmæssigt gennem Mambo Spirer; tilmelde dig deres nyhedsbrev, kupon pakker og e-mail tilbud.

Hvis du opdager, at du er for langt væk fra den slagne vej, prøv at kigge for økologiske fødevarer online. Eller overveje samkørsel med en ven for en stor shopping tur. Efter alt, samkørsel er godt for miljøet også!

Spørg din Købmand

Hvis der er blot ingen kilder til økologiske fødevarer i dit område, kan du spørge lederen af ​​din livret butik, hvis det ville være muligt for dem at sælge nogle økologiske varer. Ofte hvis en butik ved der er en lokal forbrugernes efterspørgsel, vil de lagervarer, som andre butikker i kæden måske ikke har.

Økologiske fødevarer er nemmere at finde, nogensinde, og bestemt værd at ulejlighed, det tager at få dem. At finde en butik, som du kan lide, kan betyde at køre lidt længere, men i det lange løb vil det være det værd, både for dit helbred og for miljøet.