Økologiske madvarer Stats

Økologiske madvarer Stats


Et kig på de økologiske fødevarer statistik viser, hvordan denne industri er vokset i de senere år som forbrugere tage de fordele, det har at tilbyde. Mange faktorer har spillet en rolle i den kraftige stigning i ønskeligheden af ​​økologiske produkter på trods af den ofte højere pris af disse fødevarer.

Historie af økologisk landbrug

Ifølge det amerikanske Environmental Protection Agency, økologisk landbrug begyndte i 1940'erne. Industrien var dengang ikke den sammenhængende praksis, der er kendt i dag. Det var først i 1990 med passagen af ​​økologiske fødevarer Produktion Act gjorde branchen har en bestemt retning med udkastet til definitionen af ​​"økologisk".

Økologiske madvarer Stats

Det amerikanske Department of Agriculture (USDA) skønnede, at der var over 4 millioner tønder land i USA anvendes til økologisk landbrug. Næsten 40 procent af økologisk landbrug og havearbejde er i frugt og grøntsager, med et salg på over 1200 millioner dollars i 2008.

Økologisk landbrug Omkostninger

En underliggende faktor økologiske fødevarer statistik er højere produktionsomkostninger, at landmændene står på grund af stigningen i forordningen for at blive certificeret økologisk. Det forklarer, hvorfor økologiske fødevarer koster mere. Ifølge USDA, økologiske bedrifter bruger over 57 procent mere på opdræt udgifter end alle andre gårde landsdækkende.

En måde, hvorpå landmændene skære deres omkostninger er at reducere deres transportomkostninger. Mere end 44 procent af økologiske produkter sælges lokalt inden for 100 miles af sit udløb. Som forbruger får du den tilfredsstillelse at vide, at dine økologiske indkøb fødevarer har mindre af en carbon footprint end andre typer af fødevarer.

Trods deres høje omkostninger, vil sandsynligvis vokse, med over tre fjerdedele af landmænd, der angiver, at de vil fastholde eller øge produktionen økologisk landbrug ifølge USDA. Dette faktum vil sandsynligvis spille en central rolle i fremtiden for økologiske fødevarer og andre produkter.

Hvorfor købe økologisk?

Forbrugerne kan have mange grunde til, at de vælger at købe økologisk. Ved regulering af de nationale standarder for Økologisk jordbrugsproduktion og håndtering af 2000 økologisk produktion forbyder brugen af ​​genteknologi og ioniserende stråling. Forbrugerne kan føle økologiske fødevarer er sikrere uden disse metoder.

Også bruger økologisk landbrug ingen kunstgødning eller pesticider. Hvis du har bekymringer om forurening fra landbruget afstrømning, kan økologisk landbrug tilbyde en mere sikker, miljøvenlig alternativ.

En anden motiverende faktor kan være ernæringsmæssige kvalitet. Opfattelsen af ​​økologiske fødevarer er, at de er mere nærende, fordi skadelige kemikalier ikke anvendes i deres produktion. Der kan være en vis sandhed i denne tankegang.

En 2010 undersøgelse offentliggjort i PLoS ONE konstateret, at økologisk dyrkede jordbær indeholdt højere ernæringsmæssig kvalitet og antioxidant aktivitet. Smag af bærrene var sødere og bedre prøvesmagning. Ernæringsmæssige kvalitet økologiske fødevarer kan være påvirket af den jord, hvori det er dyrket.

Jord bakterier og mikroorganismer er afgørende, så næringsstoffer til rådighed til optagelse af planter. Dette er en fordel, at økologisk landbrug har med sin undgåelse af syntetiske kemikalier. Brugen af ​​naturlige produkter kan fremme væksten af ​​gavnlige bakterier, forbedre jordens kvalitet.

USDA skønner, at 65 procent af økologiske bedrifter bruger grønne eller husdyrgødning at forbedre jordens kvalitet og dermed den ernæringsmæssige værdi af økologiske fødevarer. USDA Agricultural Research Service fandt, at gødning fra køer, der producerer certificeret økologisk mælk havde højere niveauer af phosphor, calcium, kalium, mangan, zink og magnesium.

Forskellen ligger i den type foder, køerne forbruge. Den langsomme frigivelse af næringsstoffer fra husdyrgødning kan også hjælpe med at forhindre afstrømning til overfladevand kilder, tilføje mere værdi til denne industri. Disse resultater viser, at økologisk jordbrug kan bidrage Booster industrien ved sine egne betydninger, måske nogle af de mere overbevisende af de økologiske fødevarer statistik.

Som forbrugere læne mere mod naturlige og økologiske fødevarer, økologisk landbrug giver måder at gøre bedre valgmuligheder for bedre ernæring med mindre negativ indvirkning på miljøet. For forbrugeren og landmanden, er det en win-win situation.