Økologiske frø Tobak

Økologiske frø Tobak
Økologiske frø tobak kan give en sund afgrøde.

Hvis du er en tobak landmand, såning økologisk tobak frø er en fantastisk måde at hjælpe med at bevare jorden og samtidig holde dine levebrød. Det er blevet mere og mere vanskeligt at opretholde rentable landbrugsbedrifter; vedtage økologiske metoder kan hjælpe dig til at skille sig ud i forhold til resten.

Hvorfor Grow Organic Tobacco?

Meget har ændret sig i tobaksdyrkning i det seneste årti. Mellem vaklende politiske og økonomiske klima, har tobak gårde over hele Amerika blevet tvunget til at lukke sin butik, fordi det er blevet så svært at leve i denne dag og alder. I 2003 den føderale tobak program blev afsluttet, hvilket bidrager til den dystre syn på tobak landbrug i fremtiden.

Amerikanske grower netværk øjeblikket rekrutterer for kontraktproduktion af økologisk tobak, og nogle tobaksproducenter ændrer deres aktiviteter for at imødekomme disse nye kontrakter. Dette omfatter blandt andet ved hjælp af certificerede økologiske gødning og pesticider i stedet for standard-kemikalier. Ved at bruge færre giftige stoffer, der økologisk landbrug bidrager til at bevare miljøet, samt en lille del af tobak landbruget, der har hjulpet opretholde økonomien i USA siden det 18. århundrede.

Hvor kan du finde økologiske Tobak Frø?

Økologiske frø Tobak
Young tobak starter klar til omplantning.

Hvis du ikke ved, hvor man kan se, kan det være svært at finde tobak frø, der er økologisk dyrkede. Sommetider lokale forhandler kunne bære standard frø, men ikke økologiske sorter. Mens det er altid en god ide at tjekke med din lokale planteskoler først, fordi de kan tilbyde stor rådgivning om, hvad sorter vil vokse bedst i dit område, kan internettet give dig en bred sorter af frø detailhandlere, hvis der ikke er nogen mursten og mørtel farm levering butikker i nærheden. Her er et par online-forhandlere for at tjekke ud for tobak frø.

  • New Hope Frø er en fantastisk lille organisk butiksfacade. Butikken ejers familie har drevet landbrug tobak siden 1804 og de tilbyder næsten 40 forskellige slags tobak samt et væld af oplysninger om kunsten at tobaksdyrkning. New Hope har specialiseret sig i at bevare de sjældne tobak frøsorter af længe siden, uden brug af hybride eller GMO-sorter.
  • Organica Seed Co. sælger et stort udvalg af tobak frø til din gård. Bare et par af deres tilbud omfatter Havana, Tennessee Burley, Virginia Gold, Greenwood Mørk, og fælles Burley røgtobak. Du kan endda få en sampler med flere forskellige slags frø.
  • Eden Organic Nursery Services, der ligger i Hallandale, Florida, tilbyder et stort udvalg af økologiske tobakssorter. Tjek deres online katalog for forskellige former for tobak, herunder North Carolina, Petit Havana, og chilenske. De sælger også et udvalg af forsyninger til at hjælpe dig med at vedligeholde din afgrøde.
  • Victory Frø sælger et stort udvalg af prydplanter tobak frø, herunder Mohawk, Russian Red, og Little hollandsk. Check med dem forud for tid, om årets høst af frø er økologisk.

Flere oplysninger om Voksende Økologisk Tobacco

Hvis du er interesseret i at lære mere om landbrug økologisk tobak, er der en masse information på world wide web, der kan hjælpe dig med at forske i, hvordan at oprette din gård. Tjek disse links for flere detaljer.

  • The National Bæredygtigt Landbrug Information Service har en stor side om økologisk tobak produktion, der skitserer, hvordan går organisk påvirker tobaksdyrkning kultur.
  • Den Tobacco Farm Quarterly diskuterer stigningen i landbruget økologisk tobak og hvordan landmænd bliver mere per pund for deres varer.
  • Naturlige American Spirit Cigaretter kort skitserer nogle økologiske praksis for tobaksproducenter. De har også en video, der viser deres økologiske avlere program.