Økologiske fødevarer Svig

Økologiske fødevarer Svig


Med den stadige stigende salg af naturlige frugter og grøntsager, er der behov for at være bekymret om økologisk bedrageri mad?

Organiske Sales Voksende

Salget af økologiske produkter er stigende i dag. Selv i fortiden, du måtte gå for at vælge butikker for at finde økologiske produkter, nu ser det ud alle ønsker økologisk. Selv lokale købmand kæder har en organisk sektion. Bare fordi etiketten siger økologisk, er det?

Til økologisk

Organic er en reference til den måde landbrugsprodukter, herunder fiber og fødevarer, dyrkes og behandles. Økologiske fødevarer er enten dyrkes eller produceret på bedrifter, hvor vedligeholdelse og påfyldning jorden uden brug af giftige pesticider og kunstgødning praktiseres. Disse fødevarer ikke indeholder kunstige ingredienser, farvestoffer eller konserveringsmidler.

Organisk er godt for dig

Undersøgelser udført i USA og Canada viser, at næringsindholdet i økologiske fødevarer er højere end fødevarer dyrket på konventionelle bedrifter. De sundhedsmæssige fordele er også bedre, der viser, at økologisk dyrkede fødevarer har flere vitaminer og mineraler. Folk er villige til at betale mere for frugt og grøntsager, der er vokset i jord, der er fri for pesticider og kemikalier. Kvæg og andre dyr, der opdrættes til mad aldrig injiceres med hormoner og antibiotika.

Hvordan Organic Food svig begået

Økologiske fødevarer Svig
Læs altid etiketterne.

Med populariteten af ​​økologiske fødevarer er det ikke undre nogle detailhandlere forsøger at sælge fødevarer som økologiske, når det ikke er. Landmænd kan gøre krav på salat eller tomater er økologiske, således, kommanderede en højere pris for maden. Du tror måske, at du køber mad dyrkes i forhold, der er fri for pesticider og tilsætningsstoffer, kun for at finde ud af, at du er blevet snydt. Hvordan kan du være sikker på, hvad du køber og spiser, er økologisk? Med tabellen nedenfor kan du nu kontrollere, at uanset hvad du køber er certificeret.

USDA Klassifikationer

I 2000 efter en tiårig udviklingsproces, det amerikanske landbrugsministerium (USDA) bestemt, hvad klassificeringen af ​​organisk ville være. For at kvalificere sig som en økologisk landmand, må man være certificeret. USDA certificering system har tre niveauer, som omfatter:

  • 100 procent økologisk - Det betyder, at fødevarer kun kan indeholde økologiske ingredienser. Der kan ikke være nogen antibiotika, hormoner, gensplejsning, stråling eller syntetiske pesticider eller gødning i vækst eller produktivitet fødevarer, der bærer dette mærke. Når emner kvalificere sig til denne certificering, kan USDA økologilogo placeres på maden. Den specifikke attesterende agent logo også kan ses på disse produkter.
  • Økologisk - Et produkt med dette mærke indeholder 95 procent økologiske ingredienser, mens resten kommer fra ingredienser på den godkendte nationale liste. Fødevarer dyrkes under disse forhold kan også vise USDA økologisk logo og / eller certificeringsorganet logo.
  • Lavet med økologiske ingredienser - Hvis denne etiket er placeret på en vare, skal den ske med mindst 70 procent økologiske ingredienser. Mindst tre af disse ingredienser skal angives på emballagen, og restbeløbet skal være på den nationale liste. Mad lavet med økologiske ingredienser kan vise certificeringsorganet logo; Men USDA økologilogo er ikke tilladt.

Mærket som naturlige

Udtrykket naturlig kan også anvendes på etiketter. Måske har du set det, når de handler. Ifølge den amerikanske Food Safety og Inspection Service politik, kan naturlig anvendes, når produkter indeholder ingen kunstige ingredienser og er kun minimalt behandlet. Dette udtryk kan anvendes i kombination med krav certificeret økologisk, når betingelserne i politikken er opfyldt. Den attesterende agent navn skal også lægges vægt på etiketten efter betegnelsen certificeret økologisk.

Være klar

Nu hvor du ved om mærkning og certificering, kan du være en mere informeret shopper. Du vil ikke længere behøver at være modtagelige for økologiske bedrageri mad, gad vide om, hvad du køber, og tjene din familie er faktisk økologisk. Læs etiketterne, som du shoppe og holde disse tips i tankerne, så du kan få øje på svig. Hvis du tror, ​​din butik sælger produkter, der hævder at være økologisk, når de ikke er, oplyser lederen.