Økologiske Croissanter

Økologiske Croissanter
Croissanter er en dekadent organisk behandler.

Organiske croissanter er en velsmagende, luksuriøse behandler, der kan gøre dig føle, at du sidder i en bistro i Frankrig. Croissanter, selv lavet med økologiske råvarer, vil aldrig være helsekost, men i det mindste kan du føler dig lidt bedre om at spise de økologiske sorter.

Hvad er en croissant?

Berømt i Frankrig og elskede over hele verden, croissanter kan have fået deres start i 1600-tallet. Den første henvisning til en fransk croissant synes dog at være fra 1850'erne.

Dybest set, croissanter er en syret butterdej med lag af smør mellem dem. Lagene er rullet og foldet sammen gentagne gange for at gøre fluffy, buttery dej, som derefter snoet i en halvmåneform og bagt.

Det kan tage flere dage at lave en croissant fra start til slut, og gøre dem i hånden kræver stor dygtighed og tålmodighed fra bageren. Nu croissanter er masseproduceret i Amerika og andre lande og er populære billetpris på fast food restauranter, men disse sammenblandede i næsten ingen måde ligne virkelige croissanter.

Uanset hvordan din croissant blev foretaget, selv økologiske croissanter er ikke så godt for dig. Sletten croissant fra Au Bon Pain, for eksempel, har 270 kalorier og 15 gram fedt, mens sletten på Dunkin Donuts har 330 kalorier og 18 gram fedt. Starbucks smør croissant sætter dig tilbage 350 kalorier og 19 gram fedt, før din mocha latte med ekstra flødeskum.

Ingen af ​​disse croissanter er økologiske, selvfølgelig, men den ernæringsmæssige værdi er formentlig ens. Organiske croissanter er ikke en dagligdags mad, men de er vidunderligt for en særlig morgenmad sammen med din favorit økologisk te.

Hvad går i Økologisk croissanter?

Organiske croissanter er lavet med samme slags ingredienser som andre croissanter, nemlig:

  • Smør
  • Mel
  • Salt
  • Sukker
  • Gær
  • Mælk
  • Æg

Selvfølgelig for en croissant, der skal klassificeres som økologiske, alle disse ingredienser skal også økologiske. Du kan se, hvorfor prisen på økologiske croissanter er højere end for croissanter lavet med konventionelle ingredienser, fordi økologiske mejeriprodukter og æg er ofte meget dyrere end deres konventionelt dyrkede kolleger.

Hvis croissanter er flavored med ost eller chokolade, skal disse produkter være certificeret organisk såvel. Nogle croissanter kan foretages med nogle økologiske ingredienser, men ikke være 100 procent økologiske. Hvis du køber lokalt, kan du spørge din bager som økologiske ingredienser blev anvendt.

Købe økologisk Croissanter

Hvis du er heldig nok til at bo i nærheden af ​​en naturlige fødevarer butik, der har sit eget bageri, odds er gode, du vil være i stand til at finde økologiske croissanter der.

Hvis ikke, skal du kigge efter en økologisk bageri i din by eller en person, der gør nogle økologiske bagværk. Hvis de allerede gør en croissant fra konventionelt producerede produkter, kan du sikkert tale dem til at eksperimentere med en organisk version.

Købe lokalt er den bedste løsning, når det kommer til økologiske bagværk. De fleste poster har en meget kort holdbarhed og overnatning skibsfart kan være ganske dyrt, selv for noget så let som croissanter. Nogle levering selskaber kan være i stand til at få dig croissanter, men dens sandsynligt, de vil ikke gøre det gennem skibsfart meget godt.

Lav din egen

Hvis køber croissanter lavet med økologiske ingredienser er ikke muligt, hvor du bor, kan du prøve din hånd på at gøre din egen. Bare glem ikke, at en del om processen er tidskrævende og kræver tålmodighed og dygtighed.

Tjek den Food Network grundlæggende croissant opskrift, som tager mere end en dag, og er rangeret for eksperter, for at få en idé om, hvad der er involveret.

.