Økologisk Vegetarisk Vitaminer

Økologisk Vegetarisk Vitaminer


Du har virkelig brug for at vide, hvad du søger efter, når det kommer til at købe økologisk vegetarisk vitaminer.

Den Hazy World of Vitaminer

De fleste mennesker tror, ​​at hvis de tager vitamintilskud, så de laver lige ved deres krop. Atter andre mener, hvis de tager organisk vegetar vitaminer, de gør endnu bedre ved deres krop. Sandheden er, hvordan de vitaminer du tager fremstilles og de kilder, hvorfra de er lavet virkelig betyder noget.

Økologisk versus ikke-økologiske

Ordet vegetar betyder det samme, om du henviser til vitaminer eller fødevarer. I modsætning til fødevarer, kan ordet "økologisk" betyder et par forskellige ting, når det kommer til vitaminer:

  • Vitaminer, der stammer fra frugt, grøntsager og planter, der dyrkes økologisk: Producenten anvender ikke pesticider, herbicider, fungicider eller kunstgødning i deres anlæg og ikke-organiske kemikalier der ikke tilsættes under fremstillingsprocessen.
  • Vitaminer, der er syntetisk: Visse almindelige vitaminer, som E-vitamin og C-vitamin er syntetisk fremstillet, og derfor ikke betragtes som økologisk.

Finde Organic Vegetarian Vitaminer

Hvis du går til din lokale helsekostforretning eller lave en søgning på nettet, vil du finde masser af veganske og vegetariske vitaminer på markedet. Alt det kræver er en hurtig læsning af ingredienslisten, og du vil opdage, at mens disse vitaminer indeholder ingen animalske produkter eller biprodukter, de er langt fra økologisk. Her er et par almindelige ingredienser eksempler på vegetariske og veganske vitaminer på markedet:

  • Mange vegetariske multivitamin kosttilskud på markedet lister siliciumdioxid som et af sine ingredienser. Siliciumdioxid er et af de mest udbredte mineraler på jorden (det er dybest set sand), så teknisk, det er et organisk stof. Folk var bare ikke meningen at indtage den.
  • Citronsyre er også en organisk forbindelse, og findes i alle grøntsager og frugt på planeten, så meget mere i citrusfrugter. Citronsyre tilsættes vitaminer, selv om, er syntetisk, hvilket gør det ikke-økologisk.

Hvad skal kigge efter

Før du beslutter dig, at finde virkelig organisk vegetar vitaminer er bare ikke værd at ulejlighed, her er den letteste ting at huske at hjælpe dig med at finde det, du leder efter uden at gå crazy.Whole fødevarer er nøglen. Kig efter vitaminer denne liste hele fødevarer i ingredienserne. Det betyder de vitaminer stammede fra hele, økologiske fødevarer og ikke syntetiserede kemikalier maskeret som vitaminer.

Din krop ved, hvordan fordøje og bruge de næringsstoffer, der er fastsat gennem hele fødevarer. Det betyder imidlertid ikke, hvad de skal gøre med ikke-økologiske, syntetiserede produkter, og du vil ikke udlede så meget (hvis nogen) næringsværdi fra produkter, der indeholder syntetiserede vitaminer. De fleste alle hele fødevarer vitaminer er vegetar, men nogle kan indeholde oksekødsprodukter, så sørg for at tjekke etiketten grundigt, før du køber dem.

Hvor at finde dem

Du kan gå til din lokale helsekost butik og spørge medarbejderne om økologiske vegetar vitaminer og vitaminer fremstillet af hele fødevarer. Indtil da, her er et par hjemmesider, hvor du kan finde disse vitaminer og lære lidt mere om dem:

  • Optimal Health Systems: Denne hjemmeside tilbyder en bred vifte af vitamintilskud, der indeholder ingen syntetiske og ingen animalske produkter. Optimal Health Systems tilbyder også en masse oplysninger om vitaminer og mineraler, så det er et godt sted at gøre lidt forskning for at vælge de bedste vitaminer for din krop.
  • Nyt kapitel: Dette selskab tilbyder organisk helhed fødevarer næringsstoffer, naturlægemidler terapi og probiotika.

Altid Stil spørgsmål

Uanset om du køber vitaminer online eller i en butik, skal du altid stille spørgsmål for at finde den rette vitaminer, der passer til dine behov. De fleste helsekost butik medarbejdere er temmelig kyndige og hvis du lader dem vide, at du leder efter en organisk veganer / vegetar vitamin stammer fra hele fødevarer, vil de normalt pege dig i den rigtige retning. Endelig mens udkig vitaminer, altid læse ingredienslisten.