Økologisk uld sokker

Økologisk uld sokker
Økologisk uld sokker er komfortable og attraktive.

Ikke alene er økologisk uld sokker hyggelige og varme, de giver også miljømæssige fordele, som de traditionelle uld sokker ikke gør. Vegetarer og veganere kan også vælge at købe økologisk uld i forhold til traditionelle uld til dyrevelfærden. Oven i alt dette, kan det være et bedre stof valg for folk med følsom hud eller allergi. Ja, kan en sok virkelig gøre så meget af en forskel.

Problemer med Traditionel Uld

Folk tror måske, at uld er altid et økologisk produkt, fordi det kommer fra dyr. Men landbrugspraksis, der anvendes i fremskaffelsen af ​​disse dyr gør, det så dette er afgjort ikke tilfældet.

Pesticider Abound

Mange er uvidende om, at pesticider anvendes ikke blot på planter, men for dyr så godt, såsom uld producerer får. Dette er ikke kun en lille mængde af pesticider enten. Tænk tusindvis af pounds, at være mere specifik med 14.000 pounds. Det er det beløb den økologisk uld Trade Association skøn blev anvendt til får i USA i lige år 2000.

Antibiotika er allestedsnærværende

Ifølge den amerikanske Sheep Industry Association, der var mere end syv millioner får i USA i 2000, og dette tal er helt sikkert vokset. Desværre er de fleste af denne fårebestanden har til huse i de trange kvartaler af hvad nogle kalder dyrefabrikker. Denne nærhed kan føre til udbredt sygdom, der fører til landmænd giver får tunge doser af antibiotika.

Både antibiotika og pesticider kan sive ind i vores vand og jord, enten direkte eller via foder og affald. Får anvendes til økologisk uld er ikke tilladt at blive udsat for enten og skal have lov til at græsse.

Hvor finder økologisk uld Socks

Økologisk uld sokker er meget let at finde, især via internettet. Der er flere forskellige typer, der er passende ikke kun for styrketræning, men også for at indgå i flere aktive sysler, ligesom vandreture og camping.

  • Backcountry.com tilbyder en lignende kvinders sok. Den er lavet af bæredygtigt uld fra en gård i Tasmanien. Sokkerne har også nylon, lycra og genbrugt polyester for at holde fødderne tørre og tæt pakket.
  • Rawganique Eco Apparel sælger Urban Hiker sokker, for dem, der er mest interesseret i at holde deres tootsies varm. De fås i både mellemstore og tunge vægt, med Heavies er den varmeste.

Uld og kløe

En masse mennesker er bange for at bære uld, selv i deres sokker, på grund af dens ry for at irritere huden. De kan være glad for at vide, at folk med allergi kan have en bedre tid med økologisk uld, da deres materiale ikke behandles med så mange kemikalier, såsom klor og møl-imprægneringsmidler, under produktionsprocessen. Også mest økologisk uld, der anvendes i tøj er merinould eller alpaca uld, som er to af de blødeste og mindst slibende typer uld på market.Other gavner økologisk uld bringer er:

  • Natural flammebestandighed
  • Holdbarhed, selv med vejrpåvirkningen
  • Bæredygtighed, da dyr kan klippet flere gange i deres levetid

Købe økologisk sokker hjælper også at støtte småbønder og fremme brugen af ​​økologiske produkter. Jo flere mennesker, der køber økologi, jo større efterspørgsel være. Dette kan i sidste ende føre til både lavere priser og en større offentlig accept af økologiske metoder. Det er en win / win-situation for alle involverede, og for planeten.